קו יורים..

קו יורים..../images/Emo47.gif

לפונדקאית שלי מלאו היום 23 חורפים, אפלה כמו הלילה האוחז בשערי,עניה ניבטות אליי.. היא מנסה להשיר מבט אבל מתפתלת מכאבים.. ילדה אבודה,אני חושבת.. לו רק ידעת מה החיים מנווטים לך בלעדיי,היית טובעת, היית נעלמת ולא שבה.. אני כאן כדי להציל אותך קטנה שלי,נוצרתי עוד בטרם נולדת.. את הבאת אותי איתך מהחשיכה,רצית לפיד של אור, קיבלת אבוקה.. מוזמנים לקרוא ולהגיב.. שלכם. סתיו.

ערפל או סתיו,אהיה הראשונה

בלברך אותך בברוכה הבאה. המנהלת תיכף תבוא להגיש לך מהכיבודים שסוד הכנתם שמורה רק לה. אני עדיין תחת הרושם ממה שקראתי ביומן שלך. מה אוכל לומר על מנת להסיר את הכאב הפורץ מבין מילותיך? והכי הכי חשוב איך ניתן להגיע עדייך? אקדיש לך את שיריה שהוקדשו לביתי ואולי אולי אט אט תצליחי לפזר את הערפל.. עצה מאת עדינה .ו ילדתי... מכל הדרכים... שניתבתי בהם סללתי לך דרך אחת. המשיכי קדימה ללא לאות ואותך ינחה האור. אספי דמעותי,ילדתי הזרועות בדרכים, ויהיו לך...כאבני דרך. הביטי קדימה ולא לאחור שמא ימעדו רגלייך...

ילדי

ילדי מאת עדינה .ו כה רכה וענוגה ידך בתוך ידי ילדי. כה זכות ושקופות עיניך בתוך עיני כקרני חמה מלטפות אותי ילדי. מדדה על ארבע מתרפק במבט חונק, אוהב ומחבק אותי חזק ילדי. ואני כקסומה לומדת אותך אמך. איך אוכל לגמול לך ילדי על החם שבך ועל אהבתך על שאותי עשית ילדי מאושרת הגם שהכנסת אותי לעולם כעוורת, ללמוד להבין ואפילו לסלוח ומכל בעיה שיש לא לברוח, איך אגמול לך ילדי? כה איתנה וחזקה ידך בתוך ידי נערי, כה חשאיות ואוהבות עיניך בתוך עיני המחביאות עוד רז מפני נערי. מדדה על שתיים מאיץ פעמיך משאיר אותי מאחוריך נערי. ואני כקסומה לומדת אותך אמך. איך אוכל לגמול לך נערי על טהר המידות ועל אהבתך על שאותי עשית נערי מאושרת הגם שהכנסת אותי לעולם כעוורת, ללמוד להבין וגם לסלוח ומכל בעיה גם היום לא לברוח. איך אגמול לך נערי?

ילדתי

ילדתי מאת עדינה .ו אתמול אני זוכרת היית ילדה קטנה זחלת להתפנק אצלינו במיטה. לספוג את החום- שיכולנו לתת לפרוק הדמעות אם לא יכולנו משהו לתת. הימים חולפים עוד שנה עוברת, מטבע הדברים אני מאחורייך נשארת. ילדה שלי! אולי אחרתי המועד אינך תינוקת עוד את אישה כעת. עבורי תשארי, אותה ילדה קטנה עם המוצץ בפה והברביות ביד. אני - רק אזוז מעט אביט עלייך מהצד. כאשר תזדקקי לי אגיש לך אוזן וכתף גם ביגון ואושר אהיה שם,למענך. אישה קטנה-ילדה שלי אם לא השתמשתי מעולם במילה הנכספת הנה אומר עתה... ילדה שלי-אותך אני אוהבת! אף אם ילבינו שערותי מהתגרות והתחצפות גם אם אשאר מאחור-בעינייך תמיד,תמיד-אגן עלייך. הגיע העת לשחרר אותך, מחבל הטבור זה לא קל, לשנינו זה ברור, אחזור שנית על המילה הנכספת... אותך-באשר הנך אותך-אמך אוהבת.

../images/Emo24.gifתודה..

עשית לי חם בלב.. סתיו לא כל הזמן בערפל..רק כשרגשות אסורים משתלטים עליה.. :) תודה רבה..התרגשתי מאוד.

ברוכה הבאה!!!

מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף בטעם אממממ סודי בהחלט
אבוקה מאירה לך ערפל! ולפעמים מספיק ניצוץ קטן של אור כדי להאיר את כל השמיים! יש באמונה ובתקווה כוח להוביל אותנו הלאה על הדרך הממתינה לנו! שולחת לך שקית של כוכבי דרך רק טוב!!!

אהבתי../images/Emo23.gif

המילה אהבתי, לא מתאימה כאן. ננגעתי. אפלה כמו הלילה האוחז בשערי, זה השלב שאני מזהה שהולכת לברוח לי דמעה. היא מנסה להשיר מבט אבל מתפתלת מכאבים........ תודה לך אישה יקרה על ששיתפת אותי, על שהרשית לי לראותך מתפתלת מכאב. אני בזכותך בן אדם יותר. את הבאת אותי איתך מהחשיכה, רצית לפיד של אור, קיבלת אבוקה..... אוי יא אללה. רגשת אותי מאוד. את יודעת מה היה משמח אותי מאוד????? אילו הייתי שם יד על כתפייך. באהבה ממני, אישה יקרה.

למעלה