קו זה קו?

mitsi miaoo

New member
קו זה קו?

בזמן האחרון לא היה לי זמן לכתוב כל כך, ואני מתנצלת על פתיחת ההודעה החדשה. אבל קו זה קו?? עשיתי בדיקת הריון בגלל העדר ווסת והיה שם קו חלוש (לדעתי), בעלי אומר שזה קו ברור מאוד. בכל מקרה יש לי בדיקת דם אז אני אדע בוודאות, אבל זה יכול להיות? האם מישהי נתקלה במקרה שבו בבדיקה ביתית יצא חיובי ואז זה לא היה הריון? האמת, למרות ההיסטריה הכללית אני חושבת שאני רוצה את ההריון (אחרי הכל אנחנו מנסים זמן-מה). וההפרש ביניהם יהיה (אם זה הריון) שנתיים וחודשיים-שלושה, יש כאן נשים עם הפרש דומה בין הילדים? זה קצת מפחיד אותי. בטח יצא מבולבל אבל אני שולחת בכל זאת.

Mami MaNo

New member
זה מה שאומרים

קו זה קו ... שלי בהפרש של 18 חודשים, אם יש לך שאלות אשמח לענות.

קו זה בהחלט קו!../images/Emo88.gif

אצלינו ההפרש שנה וארבע.זה לא קל,אבל עם הזמן לומדים לתמרן ולהסתדר עם השניים
וזה הופך לכייף!

בקשר להפרשים בין הילדים...

בין הגדולה לשנייה יש לי שנתיים ותשעה חודשים. בין השנייה לשלישי - שנה ושמונה. בין השלישי לקטנה - שנתיים ורבע. אז, שנתיים ורבע יכול להיות הפרש לא רע בכלל, תלוי למה משווים
ברצינות, קודם כל, אם זה זה, אז שיהיה בשעה טובה. זה הפרש לא רע בכלל, ואני בטוחה שתסתדרי מצויין.

../images/Emo95.gifקו זה קו!

שיהיה בשעה טובה
הפרש של שנתיים ורבע הוא הפרש נחמד מאד. אצלי בין השני לשלישי- שנתיים וחודשיים ובין הרביעי לחמישי- שנתיים וארבעה חודשים.

פולספגן

New member
הסיכוי לטעות לכיוון הזה הוא 2%

לכיוון ההפוך, הסיכוי גבוה יותר בהרבה.

מזל טוב

קו זה קו אפילו אם הוא בהיר מאוד! שיהיה רק בשעה טובה ומוצלחת. לי נולד בן לא מזמן וההפרש בינו לבין הגדול הוא שנה ו-11 חודשים. זה קשה אבל בהחלט שווה את זה. שיהיה בהצלחה.

kerenbg

New member
מזל טוב, לי יש הבדל של שנה ו8 בינהם וזה ממש

אחלה בעיניי. עכשיו הוא תיכף בן שנה והם מתים אחד על השני.בנתיים לפחות.

gallish

New member
קו זה קו ../images/Emo8.gif

מזל טוב
אצלי ההפרש הוא בדיוק שנה פחות מאצלך
כמו שאמרו כולן לפניי, לא קל אבל כיף גדול.. שיהיה הריון קל ומהנה

טובה37

New member
רופא נשים אמר לי

שאם יש חיובי בבדיקה ביתית זה הריון אם הבדיקה הביתית מגלה - זה הריון כי ההורמון חזק משהו כזה מזל טוב...בקרוב אצלי..עובדים קשה בשביל זה ובהנאה רבה...חחחההה לי יש הפרש של שנה וחודשיים כמעט הייתי עם שניהם בבית בחופשת לידה וזה היה קשה אבל היום זה כייף עולמי רק לראות אותם הבוקר משחקים זו חוויה

mitsi miaoo

New member
../images/Emo24.gif תודה ושאלה

תודה על העידוד, ביום שני בבוקר אני אעשה את בדיקת הדם. הרעיון של הריון עדיין לא נקלט אצלנו כנראה. ושאלה: ילד בן שנתיים עדיין לא יכול ללכת למרחקים ארוכים ולאורך זמן, הרי זה גיל שעדיין משתמשים בטיולון אז איך יוצאים לסיבוב ארוך גם עם ילד בגיל שנתיים וגם עם תינוק? ואם יש עוד דברים טכנים שצריך לחשוב עליהם אני אשמח אם תעירו את עיניי, במה היה לכן קשה במיוחד או מצאתם שזה לא כמו שחשבתן? תודה

דידולי

New member
אני קניתי

עגלה לשתיים שמקדימה יושב הפעוט ומאחור למעלה (קרוב אלייך) התינוק לי יש שנה וחמישה חודשים בינהם וזה עזר לי מאוד בטיולים בחוף בקניונים ובהליכה לגן עגלה קצת כבדה אבל היתה שווה כל שקל. דבר טכני נוסף זה מיטת תינוק נוספת אבל אצלי זה הסתדר כי הקטנה היתה בעריסה עד שלב מאוד מאוחר יחסית ואז שכבר הייתי "חייבת" להעביר אותה למיטת תינוק לגדולה קנינו מיטת מעבר.

../images/Emo45.gifממליצה בחום על עגלת רכבת

באמת שווה כל שקל. אני השתמשתי בה במשך כשנה וחצי עד שהגדול היה כמעט בן שלוש. אצלינו ההפרש שנה ורבע, כשהקטן היה בן שלושה חודשים קנינו מיטת תינוק נוספת (יד שניה במצב מצויין- עלתה לנו 250 ש"ח), ובמשך שנה וחצי היו שניהם במיטות תינוק וזה היה לנו מאד נוח. בקבוקים ומוצצים- להשתמש בסוג שונה לכל אחד מהילדים.

טובה37

New member
טוב,עונה

דרך אגב ילד בן שנתיים הולך יופי מה זה מרחקים ארוכים? את לא יוצאת למרתון לי היתה עגלת רכבת- רצ"ב דוגמא מאחור עגלת שכיבה מקדימה מקום לילד יושב זה היה סידור נהדר טכנים? לא יודעת כי זה נראה לי כבר הפרש סביר ילד בן שנתיים בד"כ במסגרת ואז יש לך בוקר שלם גם לנוח וגם להיות עם התינוק הם גם בד"כ מדברים ודי עצמאיים אני לא צופה לך קושי מיוחד שיהיה במזל והרבה בריאות וסבלנות למשל.. מקלחת עושים קודם לאחד ,מכניסים למיטה ואז לשני אוכל אני נתתי לכל אחד לחוד כי הגדול היה עם מוצקים +מטרנה זהירות לא להתבלבל בבקבוקים לפתוח מאה עיניים על הגדול כי לא תמיד הם אחראים למה שהם עושים

פלגיה

New member
טיולון + מנשא

או מתקן שמתחבר לעגלה ועליו הילד יכול לעמוד. ושנתיים זה באמת הפרש טוב, ולא קטן מדי. אפשר לדבר על הילד, להסביר לו דברים, לתכנן יחד איתו את המעבר. מה שעלול לקרות הוא שנופלים על הגיל שבו הילד הוא "סופר רכושני" ולא אוהב שישתמשו בדברים שלו. לכן אם תיכננתם להעביר את המיטה שלו לתינוק החדש - קפלו אותה כמה חודשים לפני הלידה, וקנו לו מיטה חדשה. אם תיכננתם שצעצועים ישנים שלו יעברו לתינוק - תחביאו אותם תקופה מספיק ארוכה לפני כן.

kerenbg

New member
שירה הייתה בתל שנה ו8 כשנולד הקטן וכבר לא

השתמשה לא בטיולון ולא בעגלה, אלא רק הלכה. כשקשה לה ללכת אז היא או על הכתפיים של אבא שלי או על הטיולון שנו יש מקום מקדימה שהיא יכולה לעמוד עליו.

ניקולי

New member
אצלי

הפרש בין הבנות שנה וארבעה חודשים זה קשה אבל כיף.. הם גודלות כמו תאומות ואני בטוחה שתהיינה חברות
אל תפחדי ו/או תחששי תזרימי יהיה לך יותר קל ומזל טוב
תהני מכל רגע

קו זה אכן קו../images/Emo70.gif

שיהיה המון במזל ויעבור בקלות... עם כל השאר את כבר בטוח תסתדרי...

למעלה