קושר זרחן

mama tereza

New member
קושר זרחן

חתול עם כשל כליות,לא רוצה בשום אופן לאכול את האוכל הרפואי. ניסיתי הכל(חוץ מיאקונובה רנל שהזמנתי היום) בהתחלה הוא אכל את היבש של רויאל קאנין עד שנמאס לו,אח"כ פורינה,ביום הראשון הוא התלהב ולאט לאט גם זה נמאס לו. נכנעתי ללחציו והבאתי לו אוכל סניור רטוב,חלבון נמוך וזרחן די נמוך. אני רוצה לתת לו קושר זרחן.אפשר להמליץ לי פה על שם התרופה שאוכל לקנות לו? (ניסיתי כמה פעמים להתקשר לוטרינר שלי אבל כל הזמן עסוקים שם ואין לי תשובה)
איך יכול להיות שלא קיבלתי שום תרופות עבורו? רק אינפוזיה כל יומיים ואוכל רפואי.
אני קוראת באינטרנט ורואה שנותנים לחתולים האלו תוספי תזונה,קושרי זרחן,זריקות אריתרופואטין,מעודדי תאבון ועוד...
נראה לי שהחתול שלי לא מטופל כנדרש האם זה כך? כבר שבוע אני מחפשת לו כל מיני תרופות מצמחי מרפא,לדאבוני לא מצאתי פה כלום.כל מה שקראתי יש רק בחו"ל. מה עושים?.

sapirdvm

New member
יש כמה דרגות

שאנו מדרגים חולי כליות ולפי חומרת המחלה והדרוג אנו ממליצים ומעניקיפ את הטיפול.
מאחר ולא הבאת שום מידע מעבר לכך שהוא חולה כליות אני חושב שלא ניתן לתת לך תשובה טובה.
לגבי מזון: כבר מספר שנים טובות ידוע ומוכח שלמזון יש תפקיד חשוב בשמירה על הכליות ובהטת ההתדרדרות.
לחתול שחולה באי ספיקת כליות דרגה ראשונה על פי רוב אין צורך בשום טיפול מעבר לשינוי הדיאטה.
מציע לשבת עם הווטרינר/ית שלך ולהבין יותר לעומק את חומרת המחלה ואת אסטרטגית הטיפול ואז אולי להתקדם טוב יותר.
בהצלחה רבה

למעלה