קושקוש החתולה

Baz Lavan

New member
קושקוש החתולה

שלום רותי, האם יש באפשרותך לתקשר עם נשמה של בעל חיים? קושקוש החתולה שלי נפטרה ביום ראשון. היא שיחקה עם שקית פלסטיק בזמן שלא הייתי בבית ונחנקה למוות. כשחזרתי הבייתה מצאתי אותה עם השקית על הראש. אני מרגישה אשמה שלא הייתי שם בשבילה ורוצה לדעת האם היא חשבה עליי ברגעיה האחרונים? האם היא כועסת עליי שלא הייתי שם בשבילה? קשה לי להשלים עם המוות המיותר הזה. אשמח לדעת אם יש לך מסר בשבילי. תודה רבה מראש

backbencher

New member
"אשמח לדעת אם יש לך מסר בשבילי"

לי יש. אבל משהו אומר לי שלא תאהבי אותו...

רותי 11

New member
ועוד משהו

אי אשפר באמת לתקשר עם נשמת החתולה שלך משום שאלה הן נשמות קולקטביות הן לא נשמות בפני עצמן כמונו הן לא נשמות מתגלגלות, זה שונה מאוד מבני האדם

BABE111

New member
היי רותי....

מה הכוונה נשמות לא מתגלגלות כשאת מדברת על בעלי חיים??? להוריי לדוגמא היה כלב שנפטר בגיל 17 כשהוא מאוד זקן אבל אני בטוחה שהוא נשמה שהתגלגלה משום שבכל ערב שישי שאבי היה עורך קידוש הכלב שלהם פשוט היה מתרחק מהשולחן ולא מתקרב עד שאבי היה מסיים את הקידוש,ומעבר לזה שתמיד היתה לנו תחושה שהוא גילגול של אדם.[כבר שמעתי בעבר על בני אדם שבאחד הגילגולים שלהם היו חיות כשנשמתם היתה עדיין לא מפותחת מספיק. עוד סיפור ששמעתי על חתולה שהיתה מבקרת ליד בית כנסת כל יום ויום אחד היא פשוט רצה לכביש במטרה להדרס ועל כך אמרו אז שהיא פשוט נשמה שבאה לתיקון בעולם הזה. אין לי מושג אם הדברים הזוייים או לא...הייתי רוצה לשמוע את דעתך בנושא :)

Baz Lavan

New member
backbencher

רותי, תודה על תשובתך. מצער לשמוע שאין לך אפשרות לתקשר עם החתולה שלי. האם תוכלי לספר לי קצת יותר על נשמות קולטביות? מה זה אומר בכלל? במה זה שונה מבני אדם? האם זה אומר שלא נפגש יותר לעולם? Backbencher תודה על הכתבות. אני קוראת אותן בעניין רב. אמרת שיש לך מסר בשבילי ושלא אוהב אותו... בכל זאת אני מעוניינת לדעת מה המסר... גם אם אדע שאכן היא כועסת עליי, מרגישה שנטשתי אותה או אפילו שונאת אותי לפחות אדע מה היא חשה ברגעיה האחרונים.

למעלה