קושי...

morning star

New member
קושי...

{השם שלך מזכיר לי חדו"א וזה לא טוב. שמעת על משפט Cauchy?} בים בם בום צודק... לכם יש רק אופציה אחת. שלך הנווד

morning star

New member
חדו"א

חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי, או בשם אחר - חשבון אינפיניטיסימלי (אינפי´ בקיצור). אחת מהקללות הנוראות ביותר הידועות לאנושות. המקולל בא נעשה חיוור (עקב ישיבה רבה בבית ובספריה), כמוש (מפאת חוסר זמן לאוכל), כל ידידיו עוזבים אותו (הוא תמיד מדבר רק על נגזרות, אינטגרלים, קושי, לופיטל, תחומי עליה וירידה ושאר ירקות רקובים) ובסופו של דבר הוא משתגע. ישנם מעטים המצליחים להשתחרר מהקללה הנוראית הזו, בד"כ אלו סטודנטים לביולוגיה בטכניון, שבעוד הם חשופים ביותר לקללה, הם מצליחים להמנע ממנה לרוב (הודות לתכנית הלימודים). שלך הנווד

the real cOSHi

New member
AH!!!!!!!!!!../images/Emo93.gif

אני לומד את זה השנה!!!! לא!!!!!!!!!!!!!

voguemaster

New member
הממ

אני לא חושב שמה שמלמדים בתיכון נחשב חדו"א באמת.. כדי להיגעל מזה ממש צריך ללמוד את זה ברמה אקדמית. כמה שזה מגעיל.. אלי

ובל נשכח...

את השיחות הבלתי נגמרות על טור טיילור, השטח שמתחת לגרף, נקודות קיצון (מינימום ומקסימום), אסימפטוטות, משפט רול, רציפות ועוד...

Jenkins

New member
אה, חדוות החדו"א

(מעניין איך דווקא בנושא לא קשור אכתוב) רק התחלנו חדו"א, רק למדתי את המושג, וכבר יש לי סלידה אדירה ממנו. וכל ספרי החדו"א למיניהם ימצאו לך 4,656,324,421,466 ניסוחים לאותה שאלה, רק כדי שתצטרך שתוסבר שוב ושוב ושוב (ראה כמות הנ"ל)... אבל תתעודדו, לפחות אתם לא לומדים חדו"א פה.

the real cOSHi

New member
לא משנה מה יהיה לך

לא יהיה לך מורה כמו שלי בן 9999999 שקורא לכולם חנן, מוישל´ה ושר כל הזמן יה בם בם בם יה בם בם בם...

מספר אמירות שפר של...

המורה שלי לחדו"א... 1. ואז נקבל.... שלא נדע (ויוצא מהכיתה) 2. זה, זה, זה וזה שווה לזה 3. לא תהיה תפארתך לדרך זו תמיד לפני כל פתרון הוא אומר "אההה.. אווו אהההה... אההה..." בקול גבוה בערך כ 5 דקות. ואז את הפתרון הוא אומר בקצב של מטוס סילון ובקול נמוך שאף אחד לא ישמע... מה שאומרים, מזל שיש מתרגלים...

למעלה