קושי

קושי

שלום אני בחור סבבה אבל יש לי בעיה יש לי קושי לדבר עם בנות תמיד שאני מנסה להכיר מישהי חמודה יש מין שקט כזה מין הרגשה של מתח באויר אני עדיין לא יודע למה אבל כל פעם מחדש זה קורה לי ומוזר שעם בנות שיש להן חבר או בן זוג אין את המתח הזה אני לא יודע אבל כבר נמאס לי מזה הייתי כל כך רוצה להתחיל לדבר ולהיות אני ולהפסיק לשתוק

ginni

New member
היי ../images/Emo13.gif

לא יכולה ממש לייעץ לך.. כי אין פתרון קסמים לדבר הזה מה שקורה לך נקרא משיכה מינית...יש כאלה שזה גורם להם להיות יותר פתוחים לאנשים (או אנשות
) ולדבר חופשי והכל.. ויש את אלה שמסתגרים. עברה עליי גם מעין תקופת הסתגרות שכזו ככה שאני מבינה מאיפה אתה בא... אבל באמת שאין משהו שאפשר להגיד לך תעשה ככה וככה וזה יעבור... זה עיניין של נוחות עם הבנאדם ולזרום איתו בשיחה.. אולי עם כאלה שהן "תפוסות" זה לא קורה לך כי מראש אתה יודע בתת מודע שאין מצב שמשהו יתפתח איתן... תנסה להסתכל על בנות כאופציה לידידות ולוו דווקא קשר רציני ואולי ככה תוכל לנהל איתן שיחה יותר בקלילות.. שווה לנסות בכל מקרה שיהיה בהצלחה

האמת שניסיתי את זה

והבנות מעדיפות להיות ידידות ולא קרה לי שום דבר חוץ מידידות במידה מסוימת נמאס לי להיות הידיד הומוו (רק ביטוי) וכל אחת לא נמשכת אלייך ככה שזאת בעיה

ginni

New member
אני מבינה אותך..

והלוואי ויכלתי לעזור.. אבל באמת שאין לי עצות קסמים.. פשוט תחכה.. הבחורה המתאימה עוד תבוא

אוקה

New member
אין כל רע בידידות

ידידה יכולה להכיר לך מישהי לא למטרת ידידות, עם ידידות אפשר לצאת לכל מיני מקומות שבהם בנות אחרות ידלקו עלייך ויראו שאתה מבוקש:) בהצלחה

כמו

שאומר השיר תתחיל מאפס.תגיד לך באותו רגע איתה אני מדבר וזהו.תחשוב על דברים להגיד לה לפני. בהצלחה גדולה נפש

JudyWn

New member
אגסון ../images/Emo176.gif

אני חושבת שאתה סובל מתופעה "חמורה" ביותר. זה נקרא ביישנות. הסיבה שזה לא קורה לך עם בנות תפוסות היא שאתה לר מעוניין בהן... אין פתרון קסמים לביישנות, ממשלא, אבל אני יכולה לתת לך טיפ. טיפונצ'יק אפילו. כמי שסבלה (סבלה? אולי עדיין) מביישנות, במקרים כאלה אתה צריך להתנהג כאילו זה משחק ואתה שחקן ומה שהבנות רואות זה לא את הפנים שלך אלא מסכה. מתחת למסכה (יעני, בפנים) אתה יכול להסמיק, להתבייש וכאלה אבל בחוץ, על ה"פנים" שלך (שזה לא פנים - זה מסכה) אתה קול כמו מלפפון. נשמע טפשי? כן. אבל עובד. מנסיון.

למעלה