קושי לזכור חלומות

Rudebox

New member
קושי לזכור חלומות

אני חוזר בלילה על בבוקר אזכור את חלומותיי אני יושן 6 שעות שאני קם אני מתרכז ושואל מה חלמתי הלילה ... לרוב אני לא זוכר כלום אבל לעיתים קרובות אני זוכר מילה אחת. אני גם יושן בצהריים רק כדיי לזכור ועוד שאלה.. לכל מי שאני אומר את זה הוא אומר לי תנהל יומן חלומות איך אני ינהל יומן חלומות אם אני לא זוכר שום חלום זה חשוב לי השאלה הזאת אומרים לי תנהל יומן חלומות מה זאת אומרת לנהל ? לנהל זה אם אתה זוכר אז אתה כותב אולי צריך לרשום עוד דברים חוץ מהחלום ? ואם כן מה הם -זה ממש חשוב לי השאלה הזאת לנהל יומן חלומות אולי אני מבין את זה אחרת אז תסבירו לי בבקשה מה זאת אומרת לנהל , עושים משהו חוץ מלרשום את החלום?- תודה רבה לעוזרים

silverhawk

New member
לאחר שאתה מתעורר

האם אתה נשאר שכוב 10-15 דקות עם עיניים עצומות ובלי לזוז? ובמידה וכלום לא עולה לך, אתה יכול לנסות לזרוק אסוציאציות או להזכר בחלומות אחרונים אחרים. בד"כ גם זה יזכיר לך משהו.

Rudebox

New member
אני ינסה אבל..

אתה יכול בבקשה לענות לי על השאלה השנייה שרשמתי ? צ'יטוט ממני ועוד שאלה.. לכל מי שאני אומר את זה הוא אומר לי תנהל יומן חלומות איך אני ינהל יומן חלומות אם אני לא זוכר שום חלום זה חשוב לי השאלה הזאת אומרים לי תנהל יומן חלומות מה זאת אומרת לנהל ? לנהל זה אם אתה זוכר אז אתה כותב אולי צריך לרשום עוד דברים חוץ מהחלום ? ואם כן מה הם ועוד שאלה.. לכל מי שאני אומר את זה הוא אומר לי תנהל יומן חלומות איך אני ינהל יומן חלומות אם אני לא זוכר שום חלום זה חשוב לי השאלה הזאת אומרים לי תנהל יומן חלומות מה זאת אומרת לנהל ? לנהל זה אם אתה זוכר אז אתה כותב אולי צריך לרשום עוד דברים חוץ מהחלום ? ואם כן מה הם -זה ממש חשוב לי השאלה הזאת לנהל יומן חלומות אולי אני מבין את זה אחרת אז תסבירו לי בבקשה מה זאת אומרת לנהל , עושים משהו חוץ מלרשום את החלום?-

silverhawk

New member
פשוט תעבוד ע"פ השיטה

הרשומה בשאלות הנפוצות. אם אתה לא זוכר כלום לאחר 10 דקות, נסה לזרוק אסוציאציות. במרבית המקרים תצליח להזכר במשהו, ועם הזמן זה יהיה יותר ויותר קל.ף

למעלה