קושי להיפתח

supertv

New member
קושי להיפתח

שלום לכולם, אני בן 27 אחרי תואר ראשון ומזה כמה שנים חווה תחושות קשות בחיים (אני יכול להגיד דיכאון אבל מאחר ואיני איש מקצוע אנסה לא להשתמש במושג). בשנים האחרונות אני מוצא את עצמי מתרחק מהסביבה, חושב על מוות, ולא רוצה לדבר עם אף אחד. בשנה האחרונה החלטתי שאני רוצה כחלק מהשינוי לצאת ולגור לבד , אני לא מרבה לדבר עם משפחתי ולשתף אותם ולמען האמת השיחות איתם מתסכמות ב3 דקות יומיות (הבעיה נמצאת אצלי כי קשה לי להיפתח) ועכשיו שאני רוצה לעבור לגור לבד קשה לי לבוא ולהגיד להם את זה. אני מספיק גדול לקבל החלטות, יש לי מועקה ענקית שאני יודע שתעבור כשאספר להם את ההחלטה לצאת מהבית כדי לקדם את חיי העניין זה שאין לי כוח וחשק לשתף...

גרא.

New member
supertv, מאחר ואתה מתקשה לממש את החלטתך

לצאת מבית הוריך בגיל 27,אבל בלבך כבר גמלה ההחלטה ואתה רוצה לבצע אותה,תוכל ללא ספק להעזר בשחרור העכבות והחסימות שלך ביצירת קשר עם אנשים בכלל ועם בני משפחתך בפרט,באמצעות טיפול פסיכולוגי,כנראה פסיכוטראפיה (טיפול שיחתי)תוכל למצוא מטפל מתאים בקופת החולים שלך בעלות מסובסדת,וכמובן גם בשוק הפרטי בעלות כפולה כמעט.עד אז,ועד בכלל,כדאי לך להתנסות לשתף במה שעובר עליך מטפל/קשב מקצועי בער"ן 0עזרה נפשית ראשונה),זה גם בכדי לפרק כמה שאפשר מהלחצים שאתה נתון בהם,גם להתנסות בצורה בלתי אמצעית לבטא את קשייך,בשיחה מפה לאוזן בה אינך רואה ואינך נראה,מצב הקיים לפעמים ביסודו של הקושי להפתח.(השיחה אנונימית).

למעלה