קושי בלשחרר אנשים

קושי בלשחרר אנשים

שלום.. רציתי להתיעעץ בנוגע למשהו שהבנתי שיש לי איתו קושי. יצאתי עם מישהו שלושה חודשים זה היה השלושה חודשים המדהימים ביותר שהיו לי. (למרות שהבחור גר בחול) יצאנו הכרנו טסתי אליו לשבוע לחול היינו ביחד. אומנם כל הזמן הזה עוד לפני שהגעתי הוא אמר לי שלא נמשיך בקשר הזה ושאני באה על מנת לעשות את הטיול שרציתי . את האמת עשיתי טיול מדהים וכל דקה איתו היה מדהימה.. שחזרתי לארץ. הבנתי שקשה לי לשחרר אותו קשה לי הלשתחרר ממנו אפילו שביקש, זה כלל להכינס לפייסוקים של חברים שלו לראות ולנסות לדעת מה הוא עושה עם מי הוא נמצא. אפילו עד היום אני שולחת לו הודעות כאלה ואחרות והוא לא מבין מה אני רוצה ממנו.. כי לדבריי, אני שולחת לו הודעות והוא לא מתייחס, והוא אמר לי שמבחינתו הקשר בינינו ניגמר והוא המשיך הלאה והוא לא מבין מה אני רוצה ממננו.. ניסיתי הכול איך שאומרים, אם זה לנסות להכיר בחורים חדשים, לצאת למסיבות עם חברות להינות.. יש כמה דברים שעזרו לי להשכיח אותו אבל זה עוזר רק באותן שעות שוב שאני לבד אני חוזרת לחשוב עליו וחולמת עליו חלומות בלי סוף, אני הבנתי שיש לי בעיה מאוד גדלה בלשחרר אותו, עד היום לאחר 3 חודשים כמעט של סוף הקשר אני עדין מחרחרחת לדעת מי ומה, אשמח אולי אם למישהו יהיה תשובה לכך מה אולי עושים? מה אני צריכה לחשוב או לעשות ולא לומא לי את המפשט הרגיל " הזמן יעשה את שלו" כי ניראה לי שככל שהזמן עובר אני יותר מתגעגעת אליו.. אשמח לעזרה..

HH husa

New member
ברגע שבאה התחושה שאת רוצה אותו תנסי למצא

מה בדיוק את רוצה. תכונות מסויימות או השפעה שלו עליך ומשם למצא את הדרך.

אולי את רק מעוניינת באיך שהוא גרם לך להרגיש או תכונה מסויימת , או משהו שנוצר בגלל הסיטואציה שהכרתם.

תתרכזי בעצמך.

טiבת לב

New member
עם כל הכאב

מה צריך להיות? בשביל שתביני שהבחור החליט לא להמשיך את הקשר

אם הייתי יודעת הייתי עושה זאת...

הוא אמר לי ואומר לי כל הזמן את ה הוא כבר נהיהיה אפתי, כבר לא עונה לי להודעות ולא כלום.
ובי זה רק פוגע יותר....

גרא.

New member
החמודה מהצפון,דומה כי הביטוי שלך לשחרר את

עצמך מהחבר, צריך להאמר אחרת,מה שקשה לך באמת זה להשתחרר ממנו.כי הוא לפחות\
לפי מה שכתבת,כבר שחרר את עצמו ממך ואמר כי מבחינתו,הקשר נגמר.מקובל להתייחס
לתהליך של פרידה מאדם אהוב,כאל מצב של אבל,של תגובה נפשית קשה למצב של אובדן.
אכן,אבדת אהבה מדהימה שלכדה את לבך במשך שלושה חודשים.על פניו,אין חשיבות לסבת
הפרידה שבאה מהכיוון שלו מסיבותיו הוא,ואין טעם לדוש בכך,כי זה לא יחזיר את המצב
לקדמותו.מצרף קישור הסבר להתמודדות עם אבל ע"פ מודל שלבי האבל של קובלר.
להבנתי חשוב שאת תחילה תנסי בעצמך ללא עזרה להתמודד עם התחושות שלך.רק עם
תרגישי שאת תקועה ללא מוצא,פני לעזרה מקצועית.

http://www.betipulnet.co.il/lexicon/מודל_שלבי_האבל_של_קובלר_רוס/

גרא.... קראתי

את הנאמר ומסתבר שכבר עשיתי את רוב השלבים ההלו, ברגע שהוא אמר לי שהוא לא מעוניין ועד השלב הרביעי: של דכאון והכול
לא יצאתי למסיבות לא הכרתי אנשים. אני תצריכה לעשות ולקבל את הש/לב החמישי לשחחרר שזה מה שקשה ליואני לא יודעת איך עושים אותו...
מה ניתן לעשות בנידון.. האם אולי לכתוב לו מכתב שאכתוב לו שם את כל מה שאני Jושבת Uלצפות ממנו לתשובה? או רק לכתוב לו? האם אתה חושב
שאולי זה מה שיעזור לי להמשיך? כי את האמת ניסיתי לעשות זאת והוא אמר לי כך": אני המשכתי הלאה עכשיו תורך..
אני כבר אובדת עצות .

למעלה