קושי בהירדמות

danny1990

New member
קושי בהירדמות

היי . אני נתקל בבעיה בלהרדם לאחר יקיצה וזה מונע ממני להתנסות בווילד או מיילד וחלום צלול לאחר שינה ,וגם לפני שנת הלילה לוקח לי זמן להרדם, האם יש לכם דרך או שיטה להרדם במהירות או לעייף ממש את המוח ולזרז את תהליך ההרדמות ?

Amaterasu

New member
דרכים להירדם

נסה להשתמש במדיטציית מדריך החלומות: http://www.halom.co.il/a/a4 זה תלוי באדם, אבל זה יכול לעזור להירדם יותר מהר ושווה לנסות. דבר שני, נסה להתעורר ל-WILD שעה יותר מוקדם כדי שתהיה יותר עייף ותוכל לחזור לישון. אני גם ממליץ שההתעוררות עצמה תהיה לפני שיש אור בחוץ. כשעדיין חושך בחוץ אנחנו נרדמים יותר בקלות. כשכבר יש אור בחוץ, זה זמן שהתרגלנו שצריך להיות בו ערים, ויהיה קשה יותר להירדם. לדעתי קל יותר להירדם בשעה 4:00 מאשר בשעה 7:00. נסה זמנים שונים ותראה מתי קל לך יותר להירדם.

silverhawk

New member
ברוך הבא למועדון

קראתי וניסיתי שיטות רבות שאמורות להבטיח הירדמות מיידית, אך לצערי טרם מצאתי את גלולת הקסם. יחד עם זאת, הדבדר נכון יותר להירדמות מלכתחילה. בהקשר של השיטות המתקדמות, סביר להניח שעליך פשוט להפחית את שעות השינה לפני שאתה מתעורר. מספר שעות השינה הבסיסי המומלץ הינו כ-4.5 שעות, אך אם אתה מתקשה להירדם לאחר מכן, נסה להפחית זאת ל-4 שעות ופחות - זהו הליך של ניסוי וטעיה.

למעלה