קושי באימונים

in rest

New member
קושי באימונים

שלום לכולם, יש לי בעיה- קשה לי להתמיד. בלימודים אקדמיים אין לי בעיה ואני אפילו לומד בכיף, אבל אימון של שעה וחצי-שעתיים ביום קשה לי. וזה לא שאלו כולכ הרבה תרגילים, רק 7-10. מבחינת המאמץ הפיזי אין לי בעיה, הבעייה.. לא יודע איך להסביר, זה גם די משעמם.. איך אתם מקפידים בפעילות שלכם? טיפים? תודה=)

מספר עיצות

1. נסה לקצר את זמן האימון. 2. נסה לבצע אימון קשה/אימון פחות קשה לסירוגין. 3. הגדר מטרות, ובנה מחזורי אימון בהתאם. מכאן גזור את זמן האימון ועצימותו. תוכל גם לבנות (יותר טוב שיבנו לך) תוכנית אימון מסודרת. 4. בהתאם למטרות שהצבת לעצמך, השתדל לגוון בשיטות האימון. על מנת לעשות כן, תיאלץ לחקור על שיטות אימון, תזונה נכונה וכו' תוך שאיפה להשיג תוצאות אופטימליות. אתה יכול להגדיר כמטרה עליה שמסת שריר/הורדת שומן/שיפור במרכיבי כושר גופני מסויימים וכו'. ע"י הגיוון והשאיפה שלך להשיג מידע על הצורות לגוון, אתה תגלה שיטות אימון, תרגילים, זמני אימון ודרכים רבות אחרות, כך שכמעט כל אימון יהיה מבחינתך חידוש, ניסוי וטעיה להגיע לאופטימליות עבורך. אני מקפיד להתאמן כל יום (לא רק אימוני כושר גופני) כיוון שזה זול יותר מפסיכולוג לאחר יום עבודה

DyingToLiVe

New member
אפילו כשהולכים למכון כושר או

יוצאים לריצה, תמיד הרבה יותר נחמד עם חברים ומוזיקה
. השאלה היא איך אתה מסתכל על זה, כמו כל דבר אחר, אם אתה מסתכל על זה כחובה זה יהיה לך משעמם, אבל אם אתה רואה את כהנאה, כדרך לפרוק עצבים וכדומה, אז אתה תהנה הרבה יותר.

in rest

New member
טוב, אז בסוף כן עשיתי היום

האמת שיש לי סיבה קצת יותר טובה מלשחרר עצבים או כדיל הראתו טוב, זה גם לצורכי הגנה, לכו תדעו.. אז כן עשיתי, האמת שראיתי טלביזיה ועשית והיה נורמלי. מה שמפחיד אותי תמידית שבסוף אני לא אראה תוצאות. בעקרון בכול תרגיל ואחריו אני מרגיש מאמץ והכול אבל אני לא בטוח.. אבל את זה אני אגלה רק כשהזמן יעבור. מישהו יכול לתת לי הערכה כמה זמן בערך לוקח עד שמתחילים לראות תוצאות?

in rest

New member
אני לא אתחיל לפרט את הכול..

מה שאני יכול להגיד שאני עובד AB,בA הדגש הוא על דו ראשי וחזה, בB הדגש הוא על טרפזים, אמות וכתפיים. לכול אחד מהם יש משהו כמו 8 תרגילים בנפרד. בעקרון משתדל לא לאכול מתוקים, אוכל פחממות לכשעה וחצי לפני אימון ומשתדל לצרוך חלבון אחרי אימון.

yuvalfrr

New member
מה המטרות שלך?

כדאי שתחליט מה אתה רוצה להשיג בעזרת האימונים (להתחטב , להתנפח , לפתח סיבולת?) ותקרא קצת מאמרים בנושא ובהתאם תבנה (בעזרת מדריך) תוכנית אימונים , ותשלב תוכנית תזונה (תזונאי/ת). יש הרבה לדעת מעבר למה שתיארת , לפחות בכל הנוגע לתזונה.

in rest

New member
תשובות

דבר ראשון, אני מעוניין להתנפח כרגע (למרות שעוד יש לי אחוזי שומן להוריד אבל לא משהו קריטי.) כרגע אני לא יכול להרשות לעצמי משהו שיעלה כסף. אולי בעוד חודשיים אני ארשם לחדר כושר.

למעלה