קושית השבוע החדש.

קושית השבוע החדש.

ובכן השבוע כמו מפעם לפעם,הנה קושיה חדשה שגם ממלאת את הפורום ביותר חיים. (יוסף למה אתה לא עושה פתיחה יפה לפורומים כמו אצל האחרים,עם מדריכים קשיורים וכאלה ?) בכול מקרה. נקודה היא,בנושא ההכרות. אתם מכירים מישהוא ומגיע השאלה תמיד הוא עולה הנושא. "כמה אקסים היו לך" טבעי. אומנם אני אישי מאוד נרתע מאנשים שהיו בהרבה מערכות יחסים ועם הרבה אקסים ופרטנרים,זה נותן לי הרגשה שהם זולים,ועוברים מהר מאחד לשני. רציתי לדעת מה דעתכם בקושית השבוע, עם מספר גדול של פרטנרים\אקסים אצל דייט שלכם או בחור חדש,מרתיע אותכם ודוחה אותכם גם כן ? דעתכם ! כי לדעתי זה מגעיל רק הרעיון שעם אותו הגבר הייתה עוד חמולה שלא תבייש כפר ערבי טוב. ואין לזה קשר לנסיון מיני,נסיון מיני לא מצריך להיות עם הרבה אקסים\פרטנרים,שלא לדבר על גישה מינית,וכול שאר הירקות הללו.

טל קר

New member
יש לי כמה שאלות

אם למישהו היו שני אקסים, אבל שבעמאות סטוצים, זה נחשב פחות או יותר לעומת עשרה אקסים? מה ההבדל המוסרי שאתה רואה בין לשכב עם מישהו עשר פעמים לבין לשכב עם חמישה פעמיים? ואם מישהו היה פרפר בצעירותו ושכב עם מאה חמישים, ובחמש שנים האחרונות היה בשתי מערכות יחסים ארוכות ושכב רק עם בני זוגו? ומה בנוגע לאלו שסופרים אחרת? יש כאלו שסופרים רק קשרים רציניים, ויש כאלה שכל מישהו שהיו איתו שבוע זה כבר 'אקס'.

תשובה לטל

בעייני אפילו מי שהיה מתפרפר בצעירותו,וזה דעתי האישית,לא אימרה מדעית מקובעת. כן הוא זול מאוד וסוג של זונה. אני אומנם לא הבתולה מרים. אבל 150 גברים בצעירותו ? מה לעזאזאל ? מי שסופר בחור שהיה איתו שבוע כאקס,גם סימן לזילות,שלא נדבר על סימן מעבר מהיר מדי מגבר לגבר.מעיד על טיפוס. אני התכוונתי בעיקר לקשרים רציינים. מדבר על אמות הגיוניים ולא תאוריות של "עם היה 2 אקסים אבל מסטוצים האם הוא זול ?" אני חושב שהגישה המודרנית,ושוב אני לא הבתולה מרים המתחסדת כן,אומנם כול הקטע שאני רואה גם אצל ידידים וחברים. שכבתי,פה,שכבתי שם, וזה ממש בסטנדרט,דוחה אותי מאוד,עם כול ההתחסדות שבעניין. שבן אדם אומר לי "היו לי 7 אקסים כול אחד חצי שני" אני ישר עושה חושבים שלי. פגשתי אפילו 11 אקסים כול אחד חצי שנה" זה מדליק אצלי נורה אדומה גם בנוגע לטבע של האדם,כמה נחמד ומרשים ואלגנטי שהיה.

טל קר

New member
יש לי כמה דברים שחשבתי עליהם

הראשון הוא, אין משטרת מחשבות נגד דעתך, אם היא משרתת אותך, זה קריטריון רלוונטי מבחינתך, זה לא מפריע לך למצוא בני זוג רלוונטים, כמובן שזכותך לקריטריון הזה, לא אני זו שצריכה להיות מרוצה ממנו, זה אתה שצריך להיות. השני הוא שאם פעם תרצה לחשוב שוב על הקריטריון, בין כי הוא לא כל כך משרת אותך ותאכלס פוסל לך לא מעט אנשים, ובין אם תרצה להרגיש שאתה משתמש בקריטריון שהוא אכן רלוונטי אז - א. בקשר יש שלושה מרכיבים לפחות, שזה צד א' צד ב' והקשר, לכן קשר שנגמר אחרי חצי שנה לא מלמד בהכרח על צד א' הוא יכול ללמד גם על צד ב', והוא גם יכול ללמד גם על הקשר. ב. בנוגע ל150 בצעירותו וה'מה לעזאזל' - במשך כמה שנים לא התאים לו קשר זוגי והיה הולך פעם בשבוע שבועיים לסאונה או נפגש עם מישהו מהרשת, ואחרי כמה שנים התחיל להיות חסר לו והתחיל בסידרת קשרים זוגיים - לא בדיוק מדע בדיוני. כדאי לשים לב בנוגע למחלות מין שההסתברות עולה עם ריבוי פרטנרים, אבל מעבר לכך האיברים נשארים כמו חדשים גם בשימוש רב פעמי, ככל שתוכל לפרט מה בדיוק מפריע לך בקונספציה כך יהיה קל יותר לבחון איזה חלקים אתה מעונין להמשיך להחזיק בהם ובאיזה היית רוצה לשקול שוב.

תשובה לטל מספר 2.

עם לא התאים לו קשר זוגי והולך לסואנה או מה שזה לא יהיה,עדיין זה זילות,וזנות בעייני ברמה מסוימת. אני עצמי כפי שאמרתי לא בתולה מרים. אבל זה מוגזם בעייני. וכן זה קטריטריון,מפריע או לא. זה עוזר לי בהחלט,ולא רחוק מהמציאות כפי הנדמה. ואכן קיימים רבים בדעותי ופעולותיי למזלי. חלקם נשארו ידי קרובים, וכנל לגבי,שעל פי אמות מדיה יופי של קהילה,אנחנו נחשבים לרעננים ומושכים,אבל כול נושא הבשריות ו"לזיין כמה שיותר שווים" מגעיל לחלוטין.(אותי) אני בן אדם עם אתיקה ואמות מוסר מסוימות,מה שמפריע לי זה הרעיון שבן אדם שעלול להיות בן זוגי או מישהוא שאני אשמיך לצאת איתו,היה לא יותר מאשר איזה ווירברטור מהלך על 2 רגליים,או מזרון פלוגתי ותסלחו לי על הניסוחים,אבל לפעמים זה ממש ככה. יש גבול טעם הטוב לכול דבר בחיים. לדעתי כול דבר בחיים,החל מספורט,סקס,אוכל. צריך לאזן נכון. וכאשר יש יותר מדי,זה מעיד על טיפוסים חסרי שליטה בעלי תאוות וחוסר יכולת לשליטה עצמית. אני עצמי אדם בעל אתיקה ושליטה עצמית גבוהה,ואני גם אומר,שאני חרמן לא פחות מהם אומנם. אבל לא יהפוך את כבודי להיות ווירברטור מהלך על 2 רגליים.

ItsikH

Member
שחור ולבן (דיכוטומיה) ואולי השליטה העצמית הגבוהה שלך היא כשלעצמה סוג של אובססיה בלתי נשלטת? זה הבאתי רק כדוגמא לפרדוקסים שנובעים מדיכוטומיה כזאת. אתה יכול למצוא את אהבת חייך בזבל, ויכול להתאכזב מרה מנסיך. זה מנסיון, גם שלי וגם של אחרים. "לזיין כמה שיותר שווים" זו בדיוק דוגמא קיצונית - אדם שמתבטא ככה, אפילו אני לא אתקרב אליו. בעצם במיוחד אני - כי אם מישהו מגדיר אותי כ"שווה" זה לא מחמיא לי כהוא זה, להיפך - זה דוחה אותי. מצד שני, אם הוא ישתוק ואני אהיה חרמן, לך תדע. אני בכוונה מתבטא ככה מפני שכדאי שתגמיש את היחס שלך לאופן הביטוי של אנשים. רק על מנת לסבר את אוזנך (זה היה משפט מחוזי): יש לי ידיד בן גילך, במקרה סטרייט, שקורה ניצשה (ולא ניטשה כפי שנהוג לבטא בטעות) וקירקגור ומנגן סקריאבין ומאזין לרובינשטיין (אנטון, לא ארתור), והוא מה-זה אוהב לזיין ולתקוע. "ציצים? איפה ציצים?". אני רק מצטט, חלילה וחס, אני - לשוני זכה וצחה וחפה מכל גסות ../images/Emo8.gif. מבחינתי לפחות - יש קשרים בעברי שאני תופס כמשמעותיים למרות שנמשכו זמן קצר, ויש שנמשכו זמן ארוך והם לא. היו תקופות בחיי שבהם היו לי הרבה סטוצים (הרבה, ולא - זה לא עשה לי טוב), והיו תקופות של התנזרות מוחלטת. הייתי במערכות יחסים פתוחות ואחרות. למה לא תשאל אותי מה אני רוצה? מה אני מחפש? מה למדתי מכל זה על עצמי ועל אחרים? במקום זה אתה מחלק ציונים (וד"א - גם לעצמך, וגם זה לא מועיל בחיים). וזה לא שאני לוקח את זה אישית - אתה הרי לא פרטנר בשבילי כמובן - אבל לא תגיע רחוק ככה. תפסיד כל כך הרבה אנשים בדרך סתם. תן לאנשים הזדמנות. תקשיב באמת למה שיש להם לספר על עצמם, אולי תופתע. אומרים עליי שאני נותן עצות טובות אבל לא לומד ליישם אותן בעצמי ../images/Emo9.gif

למעלה