קושיות...

Yaniv-DC

New member
קושיות...

כמה קושיות לי אליכם, נראה האם יש לכם מושג. 1. מהי רשת החדשות הנצפית ביותר בארה"ב? 2. כמה צופים או כמה אחוזים (מה שיותר נוח לכם) מהקהל האמריקאי צופים ברשתות החדשות? רשתות החדשות אגב, הן CNN, MSNBC, FOXnews. חולצה ותקליט לזוכים.

~*~gaL

New member
אממ

לפי ה- 29.1.2002: פוקס מובילה. 109% (אינלי מושג איך לקרוא רייטינג.. אז אני מצרפת לינק ליתר ביטחון). מישהו אמר תקליט?..

Jenkins

New member
109!?!!

אולי התכוונת ל- 10.9? כי אין כזה דבר 109% צפייה...

Yaniv-DC

New member
ניסיון יפה, אבל...

מה שציינת כאן זה את אחוז העלייה, וגם הוא לא ממש מדוייק. אז ככה. בניגוד למה שנהוג לחשוב, CNN היא בס"ה הרשת השנייה הנצפית בארה"ב, והרשת הנצפית ביותר היא fox news. עכשיו אם אתם מדמיינים כוכבי חדשות המשדרים מדי יום לעשרות מליוני צופים... אמממ... טעיתם. פוקס ניוז כאמור, הרשת הנצפית ביותר עומדת על 664,000 צופים בלבד. צופים, לא בתי אב. זה בערך 350,000 בתי אב, כלומר - כשליש האחוז. מדובר בעלייה של למעלה ממאה אחוזים לעומת השנה שעברה, ועדיין - כמות זעומה. הרשת השנייה - CNN - מגיעה לכ-548,000 צופים, ולאחר התרגום לבתי אב מתקבל כרבע אחוז, עלייה של כ-50% מהשנה שעברה עם הצטרפותה של פולה זן להוביל את משדר הבוקר וחזרתו של לו דובס למגזין הערב המוקדם. רשת MSNBC נמצאת על פחות מ-300,000 צופים ומשפרת את אחוזי הצפייה בכ-23%. מהשנה שעברה. השורה התחתונה - כולם שיפרו ובצורה ניכרת את אחוזי הצפייה וכמות הצופים. ועדיין, כולם ביחד לא מגיעים לאחוז רייטינג קטן ובודד. בארץ נהוג לחשוב שCNN היא הרשת המובילה, ו..היא לא. הבנתי שפוקס ניוז אמורה לעלות לאוויר בלווין (ג´רי - תאשר או תכחיש). במידה וכן - פיטר אוריילי. תזכרו את השם, הוא התכנית הנצפית ביותר מבין כוווולם. כל יום בתוכניו אוריילי´ז פקטור, הבן אדם יעצבן את כווווולם. הומואים, לסביות, נשים, גברים, ילדים, מעריצי בריטני ספרירס, ואלה שעושים רעש בין 2 ל 4. שווה צפייה. החולצה והתקליט נשארים אצלי.

okok4

New member
בלומברג../images/Emo22.gif

זה ערוץ כלכלי. הבעלים הוא ראש עריית ניו-יורק החדש - מייקל בלומברג.

Yaniv-DC

New member
הסיבה ששאלתי היא

שהפעם הראשונה שנתקךתי בערוץ הזה, הייתה כששמו קטע מוקלט מזה בטיסת אייר קנדה לישראל... חוצמזה, מעולם לא שמעתי על הערוץ הזה, כך שנראה לי שהוא מה-זה-זניח. למה לא FNCNN או CNBC? טוב, לא ממש משנה, שלומות!

Mariguella

New member
בטח שהם אוהבים את פוקס

היא צהובה היא לא מדויקת (זוכר את פיאסקו פלורידה?) היא שמרנית/דתית היא כל מה שהאמריקנים הפשוטים אוהבים. מעניין אם קיים פילוח עפ"י ליברלים מול שמרנים, תושבי ערים גדולות מול תושבי ערים קטנות וכו´.

תן לי לנסות

CNN כולל הרשת האחות הצעירה שלה. בשנה האחרונה מן הסתם גדל אחוז הצופים בערוצי החדשות. הייתי אומרת משהו כמו 20 אחוזים. סוזן

Yaniv-DC

New member
אבל עניתי כבר קצת למעלה...

תחת נכותרת "ניסיון יפה אבל..." אם את מדברת על הרשת האחות headlines - ברשת זו (רייטינג נפרד) צופים כ-200 אלף צופים, זה לראות מחר את החדשות של שלשום. אלו הן חדשות שמוקלטות 4 שעות מראש, ובעולם של היום כידוע, 4 שעות זו היסטוריה רחוקה.

למעלה