קושיות ...

sherry3778

New member
קושיות ...

חג שמח לכולן, התחלתי לקחת כמוסות חילבה לפנני כחודש , יש לציין שעשה פלאים(בנוסף לשאיבות והנקה שתיה מרובה ומנוחה), אבל מה... מ ס ר י ח !!! אז ככה ארבע שאלות: 1. בחנות טבע המליצו לי על כמוסות של ויטה-מילק(נאמר לי שהמגזר החרדי משתמש בו ויש לו ביקוש רב, האם אתן המומחיות ממליצות שמעתן?? 2. עד לפני כחודשיים הייתי מצליחה לשאוב כל היום 110 cc כיום אני שואבת כל שעתיים עד שלוש בין 50-100 cc ואם לא שאבתי 5 שעות אני יכולה להגיע לכמות של 150-200 cc -נפלא לא?!אני ממש מאושרת... האם צריך להמשיך ליטול את הכמוסות של החילבה ואם כן עד מתי ? 3. אם אני לפעמים שואבת כל 5-6 שעות (לימודים יציאה אשר מתארכת יתר על המידה שינה טובה, האם זו בעיה מבחינת ייצור החלב ,ההוראות של הגוף, עשוי לגרום לגוף לייצר פחות חלב לעיתחפ תקופות פחות?? 4. האם המצות שאני אוכלת גורמים לשקד שלי כאבי בטן?? תודה תודה חג שמח שרי

חילבה + מצות= חגיגה!

האם צריך או כדאי להמשיך עם החילבה? הכי טוב זה פשוט לנסות להוריד בהדרגה. יש נשים שלוקחות חילבה רק לכמה ימים לעזרה במשברים, ויש נשים שלוקחות לתקופה ארוכה יותר כי הן בתהליך ארוך של הגברת החלב. רווחים של 5-6 שעות לא אמורים להקשות לאחר התבססות ההנקה. הגוף כבר רגיל להנקה/שאיבה, ורווח ביום או בלילה אינו בעיתי. אם צריך, התינוקות פשוט משלימים את ההנקות אחר כך. מצות עושות לאימא כאבי בטן, אבל לאחר הפירוק במערכת העיכול שלך הם עדיין רק קמח ומים, שהתינוק שלך כבר רגיל אליהם בצורת החמץ הרגילה של לחם. חג שמח! אורית מדריכת לה לצ'ה

sherry3778

New member
ומה לגבי ...

היי אורית, תודה על תשובתך. רציתי לדעת מה דעתך לגבי הויטה-מילק שהם גם כמוסות להגברת החלב-האם הם מומלצות ? ועוד שאלה קטנטנה של אמא פרנואידית: אין איזשהו סיכוי שאם אפסיק את החילבה אז ייפסק לי החלב- הגוף והכמות כבר מבוססים נכון??!! ושוב עולות לי שאלות נוספות.. אפשר לשתות חליטת קמומיל מספר פעמים ביום? מה עושים- לשקד שלי לא הייתה יציאה מ-11.04 וניראה כי די כואבת לו הבטן ביומיים האחרונים- גזים הוא מוציא בתרועות, ועושה רושם שהוא אוכל ממש יותר כדי להתמודד עם הבטן-כי כשהוא אוכל אז הוא מעט רגוע - מה אפשר לעשות? תודה תודה, ושוב סליחה על המגילה (אבל אנחנו בפסח אז מותר...) חג שמח שרי

כמוסות ויטה מילק

לא ידוע לי אישית על הכמוסות. שאלתי יועצת הנקה מוסמכת שענתה: "אני לא מכירה את הכדורים, מה המרכיבים? בכל אופן, כל דבר שיש בו עוד דברים חוץ מחילבה נראה לי שחסר טעם." לגבי הפסקת החילבה- אלה אם כן יש בעיה מאוד חמורה (מאוד נדיר) לא נהוג להמשיך עד אין-סוף עם כמוסות. הגוף שלך מיצר חלב בעקבות ההנקה ולא בעקבות כדורי החילבה. תחשבי על כל האנשים שאוכלים חילבה ולא מייצרים חלב! תה קמומיל זה תה בעל מרכיבים תרופתיים טבעיים. ידוע על מקרים של אלרגיות לקמומיל גם לאימא וגם לתינוק דרך ההנקה. קמומיל גרמני במינון גבוה גרם לפגיעה לעוברים של חיות בניסויים. בקיצור: תשתי מים, הכי טוב. לגבי יציאות- אצל תינוקות מעל גיל חודש נפוץ שיש יציאה פעם בכמה ימים, אפילו פעם בשבוע או שבוע וחצי. כל עוד היציאה רכה זה לא נחשב עצירות (ומאוד נדיר שתהיה עצירות אצל תינוק בהנקה מלאה). בינתיים אפשר לעשות עיסויי בטן, וכמובן הרבה הנקות. ההנקה זה לא רק נועד לאוכל, אלא גם להרגעת כאבים כולל כאבי בטן. חג שמח! אורית מדריכת לה לצ'ה

למעלה