קושיות

אם כל רופאי הדסה יתפטרו אז למיליון איש תהיה

בעיה חמורה מאוד....

מה שקורה בהדסה זה בהחלט לא פשוט, אבל מן הסתם בסופו של דבר לא יתנו לו לקרוס כי הוא מטפל בכמיליון איש, ובבעיות יותר קריטיות מתורמת ביציות.
בטוח שגם הרופאים רוצים להמשיך לטפל באנשים ולקבל משכורת ולהמשיך בקריירה שלהם, אבל כנראה שהאיומים האלו הם חלק מהמאבק.

שירה30001

New member
בתור מי שפתחה החודש

תיק בהדסה הר הצופים, בדיוק הפנתי את השאלה והחשש שלי לד"ר גודין שהיא הרופאה אותה בחרתי. היא אמרה לי שגם אם הם לא יקבלו משכורות או כל דבר אחר, היא והרופאים האחרים מחוייבים לטפל בנו. אותנו לא אמורה לעניין הבעיה. בכל מקרה היא מחוייבת לנו. אז נרגעתי קצת. גם לי לא נראה הגיוני שירושלים תישאר ללא 2 בתי החולים הגדולים והטובים. באופן כללי המסלול של תרומת הביצית לא ממש קשור לבעיה, היות ואת רוב הכסף אנחנו משלמות לאוריגו.

מקווה מאוד שהבעיה תיפתר במהירה.

בהצלחה לכולנו

היי שירה

שאלו אותך איזה רופא מטפל את רוצה ?
אני הייתי בפגישה בהדסה בתל אביב, קיבלה אותי פר' קוכמן
שעשתה רושם ממש טוב, אבל אף אחד לא שאל אותי... גם לא
הבנתי איך זה בדיוק הולך... אותו רופא מטפל ממשיך איתך לכל אורך הדרך ?

שירה30001

New member
האמת שלא שאלו אותי אלא

אני באתי כמו שאומרים עם ההמלצות שקיבלתי עם ד"ר גודין. אני נסעתי לירושלים בגלל שהתורים לד"ר גודין בתל אביב היו רחוקים. הם באמת אמרו לי שאם אני רוצה להיפגש בתל אביב אז הם הציעו לי את ד"ר קוכמן. מה היא כבר הפכה לפרופ'? .....
.
גם אני שמעתי עליה ביקורות טובות.
אכן, הרופא שבחרת או נבחר לך, מלווה אותך לכל אורך הדרך. דהיינו הוא זה שייתן לך את הפרוטוקול לקראת הסנכרון עם התורמת, וגם לאחר ההחזרה הוא זה שייתן לך את התמיכה מבחינת התרופות (ואולי גם הנפשית
). וכמובן כמובן שבעזרת השם כאשר תהיי בהריון הוא ייתן גם את המשך מעקב הטיפול.
יכול להיות שאותו רופא גם יצטרף אליך לנסיעה לחו"ל. אגב האם קבעו לך מועד לנסיעה ?.
לי קבעו ל 7.8 ובמקרה ד"ר גודין הרופאה המלווה
.

אם נוח לך יותר לפרט במסר - בשמחה אענה לך
.

למעלה