קושיות שלי היום

קושיות שלי היום

היום בבוקר אני נמצא אצל רופא שיניים טיפול שורש כואב לי ואני מחליט לברוח במחשבות לשאלות ותהיות.ומה עלה לי בראש: מדוע לנשים דתיות הפאות שלהן תמיד חלקות?למה אין פאות מתולתלות? האם כדורסלנים משתינים בדיוק לאסלה? מדוע נשים משתינות בעמידה? והאם נשים קונות חזיות בצבע הגופיות שהן לובשות בקיץ או להיפך:גופיות בצבע חזיות. (וכשחשבתי על השאלה הזאת הכאבים מהפה עברו למקום אחר).

שמים1

New member
רבות מחשבות בלב איש ../images/Emo3.gif

אשריך יקירי שאילו בעיותיך
ואני אנסה לענות על קושיותך אחת לאחת מלבד אחת
. לגבי פיאות ונשים דתיות , הנושא הוא נושא הלכתי בעייתי מפני שרבנים בכלל נגד פאות לנשים , גם הפאה נותת לאישה מראה נשי ומפתה ובעצם כיסוי הראש מטרתו למנוע חשיפת עטרת ראשה של האישה. אינני חושבת שיש רק פיאות חלקות לדתיות ראיתי כבר דתיות שהולכות עם פיאות קצרות בתספורת קוצים וגוונים בכל מיני צבעים , כנראה שהליין הסולידי והמקובל הוא החלק
כדורסלנים משתינים בדיוק לאסלה? וואלה לא יודעת תערוך תחקיר על עצמך זה אמור ליהיות אותו הדבר לא?
לגבי שאלת הנשים , הגופיות והחזיות , אני חושבת שהנושא אינו בעייתי כלל , נשים קונות חזיות לגופיות וגופיות לחזיות ולפעמים הולכות בלי ומרגישות עם , או הולכות עם ובמקרים דרסטיים נראות בלי כי גם זה לא עוזר לתמוך
... וכעת אם יש כאבים במקום אחר גבר יקירי , ישר לטוש קר , ופלחי אבטיח עם גבינה בולגרית. שיעבור לך מהר הטיפול , ויעברו מהר הכאבים , כאבי שיניים גרועים לעיתים יותר מצירי לידה.

למעלה