איך היה?. ביום חמישי בסאני בר שמעתי שסוגרים אותו
Y yor20 New member 22/1/06 #2 קושיה?? עובד הרבה שעות וצריך מישהי כשהזמן הפנוי שלי מתחיל ב-23.00 בלילה לישון? או לחכות?
Y yor20 New member 22/1/06 #4 מניאקית,,,,,,,,, את מאד עצבנית במקום לפרגן את מיאשת לא יפה קצת אופטימיות לא תזיק
M MaYcHuK New member 22/1/06 #5 חחחחחחחח רע אחד זה סתם היה כד להחזיר לי אבל זה קצת בעייתי השעות האלה ואגב כשנמצאים בקשר לא חייבים כל היום להיות אחד עם השני ולכן נקודתת הפתיחה שלך לא נכונה. אני לקחתי את שאלתך בצחוק בתגובתי הראשונה אבל הנה אני עונה לך ברצינות. לא מייאשת ולא נעליים. בהצלחה
חחחחחחחח רע אחד זה סתם היה כד להחזיר לי אבל זה קצת בעייתי השעות האלה ואגב כשנמצאים בקשר לא חייבים כל היום להיות אחד עם השני ולכן נקודתת הפתיחה שלך לא נכונה. אני לקחתי את שאלתך בצחוק בתגובתי הראשונה אבל הנה אני עונה לך ברצינות. לא מייאשת ולא נעליים. בהצלחה
M MaYcHuK New member 22/1/06 #6 ומתישהו באמת תגיע מישהי שתתאים לך כמו כפפה מכל הבחינות. לא התכוונתי לרע או לייאש חלילה ...
Y yor20 New member 22/1/06 #7 כפרה עלייך,,,,,,,,,,, מקוה שככה כותבים את זה מהניעשה זרקו אותי מהבית קשה לי אבל את בסדר איחולים לבביים
כפרה עלייך,,,,,,,,,,, מקוה שככה כותבים את זה מהניעשה זרקו אותי מהבית קשה לי אבל את בסדר איחולים לבביים
Y yor20 New member 22/1/06 #9 אברקסס. עד שאני יפתח משהו מעניין יום שישי אצל מתי במטלון מלא גבריםםםםםםםםםםםם.