קושיה

קושיה

אני יחסית חדשה בעניין, ובעיקר מגששת, מתנסה, בודקת... לומדת להכיר את עצמי... תמיד אהבתי שליטה, אבל זה היה בעיקר פיזי, מעניינת אותי מאוד השליטה המנטלית. אז ככה, הינה השאלה - בילעדיות ושליטה על סיפוקו המיני של הסאב. מתוך שיחות עם מלכות ואדונים גיליתי שקיים ז'אנר בו השולט אוסר על הנשלט להגיע לסיפוק מיני, הכוונה היא לא בזמן סשן, הכוונה היא גם לאוננות כשהנשלט נימצא לבד... ברור לי (בערך) מה הסיפוק של השולט בעניין, קשה לי אבל לחשוב על זה כעל משהו בריא עבור הנישלט, כלומר אולי זה דבר שיגרום לפגישות להיות מרגשות וטעונות יותר, אבל בשביל אדם "מיני" אוננות היא חלק מהטבע, האם זה באמת בריא למנוע זאת? אם אני חושבת על זה אז זו ממש מניעת אנרגיות חיוביות ובריאות... מה דעתכם?

אייבורי

New member
כנגד ארבעה דיברה

התורה כולה. שליטה מנטלית מהותה (גם פיזית) העברת כוח, הפאסיבי נותן לדומיננטי את יכולת ההחלטה, חלק מהקשר הוא אמון, אל תדאגי, הדום יודע מתי לאפשר לפאסיבית לגמור, הוא קשוב לה. חלק גדול מהחיים הוא דחית סיפוקים, איפוק (בשבילך פומי) צריך לדעת להמתין, לדעת לחכות. שנית, את צריכה לדעת כי ישנם סוגים שונים של אורגזמות, חלקן חלשות חלקן חזקות יותר, לפעמים ההמתנה מעבירה הילוך לשלב הבא. קצת אמון בדום שלך.

אז זהו ש...

הנקודה היא לא איפוק למען זכיה באורגזמה חזקה ומהנה יותר, ברור שהרבה פעמים שווה להתאפק ולו רק בשביל אחר כך להתפוצץ כמו הר געש קטן...
הנקודה היא כמו שאמרתי מניעת אוננות, לא מניעת אורגזמה או דחיתה, כשמלכה דורשת בלעדיות מוחלטת על חיי המין של הסאב, אוסרת עליו להגיע לסיפוק מיני בלעדיה. טוב, ניראה לי הסתבכתי בהסברים ובניסוח, ובין לבין אני לא מוצאת דומים בארון... אבל שיהיה.

אייבורי

New member
צוחקקקקקקק

אבל אני אוהב לנשוך בבשר ישבנם של הפרות במיוחד בחלק הזה ...שנקרא...בזז

בבשר ישבנם?

אם כך הסינטה שלך לצערי ממין זכר... כן, אני יכולה להיות מאוד קטנונית כשמקפחים את המין היפה... או את ישבנן לצורך העניין.

אייבורי

New member
מי אמר אני ולא קיבל

הסינטה שלי רק מפרה משובחת, חלילה וחס מאיזה שור או משהו כזה (לא משהו אישי זוד\קסאנדו) וישבנן של הפרות אכן נשמע טעים יותר

gidionline80

New member
רעיון 4 יו

תאונני לך בניגוד תרויחי תספרי לו ותקבלי עונש נראה לי שגם תרויחי

למשל...

ברוב המקרים מדובר על מניעה זמנית:)) למשל לא לגמור שלושה ימים, או שבוע וכדומה:)

רוזיA

New member
מה זה קצת אמון? מה יש סדרת חינוך ל

דומים? ואם הבחור לא מכיר גבולות ולא מצליח לראות אותם בין כל הגוונים? ובקשר למכשפה..את מנחיתה הודעה שמשתמע ממנה שיש איזה סוג של חוקיות או נורמה בקטע הספציפי וזה מקרין מההודעה שלך לגבי כל העסק .. זה אינדודואלי לדעתי.. ולדעתך?

אני מבינה שאתמול לא היה היום שלי :(

כתבתי למכשפה תגובה שלא הופיעה בכלל והנה היא: גם אצלנו זה ככה, יומיים לפני פגישה אסור לי לגמור. מה יקרה אם כן אגמור? לא יודעת לא ניסיתי. כאשר דיברנו על כך הוא אמר שהוא היה רוצה יותר אבל יודע שלא אעמוד בכך. הכי מרגיז הוא כאשר דוחים פגישה ביום, אז הפסדתי יום ואני לא מבינה איך הוא עומד בכל הקיטורים שלי על הדחיה ולא מתייאש ואומר טוב לכי תאונני כבר חרמנית אחת. הוא רק מאזין בנחת, נהנה מיסורי ההתאפקות שלי ומבטיח לי שהגמירה תגיע ולא עוד הרבה זמן.

היסורים שלי מגרים אותך? :))

מי אמר צדק צדק תרדוף? יש יתרון אחד להגבלה הזו-הוא חייב להודיע לי לפחות יומיים לפני מתי יהיה המפגש הבא :))

הנה דעה מקצועית

אין כל נזק בריאותי במניעת אוננות או במניעת אורגזמה. ברור שאם מונעים מאדם אורגזמה למשך זמן ארוך, הוא יכול להיות עצבני, מתוסכל ועוד שלל מצבי רוח לא נעימים, אבל בכל זאת - אין בכך נזק בריאותי. ואם כבר מתחילים עם הגבלות, לא מגבילים מיד לשבוע - אלא מתחילים ביום אחד, יומיים, תלוי בהרגלים.

Pixy led

New member
ואצלי...

בכלל לא אכפת לי. אני לא מתעניינת באוננות ולא חסרה לי האורגזמה, למרות שאני אדם מאד מיני... היא פשוט לא הדבר שהכי חשוב לי, אני הרבה יותר אוהבת "לסבול" את הגרוי, את ה"כמעט, אבל לא", במחיצת החבר. בלעדיו, זה בכלל לא משנה לי. אוהבת מידה בריאה של תסכול מיני בחיים.

טעמן

New member
חידוד הדברים

בהמשך לשאלה לעיל רציתי לחדד את הדבריםבשאלה הבאה האם במערכת יחסים בבדמס הצדדים מודעים להשלכות שונות העשויות לקרות במהלך מימוש הלהט הבדסמי. מה הם הדרכים או אולי הרציונלים המנחים את השולט/ת והנשלט/ת לפיו הם מודעים לנזקים שעשויים להיגרם, הן נזקים במישור הפיסי והן בנזקים במישור הנפשי.

למעלה