קושיה...

ב ו ע ו ת

New member
קושיה...

מה אומר המבחן הגרפולוגי הבא: קשו ממני לצייר בית, עץ ואדם. מה הם מציינים, למה זה טוב. אשמח לכמה שיותר פרטים על המבחן הנ"ל. תודה.

shonshon5

New member
אפסני את הקושיות עד ליל הסדר.......

מה שבקשו ממך אינו מה שאת מכנה "מבחן גרפולוגי", הוא אינו עוסק בכתב ידו של האדם ובתשומות הנגזרות מניתוח כתב היד. הניסיון לעמוד על טיבו של מישהו על פי האופן בו הוא מצייר בית, עץ ואדם הוא לדעתי פחות מעמיק מאשר מאפשר הניתוח הגרפולוגי, אבל בוודאי יהיו רבים וטובים שיחלקו על קביעה זו. בכל מקרה, אל תקחי את הנ"ל כאורים ותומים, במיוחד בימים אלו כשהאנרגיה האינטלקטואלית שלי בשפל המדרגה. יש לנו בפורום את אסטראל שכישוריו בתחום חקירת עצים וסוגי צמחיה נוספים הם מן המפורסמות. בהצלחה! אבי

ב ו ע ו ת

New member
צוחקת..

יופי של אנרגיה אנטלקטואלית, חייכתי כל הדרך עד הסוף. באופן מוזר הם קבלו אותי לעבודה, כנראה הציורים הפסיכופטיים שלי לא הותירו בהם רושם בל ימחה. בהזדמנות אשגר לכאן את כתב היד שלי כדי שתוכלו כולכם לנתח את הפלא. בכל זאת, מישהו? משהו? בועה - האשה והסקרנות.

ריפקי

New member
את יכולה לשגר גם עץ לניתוח

יחד עם כתב היד. בעיני מדובר במידע משלים, כזה שמוסיף אינפורמציה מאמאת או מזים אינפורמציה שמשתקפת בכתב היד. בכתב היד יש יותר שליטה מאשר בציור שהוא מקום יותר רגשי, ראשוני. בעיני 'מבחן העץ' יכול להוסיף לתמונה שיצר האבחון הגרפולזי גוונים נוספים שיתכן וקודם לא שמתי דגש עליהם. אם את נורא רוצה לקרוא יותר, חפשי את הספר 'דעת עץ'

למעלה