קושיה לפסח

טביקאט

New member
קושיה לפסח../images/Emo155.gif

יוצאת מהקונכיה כדי לשאול שאלה- אחרי טיפול (ארוך) בגונל, הייתי היום באולטראסאונד- יש שני זקיקים 17,19.5 ורירית 7. הרופא אמר שבוע שעבר שאם הזקיק יהיה 18-20 מ"מ- לקחת כוריגון. אני מעדיפה לקחת כוריגון מחר בבוקר (ולהזריע ביום ראשון-) ונשאלת השאלה- האם להמשיך היום עם מינון הגונל הרגיל (2 אמפ´), או שמא לותר עליו היום? תשובות לכאן או לכאן (מנומקות ומפורטות) יתקבלו בברכה... וחוץ מזה- מקווה שבקרוב יחזרו המילים שנאלמו, שיהיה טוב ושיהיה עוד סיכוי לחג שמח. טביקאט

venus13

New member
היי טביקאט

האם את לא מקבלת הוראות מדוייקות ועדכניות מהמקום בו את מטופלת?! אני לא הייתי לוקחת על עצמי החלטות מעין אלו - ומבקשת הנחיות מדוייקות מהמרפאה. דרך אגב היכן את מטופלת? בכל מקרה שיהיה בהצלחה. ונוס

טביקאט - אני הייתי מבצעת את הוראות

הרופא ולא סוטה מהן. את בעצמך אומרת שהטיפול בגונל הוא ארוך, משמשע הזקיקים גדלים להם לאט. נשמע שהרופא רוצה להביא אותם למצבם המקסימילי ואז להזריע. לא הייתי משנה את הוראותיו. שיהיה לך בהצלחה, סיגל היי-טק

בקטע הזה, לדעתי יש לבצע

את הוראות הרופא כמו ילדה טובה, אין לי הסברים מדעיים מדוע ולמה, אבל פשוט לא הייתי מתעסקת עם זה. טליה

נועם@בת

New member
הטווח שהרופא נתן הוא די רחב

הזקיקים יהיו גם מחר בטווח הזה, ולהערכתי את יכולה לדחות את זריקתה כוריגון למחר. אבל למה לא לשאול את הרופא? גם אם היום יום ששי- יש לו טלפון, אז אל תתביישי לשאול אותו. אני מקוה שביום העצמאות כבר יהיו לך בשורות משמחות עבורנו.
נועם

טביקאט

New member
נפתרה התעלומה-

התקשרתי לסלולרי- היום ממשיכים עם הגונל, מחר כוריגון. הזרעה ביום שני (אבל נראה לי שאעשה אחת גם ביום ראשון- כדי ללכת על בטוח)- והלוואי והטיפול הנאחס הזה יגמר יותר טוב מאיך שהתחיל. תודה לכולן ושבת שלום- טביקאט

מרב.

New member
טב-טב

הם יבשילו ויגדלו עוד קצת ונכוריגון ינתק את הביצית מהזקיק כמו פרי בשל שנושר מהעץ... ו-כן, טיפולים נאחס נוטים להפתיע לפעמים
מחכה להפתעות ממך...
מרב

אולה *

New member
טבי יקרה, בהצלחה רבה

מקווה שאחרי החודש לא תצטרכי יותר לסבול מזריקות/הזרעות. אולה

טביקאט

New member
חייבת לעדכן-

מטיפולי נאחס יוצא הריון? כי חסר לתינוק שלא יבוא אחרי הבוקר שעברתי... החודש דאגתי להכל מראש- ידעתי שבחול המועד לא עובדים בהדסה, אז ניגשתי מראש למכבי והוצאתי התחייבות לשני טיפולי השבחה והזרעה. הם נתנו לי לבחור שערי צדק או ביקור חולים- ובחרתי בשערי צדק. בדקתי באולטראסאונד בהדסה זקיקים ביום שישי- ודיברתי עם הרופא- הוא אמר שכן עובדים בחול המועד, והמעבדה תהיה פתוחה. וידאתי את זה עם הקבלה וחזרתי הביתה שמחה וטובת לבב. אתמול- כוריגון. היום בבוקר קמתי מוקדם, התלבשתי, אספתי מבעלי את הסחורה, טסתי להדסה- סגור!. לא נורא- שערי צדק קרוב- טסה לשערי צדק- לא מוכנים לקבל את הזרע!- כי לא עברתי שם את כל הטיפול! בדמעות התחננתי לאחות- אך היא בשלה- כבר רציתי לזרוק את הזרע- אבל היא אומרה שחבל- ושלחה אותי לביקור חולים. בביקור חולים, אחרי שעה וחצי של נסיעות מטורפות, בכי היסטרי לחץ, ושוטטות חסרת שחר ברחובות ירושלים (כי כמובן שטעיתי בכל הפניות האפשריות)- הסכימו לקבל אותי. (כמובן שהיו עוד ריצות בירוקרטיה למכבי- אבל ניחא....) אז זהו. אני מוזרעת. הפקידה במכבי שסידרה לי את ההתחייבות הודיעה לי שמגיע לי תינוק אחרי מה שעברתי הבוקר. אני מוכנה לחתום על זה (אפילו הבטחתי לבוא להראות את הבטן) אז תודה על התמיכה לכולן- ומקווה לבשר בשורות טובות עוד שבועיים... חג שמח טביקאט

מיכל ק-ש

New member
וואוו. איזה בוקר!

אחריו "מגיע" לך הריון מושלם ומלא. ("הגיע" לך כבר קודם אבל מישהו רצה אחרת). מחזיקה אצבעות חזק חזק. מיכל

מיכל ק-ש

New member
טבי

הסתכלתי על מה שכתבתי ואני לא מאמינה למראה עיני. מאיפה יצא לי ה"מישהו רצה אחרת". לא יודעת בכלל למה התכוונתי. נא התעלמי.

אולה *

New member
מסכימה עם הפקידה ב-100%

לעבור ב-3 בתי חולים בבוקר אחד? זה שיא עולמי!!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה, אולה

עמית@

New member
מוענק לך (בנתים עד הבטא) תינוק של

כבוד
בשםפ ההנהלה וועד העובדים- כה לחי המשיכו בעבודה הטובה עמית

באאבו

New member
טאבי,

אני שמחה שהכל הסתדר בסופו של דבר.... ובאמת, האגדה מספרת שדוקא בחודשים הכי "נאחסים" זה הולך.. אני עדיין המומה
מהיחס של הפקידה בשערי צדק... מה זה צריך להיות? כאילו - ל-מ-ה?? למה לעזזל, למה?? מה הם חושבים לעצמם? האם כל אחת צריכה לעבור ולחוות את הקושי שבטיפולים כדי שתהיה רחמנית בנושאים האלה??? כנראה, שלא נוכל לשנות את כל העולם.. אני שמחה שבסופו של דבר זה הסתדר לך, ושעכשיו "הסחורה" מתרוצצת לך ברחם ומחפשת בלי מנוח את הביצית. חג שמח, טאבוש, מקווה בשבילך שיהיה לך חג הרבה יותר שמח בעצמאות... באאבו

הרמוניה

New member
זה ממש הולך עם הפתגם על הזורעים

בדימעה ברינה יקצורו..... אז למי שמחלק שם תינוקות אנא במטוטא..... המון הצלחה הרמוניה

מזלטוב

New member
הדסה

אני מטופלת בהדסה עין כרם לא ידעתי שהם לא עובדים בחול המועד, דרך אגב, אצל מי את מטפלת שם האם את עושה הפרייה מלאכותית? האם את מרוצה? שיהיה לך בהצלחה רבה בטוח אחי כל כך הרבה ריצות יהיה לך תאומים

נורא מוזר...הייתי היום באין כרם

והם בהחלט עבדו, גם מעבדה... הם התחילו רק ב 8 אולי היית שם מוקדם מדי? כי אני הגעתי ב 7 וחצי והיה שם ריק! נבהלתי וחשבתי שלא עובדים,למרות שזכרתי בבירור שהזמינו אותי להיום. אז ב8 הם התייצבו,גם אולטרסאונדית וגם אחות,וגם במעבדה לקחו לי דם כרגיל... אחרי כל מה שעברת - מגיע לך תאומים,לפחות! בהצלחה רבה, אחותי!

למעלה