קור של חורף

Just לובלו

New member
קור של חורף

אוף, כמה שאני לא אוהבת את הגשם. בא לי להתעטף בתוכך עוד קצת. אני רוצה לנשום אוויר של זרע. אני מתחמקת לגמרי מלדבר איתך. "תחמם אותי", אני מבקשת וכבר מתחככת בך כעור נוסף לגופי. קר לי ואני לא באמת מתחממת. כמו בחורף, הגשם משאיר בי סימנים בדיוק כמוך. על כל הגוף, כאלה שלא רואים, סימנים שאני אלופה בלהסתיר ולכסות. אני לא אוהבת שיורד גשם. המסך ערפל הזה של הבוקר, הרטיבות על המדרכה, הפחד מלהירטב או להיתפס לא מוכנים. חושך, אתה אוסף את שיערי האסוף בקוקו ביד אחת, היד השניה שלך חוסמת לי את האוויר. כאילו שאם הייתי נושמת, היה לי קל יותר. אני מתמסרת לך לגמרי. על הרצפה. רטוב, אולי גשם? אני לא בחורה של חורף. אני רוצה חום, מילים חמות והרבה חיבוקים. איתך זה כמו השמש השקרנית, לרגעים מחממת אבל למעשה שורפת כל חלקה טובה בי. אני לא רוצה את החורף הזה, הוא נכפה עליי, לא נותן לי מקום בתוכו. למה אני לא מוותרת? ושוב הצלילים שלך, כמו הגשם הנוקש, לא מפסיקים לרדת על גופי. אתה מלקק אותי בלהט, מזיין אותי באכזריות של סופה רועשת ולמרות שאני בכלל לא רוצה גשם ושונאת אותו עד מוות אני צועקת - "עוד" ולא יכולה להפסיק לרעוד מקור הגשם עליי ואני מחייכת

jeyleno

New member
אצלך הכל מתחמם ומתרומם

כשהטמפרטורות צונחות

אם ככה זה נשמע אצלך בחורף

אין לי כבר סבלנות לחכות לקיץ קבלי חח על עוד פוסט נפלא

Maja the Naked

New member
גל של קור

עובר את הפורום! מאחלת לך, יקירה ולכולנו - חורף חם ורטוב!

אוף כמה שאני אוהבת גשם וכמה שאוהבת לקרוא אותך

למעלה