קור שיעולים

פפשושית

New member
קור שיעולים ../images/Emo113.gif

לא יודעת מה איתכם אבל אני ממש טיפוס של קיץ. החורף ממש בעייתי בשבילי ואחת הסיבות זה חימום. מצד אחד בלי חימום קר, לא כיף, לא בא לקום בכלל מהמיטה ואי אפשר לשבת ברגוע בעבודה. מצד שני החימום (על כל סוגיו, מזגן, תנור...) חונק אותי מאוד, אני משתעלת המון ומרגישה מחנק מגעיל כזה ויובש. חשוב לציין שמיזוג על קרור לא עושה לי את כל התופעות האלה [רק תנו לי מיזוג בקיץ] ואני שותה הרבה במשך היום ככה שזו לא בעיה של יובש מחוסר שתיה. אז בעבודה אין ברירה כי זה מזוג מרכזי אבל בבית אני תמיד עם הדילמה הזו. חימום ושיעול או קור. אז מה עדיף? איך זה אצלכם? [נכון שלא תמיד משתעלים בגלל החימום אבל זה מעלה כמות שיעול ב 70% לפחות, עשיתי על זה ניתוח נתונים סטטיסטי
]

פשושית יש לי רעיון (מקווה)../images/Emo140.gif

שימי במקום העבודה או בבית מכשיר אדים בנוסף על החמום. אמנם השתייה עוזרת נגד יבוש כללי של הגוף אבל החמום בחורף מיבש את האוויר. האוויר היבש גורם הרבה פעמים להגברת השיעול. קרבי את מכשיר האדים כמה שאפשר אלייך. לדעתי זה יכול לעזור. אם החמום הוא של אח אפשר להעמיד עליו סיר מים. בהצלחה

פפשושית

New member
תודה ../images/Emo140.gif

לא עזר לי, ניסיתי בבית. בעבודה אין אפשרות להכניס מכשיר פאדיחות... חימום של אח... איפה זה קיים בימינו???

Tali 22

New member
האמת שלדעתי הכי טוב

זה חימום של קמין, זה מוציא חום ממש נעים ולא כל כך מייבש. אבל בטח אין לך אפשרות לעשות בדירה שלך.. אז אני לא ממש עוזרת לך.

jasmine38

New member
קמין

כל המומחים מדברים על החימום בקמין שהוא הכי טוב שיש. אלא... זה פוגע באיכות הסביבה לא בגלל השריפה של הגזעים, כי אם פגיעה ביערות, בצמחיה, ובמיוחד בארץ צחיחה כשלנו. בשנים האחרונות רואים מגמה של שימוש בחומרים אחרים (תחלפים) לעץ לצורך ריהוט.

dafnags

New member
אז הפתרון שלי היה...

לנסוע לגור בעין-גדי לתקופת החורף. וכך עשיתי - אז עכשיו אני נמצאת בקיבוץ עין-גדי לתקופת החורף (שזה מתחילת נובמבר ועד סוף פברואר) וממש גן עדן של מזג אויר... אין כאן חורף! רק אביב נצחי ומתמשך... אז נכון שאני קופצת מידיי פעם לביקורים, ללימודים ולקצת הסנפה של תל-אביב והמרכז, אבל רוב הזמן אני קיבוצניקית אמיתית ונהנית מכל רגע (כמעט). דפי.

orenkulu

New member
עונות

ההמלצה שלי למי ששונא קיץ\חורף היא חצי הכדור הדרומי.העונות הרי הפוכות שם. בדרום אמריקה ובעיקר בארגנטינה יש חשמל לאינהלציה ואפשר למלא אותה בסטייקים.

למעלה