קור ספניאל

גלרגב

New member
קור ספניאל

בוקר טוב לכולם יש לנו קוקר ספניאל אמריקאי בן חודשיים קבלנו אותו אתמול והוא פשוט מ-ד-ה-י-ם מי ששומע שיש לי קוקר אומר שהם כלבים משוגעים ולא חכמים יש אמת בדברים?תודה

Pita Eraqit

New member
זה דיי תלוי בכלב..

גם לי יש גור קוקר ספנייל(אנגלי) אמרו לי שהם כלבים מאוד טיפשים אבל לפי מה שראיתי הכלב שלי מאוד חכם (הוא גם ממזר לא קטן)

רוב הטיפשים הם הבעלים - לא הכלבים

שטויות מי שאמר לך. יש כלבים שהם עקשניים ולכן נחשבים יותר קשים לחינוך. יש כלבים יותר עצמאיים ויש פחות מרוכזים ויותר אנרגטים ויש ויש ויש קוקר ספנייל אנגלי הוא כלב מקסים ונבון ובעל אופי נהדר ונוח (כשהוא גדל) תהנה ממנו ואל תשים לב להערות מעצבנות של אנשים טיפשים.

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif מה פתאום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

הכלבה השנייה שלי (של השכנים
) היא קוקר ספניאלית, והיא מאוד חכמה

גולדן1

New member
לאחותי יש קוקרית מדהימה

היא יותר חכמה מהגולדן שלי... היא ממש שמה אותו בכיס הקטן
היא מבינה הכל ! ויודעת לעשות הכל : לתת יד, ראש, לתת נשיקה, לשבת ,לשכב, לקפוץ על 2 רגליים !! לעשות את עצמה "מתה"...(רק אם הבעלים שלה מבקש) בקיצור- היא מדהימה ! והנה ההוכחה :

dragonuv

New member
זה מזכיר לי שיר...

הייתה לי ארנבה שקראו לה- צבבה, צבבה, צבבה, עד שבא סובבו וטרף אותה סובבו הוא ארנב מסומם מסוג רוטווילר רוטווילר רוטווילר אני לא יודע אם הוא רוטווילר או בולדוג גזעי, גזעי גזעי, צבבה היא ארנבה מסוג:פודל אני לא יודע אם היא פודל או קוקר ספניאל, ספניאל , ספניאל...

למעלה