קור בצלילה

Jeff Lebowski

New member
קור בצלילה

אני מחפש עצות טובות איך לעזור לבעיית כאבי גב הנובעת מהתקררות בזמן הצלילה. תודה מראש לכל מי שיציע איזה ציוד נוסף נחוץ, או פטנט.

אילוניק

New member
פטנט לכאבים מקור

ישנו בשוק צריך רק למצוא מי מיבא אותו של מן פד בעל דופן כפולה עם חומר כימי שכשמשפשפים אותו הוא גורם לראקציה פנימית והפעולה עצמה מחממת את החומר ומכניסים אותו בין הגוף לחליפה אבל בחורף הבא לילו ממרינה דייברס ייבא אותו יש בכמה גדלים ולא יקר בכלל כמה עשרות שקלים לפד מניסיון מר של שבירת עצם החזה לא מזמן קניתי וסט מטיטניום 2 ממ נלבש כמו קנדון על הגוף מונע חדירת מים ועוזר בחימום או יותר נכון באי התקררות עלה לי אם אני זוכר נכון במרינה דייברס משו כמו 150 שח עוזר אבל זה לא זה במאה אחוז ואחרון חביב וסתם המלצה שאני אישית לא עומד בה תתאפק ועוד חודש וחצי בטוח הטמפרטורה תעלה לא תסבול ובטח לא תתעלל בגב שלך בסבלות של מיכל אבל לשיקולך אילוניק היפה I.H.B

סילבסטר

New member
הכי פשוט

יש חולצות לייקרה כמו של גולשים עולה כמה עשרות שקלים,ניתן להשיג ברוב חנויות הספורט אפילו ברשתות. אני צולל עם זה כמעט שנתיים וזה עוזר, גם חולצת הטיטניום מומלצת כפי שאמר אילוניק. אם אתה מאד רגיש (עקב פציעה או דיסקוס)הכי חשוב זה לבודד מהרוח שהשפעתה מתחזקת עם הרטיבות,זה שילוב של השניים וחלוק רחצה רצוי יבש תהנה

שירי8

New member
קררררר...

כאחת שסובלת באופן קבוע מקור בלתי נסבל,ניסיתי גם את חולצות הלייקרה, אך לי אישית הן משמשות בעיקר במקום בגד הים ולא כאמצעי חימום. ובכל זאת בצר לי (או יותר נכון "בקר לי") הזמנתי ב sepa ווסט+כובע המתלבש על מידותי בדיוק רב!ואכן שיפור משמעותי ניכר בצלילות שביצעתי בשבת האחרונה:היה לי חם ונעים! ידוע לי כי יש את הפריט הנ"ל גם לחברות אחרות, אבל עצתי: 1.רצוי לשיפור היעלות הצמדות בלתי נסבלת (כמה שניתן...)של הווסט לעור הגוף 2.לא לרכוש את אלו עם הרוכסן - משפר את יעילות ההלבשה אבל פחות אטום! צלילה חמימה ונעימה שירי

שירן 9

New member
ליקרות לא מחממות נקודה.

יש אצלינו בחנות (ימבטבע - sepa ) ולך בתור חבר הפורום יש הנחה מכובדת ביותר . כמו כן התאמה לפי מידה אחריות לכל החיים ויעוץ להתאמה מכסימלית לצרכים עלי. ישנם עוד מגוון פתרונות ,צור קשר. שירן.

HX

New member
מה ההתבכיינות על הקור??

אז קצת קר , אז מה??? תתאמנו קצת בציפה....זה עוזר להתרגל לקור... אפשר להיות חברים ממש טובים שלו.

חי בר

New member
למה יחס כזה שלילי?

אולי אתה מלך הצלילה, שכבר צלל מתחת לשכבות הקרח באנטרטיקה עם בגד ים ספידו עליו, לעומק של 200 מטר עם מיכל (אויר, כמובן) של 1/2 ליטר. אבל יש כאלה שסובלים מהקור, ואגלה לך סוד: יש גם כאלה שהקור עושה להם כאבים איומים בפרקים, כולל אלו של עמוד השדרה. אין דרך להתרגל לכאבים (שזה דבר שהאנושות סובלת ממנו כבר כמה עשרות אלפי שנים טובות, או מאז שויתרנו על הפרווה). ועוד סוד קטן: יש גם אנשים שהושתלו להם שתלי פלטינה בכל מיני מקומות, ולכאבים מסוג זה בגלל הפרשי טמפרטורה לא ניתן להתרגל. אבל אתה, מה איכפת לך. אתה מלך הציפה והצלילה.

סילבסטר

New member
כבתור אחד

שיודע מה זה לסבול מכאבי קור באופן אישי צללתי לאחר תאונת דרכים קשה כאשר חבר אחד לוקח את חגורת המשקולות ושני את המאזן והווסת ורק במים לבשתי הכל הואיל ולא יכולתי לסחוב שום משקל. אז תאמין לי שיש רצון אז צריך לעזור ואני לא מאחל לך שתדע באופן אישי מה הם כאבים ראומטיים בפעם הבאה שאדם שואל אם אתה יכול אז תענה אין לך משהו טוב להגיד - אל תגיד בלי לפגוע כמובן יום טוב סיל

אילוניק

New member
אם הקור חבר שלך

סע לאלסקה שם תמצא כנראה חברות ואהבה מקור ראשון אילוניק היפה

בובי

New member
אני חושב שכדאי שטטפל בזה.

אני לומד רפואה אלטרנטיבית כבר כמה שנים. ולא מזמן הסבירו לנו שיש תופעה של קור באיברים הפנימים במיוחד לאנשי שיטת שנמצאים הרבה במים. אם אתה אחד מאלה כדאי שתיגש לטיפול יש מוקסות מיוחדות שמכניסות חום רב לגוף. אני שניסו את זה עלי הרגשתי את החום בבטן למשך כמה ימים.

סילבסטר

New member
תודה קודם כל

אך אין לי בעיות כיום. היו לי לאחר פציעה ועם הזמן הכל הסתדר לאט ובזהירות. מה שחשוב זה שהרוח לא תעצים את הכאב יחד עם הקור כמו ששאלו בהתחלה

אושרי ע

New member
אם הקור כל כך מפריע אז...

פשוט מאוד תשקיעו קצת כסף בחליפה טובה שתשמור על חום הגוף וכך תפתרו את כל הבעיות של כאב במיפרקים ואי נוחיות בצלילה. (זה מה שאני עשיתי) אגב: מישהו מעוניין ליקנות מאזן? אי סי קיו שלי: 122121726

קותי

New member
מוקסות. אתה לא יודע מה זה מוקסות?

שששששששש, אל תגלה לאף אחד, גם אני לא

סילבסטר

New member
קותי

מוקסות זה מעין סיגרים מצמחים שונים בד"כ צמחי מרפא או אמורים להיות כאלו זה דומה להצתת צמיג של רכב מסריח ועם הרבה עשן ובסוף זה נגמר בדמעות (אבל יש לזה יכולת ריפוי טובה לדלקות). אגב ווסט טיטניום - השם נכון אך זה בעצם גומי צבוע בצבע כסף. בקיצור תעבור לחליפה חצי יבשה או יבשה (דבר מגניב לכשלעצמו רק מה יקר !!!) נפטרו בעיותיך ?

למעלה