קורקבנים - עזרה!

קורקבנים - עזרה!

אני מכינה גולאש ופתאום גיליתי שהפשרתי בטעות גם חצי קילו קורקבנים. לא בא לי לשים אותם בגולאש. מתחשק לי להכין מהם משהו אחר (לא צלי קורקבנים כמובן כי כבר יש גולאש) יש רעיונות?

לבשל אותם במים עם מלח ואח"כ להכניס

לרוטב שעשוי כך.בצל לקוביות מזהיבים,מוסיפים כ3 או 4 שיני שום פרוסות,מזהיבים,מוסיפים כ 2 כפות קמח,בוחשים 2 דקות מוסיפים עגבניה חתוכה לקוביות מערבבים כמה דקות ומוסיפים מים ותבלינים מלח,פלפל,פפריקה מתוקה,א.מרק קצת,נותנים רתיחה ומכניסים את הקוקבנים לבישול קצרצר לספיגת הטעם. מעדן של רוטב.אצלי הוא נלווה להרבה דברים וגם במיוחד לכבדים צלויים.כמובן שכחתי לציין לשים קצת שמן בתחילה.אם נראה לך שהרוטב דליל מדי,תוסיפי כף קמח מדוללת בקצת מים מהרוטב.בהצלחה ותדווחי איך יצא.

אני רוצה משהו שאפשר למלא איתו בצק

אולי אני אמלא בצק שקם באורז ובצל מטוגן - וזה יהיה הרוטב...נראה.. אם יש עוד רעיונות אשמח.. ובמבה - תקבלי דיווח עם תמונות..

תותית אף פעם לא שמעתי על מילוי של

אורז בבצקים
את יכולה לתת מתכון?

אוי זה נהדר, יהלומה!

בצק שקם. אורז מבושל (קר) מעורבב עם המון בצל מטוגן , מלח ופלפל. לשים שכבה על הבצק ולגלגל. לאפות כרגיל - מעולה! זה מתכון רוסי של אמא שלי. טוב עם סלט ליד זה או ליד מרק צח. דווחי אם את מכינה..

החצי שלי שמת על אורז יודה לך מאוד

הוא אוהב אורז בכל צורה, מעניין איך זה יהיה, ברגע שאנסה אכן אדווח.
על המתכון.

חייבים לרכך אותם מעט

לחתוך לריבועים קטנטנים ולהרתיח במים מתובלים. לאחר שהתרככו להוציא ולהמשיך כמו שבמבה רשמה. את יכולה להכין סלסלות פילו להכניס את תערובת הקורקבנים המטוגנת ולשפוך מעל רוטב פטריות.

למעלה