קורע!

איתן פז

New member
קורע!

הרובינשטיינים לא הצליחו להביא ילד לעולם, והחליטו להשתמש בגבר ממלא מקום כדי שמשפחתם תגדל. ביום שבו הגבר המפרה עמד להגיע נישק רובינשטיין את אשתו ואמר לה,"אני יוצא. הוא צריך להגיע כל רגע". אחרי חצי שעה, במקרה לגמרי, הגיע צלם שמצלם תינוקות למחייתו, שניסה את מזלו מדלת לדלת. הוא צלצל בפעמון, וכשגברת רובינשטיין פתחה לו את הדלת אמר: "בקר טוב, באתי ל -"... "אתה לא צריך להסביר. חיכיתי לך", חתכה גברת רובינשטיין את דבריו. "באמת?", תמה האיש. "טוב, אני ממש מומחה בתינוקות"."זה מה שבעלי ואני קיוינו", אמרה לו, והוסיפה בביישנות: "במה נתחיל?""השאירי לי הכול", אמר לה. "ננסה שניים באמבטיה, אחד על הכורסא, ואפשר גם שנייםעל המיטה. לפעמים גם הרצפה בסלון מאד מוצלחת... ""אמבטיה... הרצפה בסלון?... לא פלא שבעלי ואני לא הצלחנו", אמרה לו. "תראי, גבירתי", אמר לה. "אי אפשר להבטיח הצלחה בכל פעם. אבל אם מנסים מצביםשונים מכל מיני זוויות, אני בטוח שתהיי מרוצה מהתוצאות". "אה... זה ממש המון....", התנשמה גברת רובינשטיין ."גבירתי, בעבודה כמו שלי, אני חייב לקחת את הזמן.הייתי רוצה להיכנס ולצאת תוך חמש דקות, אבל אז לא ממש תהיי מרוצה, אני בטוח"."נכון מאד"... אמרה גברת רובינשטיין בשקט. הצלם פתח את המזוודה שלו והוציא אלבום עם התמונות של התינוקות שצילם. "את רואה? את זה עשיתי על גג של אוטובוס, והתאומים האלה יצאו ממש נהדר, בהתחשב בעובדה שהיה ממש קשה לעבוד עם אמא שלהם". "היה קשה?", שאלה גברת רובינשטיין ."לצערי כן", ענה לה. "הייתי חייב בסוף להוציא אותה לגן הציבורי כדי שזה יצא כמו שצריך. אנשים עמדו מסביב והסתכלו במשך יותר משלוש שעות. היא לא הפסיקה לצרוח.היה לי ממש קשה להתרכז. נהיה כבר חושך והסנאים התחילו לכרסם לי את הציוד. זה היה השלב שבו ארזתי את הכול והתקפלתי משם". גברת רובינשטיין נשענה קדימה: " הם ממש כרסמו לך את... אממ... הציוד?""כן, גבירתי. ועכשיו ברשותך אוציא את החצובה שלי ונתחיל". "חצובה?""בודאי. אני חייב להשעין את הציוד שלי על משהו.אי אפשר להחזיק את כל הכובד הזה לבד. גברת? גברת?... אוי, אלוהים.. היא התעלפה."

איתן פז

New member
וזה לבנות

כשטיילתי ברחוב ניגשה אלי הומלסית מזוהמת ביותר וביקשה כמה שקלים כדי שתקנה לעצמה ארוחה. שלחתי יד לארנקי, שלפתי 100 ש"ח ושאלתי אותה: אם אתן לך את הכסף, תיקני בו יין במקום אוכל? לא, עונה ההומלסית. נאלצתי לוותר על שתייה לפי הרבה שנים. אז אולי תלכי לעשות שופינג במקום אוכל? שאלתי. השתגעת?, עונה ההומלסית. אני עסוקה רק בהישרדות . אז אולי תלכי לסלון יופי במקום לאכול? שאלתי. תקשיבי, עונה ההומלסית- לא נגעו לי בשיער כבר 20 שנה! אוקי, אמרתי. במקום כסף, אני אקח אותך לארוחת ערב יוקרתית עם בעלי. ההומלסית ההמומה שאלה: אבל תראי איך אני מסריחה ומלוכלכת! זה יגעיל אותו! לא נורא, עניתי. זה חשוב מאוד שיראה איך אישה נראית כשהיא מוותרת על יין טוב, שופינג וסלון יופי!

איתן פז

New member
פוליטי

פינוקיו, שלגייה וסופרמן הולכים ברחוב כשהם נתקלים בשלט: תחרות האישה הכי יפה בעולם! פרסים שווים! "אני נכנסת," אומרת שלגייה ואחרי חצי שעה יוצאת. "איך היה?" שואלים אותה. "מקום ראשון," אומרת שלגייה . הם ממשיכים ללכת כשהם רואים שלט: תחרות האיש החזק ביותר בעולם! "אני נכנס," אומר סופרמן אחרי חצי שעה יוצא שואלים אותו "איך היה?" "מקום ראשון." אומר סופרמן. ממשיכים ללכת רואים שלט: תחרות האיש השקרן ביותר בעולם. פינוקיו נכנס אחרי חצי שעה הוא יוצא עם דמעות בעיניים. "מה קרה?" שואלים אותו. "מי זה האולמרט הזה?!" שואל פינוקיו.

איתן פז

New member
נשים שיודעות לענות - ישן וחביב

הוא: אני יכול לקנות לך משקה? היא: את האמת אני מעדיפה את הכסף. הוא: אני צלם. אני מחפש פרצוף כמו שלך. היא: אני מנתחת פלסטית. אני מחפשת פרצוף כמו שלך. הוא: היי, לא נפגשנו פעם? או אולי פעמיים? היא: זה היה כנראה פעם אחת, אני בחיים לא עושה אותה טעות פעמיים. הוא: איך זה שאת כזו יפה? היא: כנראה לקחתי גם את החלק שלך. הוא: את רוצה לצאת איתי בשבת? היא: מצטערת, יהיה לי כאב ראש בסופשבוע. הוא: הפרצוף שלך בטח גורם לכמה ראשים להסתובב? היא: והפרצוף שלך בטח גורם לבטן שלהם להתהפך. הוא: קדימה, אל תתביישי. תציעי לי לצאת. היא: אוקי. צא! הוא: אני חושב שאני יכול לשמח אותך. היא: למה? אתה עוזב? הוא: מה היית אומרת אם הייתי מציע לך נישואים? היא: כלום. אני לא יכולה לדבר ולצחוק באותו זמן. הוא: את יכולה לתת לי את השם שלך? היא: למה? אין לך שם? הוא: את רוצה לצאת לסרט? היא: ראיתי אותו כבר. הוא: איפה היית כל חיי? היא: התחבאתי ממך. הוא: האם לא ראיתי אותך אפהשהוא בעבר? היא: כן. זה למה אני לא הולכת לשם יותר. הוא: האם הכיסא הזה ריק? היא: כן, וגם זה יהיה אם אתה תתיישב. הוא: היי מותק, מה הסמל שלך? היא: אין כניסה.

איתן פז

New member
קניבלים

קניבלים מאפריקה באים לארצות הברית ומתקבלים לחברת היי-טק. האחראי מלמד אותם את תחומי ההתמחות , שיתאימו לעבודתם החדשה, ואפילו מצליח לסגל אותם לתרבות. רק תנאי אחד עמד בדרכם... 'לא לאכול אנשים!' אחרי זמן רב של הסתגלות האחראי משבח אותם על עבודתם. כעבור כמה ימים הוא פונה אליהם: 'לא שאני רומז משהו, אבל אולי אתם יודעים לאן נעלמה המנקה?' 'לא', עונים כולם. האחראי מתנצל על שחשד בהם והולך. כשהוא יוצא מהחדר, שואג מנהיג הקניבלים: 'אוקי... מי אכל את המנקה?' אחד הקניבלים מודה באשמה. 'אידיוט' נוזף בו המנהיג, 'אנחנו חיים כאן חודשים כמו מלכים - אכלנו סמנכ "לים, מנהלי שיווק ויועצים ,ואף אחד לא הרגיש בחסרונם. היית חייב לאכול דווקא את המנקה?'

איתן פז

New member
חסכון

זוג מגיע לסקסולוג ומתלונן שחיי המין שלהם לא טובים. הסקסולוג מציע להם לנסות לעשות את זה בחדרו. הזוג מבצע את האקט, משלם לסקסולוג והולך לדרכו. כעבור שבוע שוב מגיע הזוג לסקסולוג ושוב מתלונן על אותה הבעיה. גם הפעם מוזמן הזוג לקיים יחסי מין בחדר הסקסולוג. לאחר שהם מסיימים, הם משלמים לו והולכים. בפעם השלישית כשהזוג מגיע שואל אותם הסקסולוג: "אני רואה שאין לכם שום בעייה. למה אתם ממשיכים לבוא?" עונה הבעל: "אנחנו נשואים 10 שנים ויש לנו שלושה ילדים. אין לנו זמן לקיים יחסי מין בבית. במלון אחד מבקשים מאיתנו 600 שקל ללילה, במלון שני מבקשים 650 שקל ללילה, ורק אצלך, טיפול עולה מאתיים שקל בלבד..."

איתן פז

New member
אחחח איזה מרוקאי...

מי הגבר בבית ??? אשה כורדית שרק סיימה לקרוא ספר בשם: מי הגבר בבית ????נכנסה בסערה לביתה, הולכת ישירות לבן - זוגה המרוקאי , מכוונת אצבע לפניו ואומרת: מעכשיו, אני רוצה שתדע שאני הגבר בבית! ומילה שלי היא חוק! הערב אני רוצה שתכין לי ארוחת גורמה וכאשר אסיים לאכול הארוחה, אני מצפה לקינוח מעולה. אחרי האוכל תכין עבורי אמבטיה חמה,עם קצף ושמן עיסוי, כדי שאוכל להירגע.ואח"כ מיטה חמה עם מצעים חמים ויוקרתיים, ואולי אח"כ נעשה משהו שלא עשינו חצי - שנה, ונחש מי ילביש אותי ומי יסרק את שיערי, כאשר אסיים את האמבט? ובן - זוגה עונה: חברא קדישא

איתן פז

New member
ושוב פוליטי

בפתיחת שנת הלימודים מגיע אהוד אולמרט לכיתה א' ושואל את הילדים שאלה: - "הגידו לי ילדים חמודים, מי יכול לספר לי מה זו טרגדיה?" אחד הילדים מרים את היד ואולמרט נותן לו את רשות הדיבור: - "טרגדיה זה שכילד הולך ברחוב ובא אוטו ופוגע בו והילד נפצע". אולמרט עונה בסבר פנים רציניות ובקול עמוק, "לא, זו איננה טרגדיה, זה מקרה מצער". ילד אחר מרים את היד, ואולמרט נותן לו לדבר: - "טרגדיה זה כשאוטובוס עם ילדים עושה תאונה והרבה ילדים מתים ונפצעים". אולמרט עונה גם הפעם בקול עמוק, "לא, גם זו איננה טרגדיה, זו אבידה גדולה". - "אולי בכל זאת יש כאן ילד שיכול לספר לי מה זו טרגדיה?". יוסי השובב שתמיד עושה שטויות מרים את היד, ואולמרט נותן לו את רשות הדיבור לפני שהמורה מספיקה למנוע את זה: - "טרגדיה זה כשראש הממשלה ועוד כמה שרים מהממשלה טסים באווירון ופתאום יש תקלה והאווירון נופל ומתרסק וכולם מתים.", אומר יוסי. - "יפה מאוד", אומר אולמרט, "זו אכן טרגדיה ", ומוסיף, "הסבר בבקשה לכיתה למה זו טרגדיה". ויוסי אומר: "טוב... כי זה לא מקרה מצער וגם לא אבידה גדולה".

למעלה