קורע את הלב

קורע את הלב

נערה בת 18 בקרוב, גרה ברחוב, יתומה מהורים, שהציעו לה להיות נערת ליווי, מה עושים, בכדי להצילה?

איתן פז

New member
מזעזע!

א. ישנן עמותות המתמחות בסיוע למקרים כאלו, אני פגשתי מקרוב מקרים מזעזעים וקשים שנפתרו על ידי עמותת על"ם, ממליץ ליצור עמם קשר ולשלוח להם את תוכן השיחה. מאמין שיוכלו לעזור! ב. מאוד לא ממליץ להציע לגולשים עזרה אישית. הם רואים אותך כאיש רשמי ואתה עלול למצוא את עצמך במצוקה אם לא תצליח לעזור להם. ג. ישנם/ן הרבה הבאים להתבכיין סתם לשם השעשוע, אם כי במקרה זה לא נראה כך.

לא הבאתי את כל תוכן השיחה

את הדברים הקשים, לא הבאתי כאן, ולגבי העזרה, תמיד אני אומר שאני רק אנסה, לא מבטיח כלום ובמידה ויש רצון לקבלת עזרה, אני פשוט מפנה לגורמים, המתאימים

לפי השיחה לא ממש ..

אתה הצעת בעצמך ללוות אותה למרכז העזרה המתאים. טעות גדולה . אתה לא עובד סוציאלי ולא גורם מוסמך שיכול לעזור בזה .

חתולהה

New member
צודק יאלי

אסור לנו להיות מעורבים רגשית או פיזית, אלא רק לכוון, גם לא לייעץ.. רק להקשיב. יש אתרים הנותנים עזרה והכוונה ומן הראוי להפנות אותה אליהם

X ר ת ו ר

New member
אממ בוא אספר לך מה היה לי..

גם לי היתה גולשת כזאת מפון.. הסיפור נגע לליבי...בחורה שהורים מרביצים לה כולאים אותה לא לומדת וכל מה שיכול להיות גרוע לבן אדם.. מכיוון שזה פון יותר קל לעקוב אחרי המספר, לאחר שבועות של שיחות בצאט וזהירות גיליתי שזה בחור ערבי שנכנס לשעשוע.. האמת,לא סיפרתי שאני יודע... פשוט הפסקתי לענות לה\ו.. אי אפשר לדעת... אשמח לסייע בכל אופן.

לא התחייבתי לעזור

אני מקווה רק לכוון אותה לגורמים המתאימים היא רצתה לגשת לנוער בסיכון, אך פעמיים קיבלה, רגליים קרות צריך רק לעודד אותה לגשת, ולקבל עזרה

syrus

New member
שיחה אמפתית!

אנחנו לא גורם מוסמך שיכול לתת יעוץ וכד'. סה"כ יכולים לשמוע את הבעיות ולהיות אוזן קשבת יש הרבה אתרים שמומחים לטפל בעניינים מהסוג הזה

למעלה