קטסרופלוס שלום, אני למדתי nlp, לאחר שלמדתי קאוצ'ינג. אני רוצה לציין שהכלים שקיבלתי ב-nlp כל כך חזקים, שזה נתן לי פריצת דרך גדולה. בעוד חודש אני גם אלמד nlp. בקיצור, אני ממליצה בחום לכל מטפל או מאמן אישי.
למדתי אימון . עבדתי כמה שנים כמאמנת . הגעתי לnlp מתוך התסכול שהיה לי לפעמים , כאשר מתאמן כבר ממש יודע מה הוא רוצה , והוא , רוצה ומוכן לעשות את מה שצריך כדי להתקדם למטרה שלו, אבל איזהשהוא חסם שם בפנים עוצר אותו. אמונה מגבילה , או קונפליקט פנימי...וכו'... לnlp יש תשובות מצויינות למקומות התקועים האלה. nlp זה לא רק טכניקות - זאת גישה לחיים , שיש לה הנחות יסוד ודרך להתייחס ולהסתכל על מה שקורה לנו בחיים. מה שמאפיין את הגישה זה - ההסתכלות דרך משקפיים של אפקטיביות . הגישה הזאת מאפשרת לי להבין איך ה"מיינד" שלנו עובד , וכשמבינים איך הוא עובד, אפשר לנהל אותו ככה שהוא ישרת אותנו טוב יותר. לסיכום ממליצה בחום למאמנים ללמוד nlp זה משדרג את איכות ותוצאות האימון לאין ערוך. מי שרוצה גם המלצות - ושיתוף מחוויות הלמידה שלי. מוזמן לכתוב לי. שבת שלום
אני למדתי שנתיים דימיון מודרך ו- N.L.P. ואחר כך אימון. לדעתי השילוב ביניהם מצויין ופותח עוד אפשרויות עבודה עם המתאמן. כלי ה- N.L.P. והדימיון מודרך נותנים כלים לעזור למתאמן לטפל בחסמים, לחזק את הרצון להגיע למטרת האימון ועוד. איני מבינה מדוע אתה טוען שכלים אלו מקטינים את היצירתיות. לדעתי הם מוסיפים. היכולת להכין הדמיות המותאמות במיוחד למתאמן, תורמת לי ולמתאמן המון. היכולת של שילוב הכלים היא יצירתיות.