קורס GRE

aviyulzari

New member
בהחלט בהצלחה לכולם, ומילה אחרונה ברשותך

הסכום הממוצע שמעביר לי תלמיד שלי, ועל זה יש לי מעקב, הוא פחות מאלף שקלים. בנוסף, לא נולד התלמיד שאמר לי שאין לו מספיק כסף כדי ללמוד אצלי (והתכוון לזה באמת, ולא רק כאמצעי מיקוח) ושלא הורדתי במחיר כדי שבכל זאת יוכל ללמוד ולעשות את הטוב ביותר שהוא יכול.
 

Philip Jr

New member
ואני גם מתנצל.

לא הייתי צריך להיות כה גס רוח כלפיך. בוא נסכים שאתה לא תעבור על נהלי תפוז / הפורום, ואני אאחל לך המשך הצלחה עם העסק ואתן לך להוסיף מנסיונך לפורום.
 

aviyulzari

New member
סגור!

תודה על הסבלנות ועל הדיון הפורה. היה מעניין גם עבורי.
 

Philip Jr

New member
עוד שתי עצות טכניות בכל זאת

1. האתר של brainiac לא עובד כמו שצריך על מובייל, ספציפית iPhone5. יש כל מיני בעיות עם הטקסט ודברים אחרים שצריך לפתור.

2. גם אם הייתי רוצה להירשם לאיזה קורס GRE באתר הנ״ל, הקישורים מובילים אותי לקורסים ב - 2013. זה לא עושה רושם טוב, ומעבר לזה מן הסתם זה לא מאפשר להירשם.
 

aviyulzari

New member
תודה על העצות

1. אייפון? רילי?

2. לא נרשמים דרך האתר. יוצרים איתי קשר דרך האתר (כמו שעשתה מישהי שהגיעה דרך תפוז ממש עכשיו) ונרשמים. זה לא מאד הייטקי, אבל זה עובד נהדר.

כה לחי!
 

לילי1984

New member
רוח הפורום (כפי שאני רואה את זה לפחות)

אם אשים בצד סוגיות טכניות בנוגע לצורך בהכנה מהסוג שאתה מפרסם ואפילו סוגיות טכניות שקשורות ל"חוקיות" הפרסום בפלטפורמה, מה שעשית למעלה עומד בסתירה ל"רוח" הפורום. המהות של הפורום הזה ואחרים מסוגו -לפחות לאור הפרשנות שלי - היא להוות משאב של אינטליגנציה קולקטיבית ועזרה הדדית. אנשים טורחים ומשקיעים במתן תשובות לשאלות השונות שעולות כאן. חלק מזדמנים, כמוני, חלק כמו פיליפ משקיעים באופן יוצא דופן. כך או כך, זו עזרה שמוענקת בחינם ונעדרת אינטרסים אישיים (או לפחות אינטרסים מפורשים, יש כאלו שיגידו שגם בהתנהגות אלטרואיסטית יש בסיס של אינטרנס). יכול להיות שביכולתך לתרום לכותב/ת המקורי/ת, אבל זה מידע שיכול להתקבל מחיפוש פשוט באינטרנט אחר נותני שירותים מסוגך. להגיח לפורום באופן חד פעמי ומוכוון מטרה (לא נתקלתי בעיצות אחרות שלך מעולם, אבל אולי אני טועה והתנצלותי מראש אם זה המקרה), להציע שירות באופן לא מנומק ומבלי לספק גילוי נאות... זה לא אתי, ועל כן החיצים הווירטואליים שתמיד נשלחים בתגובה.
 

Gidi Shemer

New member


ואבי, הכל היה נראה אחרת אם פשוט היית מוסיף גילוי נאות ומצטרף לפורום באופן קבוע עם שלל עיצות טובות שאני משוכנע שיש לך מנסיונך כמורה פרטי.
 

aviyulzari

New member
גילוי נאות

החתימה שלי אומרת במפורש שאני מורה פרטי. יותר גילוי נאות מזה? מעבר לכך, יתכן שהעלמה ששאלה את השאלה, כמו רבים אחרים, לא העלתה בדעתה כלל את האפשרות שקיימים מורים פרטיים למבחן הנ"ל. אם זה המצב, הרי שהיא לא היתה מחפשת מורים פרטיים, ואולי משלמת הרבה ומקבלת מעט בבית הספר האמריקאי, הי"ד. גילוי נאות: התקשרו אליי לפני כשנתיים כדי שאעבוד בחברה הזאת. אמרתי שהצעת השכר שלהם מגוחכת, והאיש שדיבר איתי אמר שזו עבודה שמיועדת להיות השלמת הכנסה. נשמע מבטיח, נכון? אני מסתדר נהדר עם חיצים וירטואלים, ואין לי צורך שיסבירו לי את מקורם. גיליתי את הפורום הזה לאחרונה, ועכשיו, משאני חבר בו, אשמח לענות על שאלות בתחום העיסוק שלי, ברוח העזרה ההדדית שעליה מושתת הפורום. מה חבל שלצד רוח זו מנשבת גם רוח של נודניקיות מקצועית ושל צרות עין.
 

aviyulzari

New member
למה קורס

כשאפשר להוציא מעצמך את המקסימום בחצי זמן וכסף עם מורה פרטי עם 15 שנות נסיון?
 
למעלה