קורס GRE

cast no shadow

New member
קורס GRE

היי!

מישהו פה עשה קורס GRE דרך ידע פלוס או בית הספר האמריקאי (או כל מקום אחר) ויכול להמליץ?

תודה!

Sister Grimm

New member
לא ללכת לבית הספר האמריקאי.

היתה לי איתם חוויה גרועה שהסתיימה בתביעה.
לא ממליצה בכלל.

לדעתי ללמוד לבד עם ספרים/אתר כמו magoosh (שבו השתמשתי).

Philip Jr

New member
אני עם האחות גרים

לא רואה הרבה טעם לקורס במקומות הנ"ל, ומאידך כל אחת ומה שעובד בשבילה.. אם תספרי יותר על עצמך ומה חשוב לך בלמידה למבחן, אולי נוכל לעזור יותר.

cast no shadow

New member
תודה!

אני מתעניינת בלימודי דוקטורט בתחומים שנוגעים למגדר / יחסי עבודה. אני עורכת דין ומסיימת בקרוב את תואר ה-l.l.m שלי.

לא נגעתי פחות או יותר מהפסיכומטרי בעניינים של מתמטיקה, אז זה מאוד מטריד אותי. סוגייה אחרת היא הזמן ללימודים. אני עובדת כ-12 שעות ביום, אז מפחיד אותי שללמוד לבד יגרום לי להתמקד אולי פחות מדי על הדברים החשובים כל שאני אתפזר ולא אלמד בצורה המיטבית ובגלל זה חשבתי על קורס.

ההרשמה לאחת התוכניות שאני חושבת עליהן מסתיימת ב-1/12, אתה חושב שאני כבר בשלב מאוחר מדי בשביל להתחיל את התהליך? (יש לי עוד סמינרים ומבחנים אז אני לא אוכל להתחיל לחמוד ממש לפני ספטמבר).

שוב המון תודה!

Philip Jr

New member
אהלן

כפי שראית מהשרשור שהתפתח, יש דעות שונות על הדרך המיטבית ללמוד לבחינה הזו. בסך הכל, כולנו שונים.. לחלקנו יש יותר משמעת, לחלקנו פחות.. חלקנו חלשים כמותית, ואחרים מילולית (ואחרים לא חלשים בכלום..) אם הגעת לשלב שבו את עבר עורכת דין, יש לי תחושה שאת יודעת ללמוד כשצריך..

בכל מקרה, בהחלט מציאותי להתחיל ללמוד בספטמבר, ולהיבחן בסביבות אוקטובר / נובמבר. לא מאוחר מדי. בממוצע, אנשים לומדים לבחינה הזו כמה שבועות.

aviyulzari

New member
למה קורס

כשאפשר להוציא מעצמך את המקסימום בחצי זמן וכסף עם מורה פרטי עם 15 שנות נסיון?

Philip Jr

New member
אתה מלמד למבחן הלא נכון גבר גבר

ואתה מפרסם ללא רשות. אז לסיכום, אתה לא מועיל יותר מדי.

aviyulzari

New member
מי מפרסם?

אבל אם כבר תקפת שלא לצורך, אני מלמד ל GRE, GMAT, TOEFL, IELTS ועוד רבים אחרים, המון שנים. אז יש לי מה לתרום. סבבה?

Philip Jr

New member
מאיפה אתחיל..

קודם כל אתה מפרסם, ואני לא מוחק את הפרסום מסיבה מאד פשוטה - אני נהנה להתווכח.

שנית, אם אתה מלמד ל - GRE, אולי כדאי שגם תעדכן את האתרים השונים שלך ותספק את המידע הנ״ל כמו שצריך.

אז הנה - הרווחת פרסום חינם ועצה לשיפור האתר שלך!

aviyulzari

New member
עדכנתי את החתימה שלי

אז תחילה, תודה על העצה הזאת.
שנית, עצות הן תמיד אפקטיביות יותר כשהן לא מלוות בכל מיני ״גבר גבר״ ו״מאיפה אתחיל״ והקנטות שכאלה. נסה את זה, לא תאמין איך זה עובד. אולי לקראת סוף הדוקטורט בפסיכולוגיה מגיעים לזה.
שלישית, חשבתי שהפורום מיועד לעזור למשתתפים בו. ברור שאפשר לומר לכל אחד ואחת שבו תלמדו לבד ויהיה בסדר, אבל מה לעשות שיש אנשים שצריכים שיעשו להם סדר בדברים, אחרים צריכים תזכורת לבסיס המתמטי, אחרים פשוט לא מצליחים ללמוד מילים בצורה אפקטיבית, ועוד ועוד. אני יודע איך לעזור לאנשים לעשות את הדברים האלה בקלות. אז אני מציע את העזרה שלי. קרא לזה פרסום אם אתה חייב, אבל נראה לי שזה פרסום של שירות אמיתי, בניגוד לפרסומים של כל מיני קורסים שמוכרים אוויר בלא מעט כסף. זהו, סיימתי. תודה על הסבלנות.

Philip Jr

New member
אבל אני לא סיימתי..

ה - ״עזרה״ הזו שאתה מציע, היא בתשלום? השירות שלך עולה כסף? אז אתה מפרסם כאן עסק, ואני חושב שזה היה מאד ברור לך מלכתחילה.

שנית, יפה שהחלטת שקורסים מוכרים ״אוויר״, בעוד שאתה לא.. ואכן זה בלא מעט כסף, אבל אני מתאר לעצמי ששיעורים פרטיים לא בדיוק מקבלים בזול.

העובדה היא שהרבה מאד אנשים (כנראה הרוב) לומדים ל - GRE ומבחנים דומים לו לבד, ומצליחים יופי. בטח למבחני אנגלית. היום יותר מאשר בעבר יש ספרים, אתרים, קורסים online והמון שירותים אחרים הרבה יותר זולים ממורים או קורסים טיפוסיים, והתוצאות טובות באותה המידה. זה לא מפתיע, לאור העובדה שרוב העבודה זה תרגול, ואת הטכניקות אפשר לקבל מספר לצורך העניין. זה לא Rocket science.

לפחות תהיה כנה עם הקהל ועם עצמך - אתה ורבים כמוך מצאתם נישה לא רעה בכלל, שמכניסה כסף לא רע בכלל, גם אם השירות לא ממש הכרחי בלשון המעטה. לא מסכים? אחלה, תפרסם במקום שבו אין מנהל פורום שיגיב לך. זה היופי כש*משלמים על פרסום, לא מקבלים תגובות עוינות.

aviyulzari

New member
אז סיים, למה לא.

תגיד, איך זה שמנהלי פורומים בתפוז הם בהכרח פוצים? עושים לכם מבחן פוציות שחייבים לעבור בהצטיינות?

Philip Jr

New member
אין מבחן פוציות

למרות שהייתי עובר אותו בציון נהדר וללא קורס.. אנחנו מתנדבים. בחינם.

aviyulzari

New member

aviyulzari

New member
ולענין

העזרה היא בתשלום, בהחלט. אני לא חושב שבהגדרת המילה ״עזרה״ כתוב שעזרה היא בהכרח בחינם. אולי כדאי להרחיב את אוצר המילים שלך. לאורך השנים לימדתי אלפי (כן) תלמידים למבחני המיון השונים, ויש המון תלמידים שטוענים שבלעדי העזרה, ללא מרכאות, אך כן בתשלום, שלי, הם לא היו מצליחים לעבור את המבחן שהיה עליהם לעבור.
תגיד, דוקטורנט, פסיכולוגים עוזרים לאנשים? כן, נכון? אבל הם לא עושים את זה בחינם. הם עושים את זה ב 400 שקל לשעה. אני לוקח פחות מחצי מזה, אבל עוזר לאנשים לעבור מבחן שהוא חלק מהדרישה לכניסה לעתיד האקדמי האולי מפואר שלהם. נשמע לי כמו שירות די שווה. עכשיו בוא, תתנשא עוד קצת, זה מגניב אותי.

Philip Jr

New member
שווה זה כנראה עניין סובייקטיבי

במחיר של שעה שלך, ניתן לרכוש את כל החומרים שצריך כדי ללמוד ל - GRE. עוד שעה-שעתיים שלך וכבר קניתי גם קורס online ב - magoosh.

אז כלכלית - לא משתלם. אבל, אולי השירות שלך מביא אנשים להישגים יותר גבוהים מלמידה עצמית או קורסים אחרים? אולי, אין כל כך איך לבדוק את זה כמו שצריך. שזה די נח (לך)

אתה דווקא נראה די נחמד וחביב, אבל סלח לי - יש לי בעיה גדולה מאד עם התעשייה עושקת הכסף שלך.

aviyulzari

New member
לי יש בעיה גדולה עם מבחנים סטנדרטיים כמו GRE

ובעולם מושלם הם לא היו קיימים וכולנו היינו מתקבלים ונמדדים על פי יכולותינו והאופי שלנו ושאר משתנים אמיתיים אך קשים למדידה. משום שהעולם שלנו הוא לא מושלם ומבחנים שכאלה קיימים, יש מקום להכנה טובה למבחנים האלה. אני לא אומר שלא ניתן ללמוד למבחנים האלה לבד, להפך. אני מעודד את מי שרוצה ויכול ללמוד לבד. בנוסף, ובניגוד לקורסים, אני לא לוקח סכום מפוצץ מראש, אלא מתמחר את ההכנה לפי מספר השיעורים שלוקח התלמיד או שלוקחת התלמידה, כשהמטרה שלי היא להכין אותם למבחן במספר המינימלי של שיעורים שהם צריכים. יש אנשים שמגיעים אליי לשיעור או שניים, ויש אנשים שצריכים חמישה עשר או עשרים שיעורים. לידיעתך, גם עלות עשרים שיעורים כפולים אצלי אינה מגיעה לעלות קורס סטנדרטי ולא אישי. אם כך, בעולם הלא מושלם שבו אנו חיים דווקא טוב שיש בחורים נחמדים וחביבים כמוני, שרק מנסים לעשות טוב ולהתפרנס בו זמנית וגם בסך הכל מצליחים בשתי המטרות. אז בואו ללמוד אצלי! אופס, אל תבואו, רק אם אתם רוצים. זו לא פרסומת. זה טקסט אינפורמטיבי.

Philip Jr

New member
בוא נמשיך בדיון הפורה

ונדבר על שתי סוגיות:

1. עד כמה המבחנים הנ"ל באמת סטנדרטיים בימינו? סטטיסטית ובמובן המילוני, אין ספק. אבל ברמה "הפילוסופית" לצורך העניין, האם נותר ולו שביב של סטנדרטיזציה במבחנים האלו, במובן שכל מועמד עובר את אותו התהליך? או בלי כל הקשקושים מסביב - המבחנים האלו הפכו למבחן שבוחן משהו מאד שונה ממה שתוכנן - המבחן בוחן למי היה את המשאבים (זמן וכסף) ללמוד יותר, לקנות יותר קורסים/חומרים/כרטיסיות/אפליקציות ובימינו גם להיבחן יותר פעמים ופשוט לדווח על הציון הטוב ביותר. האמת, תקופה נהדרת להיות מנכ"ל של עסק כמו שלך, אז ברכות על כך.

2. וזו הנקודה שיותר חשוב לי לקבל עליה התייחסות: אני חוקר בין השאר את התחום של ONLINE DATING. יש פרט מידע שהאתרים האלו לא רוצים שהמשתמשים שלהם ידעו - אין להם שמץ של מושג אם ההתאמה שהם עושים יותר טובה מכל אלגוריתם אפשרי אחר, או סתם התאמה רנדומלית. האחרון שכמעט הודה בכך בכנס אקדמי פוטר (מ - Eharmony, למי שעוד עוקב פה אחר דבריי). במילים אחרות, הם לא מסוגלים (וכנראה גם לא יהיו) לכמת את הצורך השירות שלהם, ואת ההצלחה שלו לעומת סתם מפגש רנדומלי.

אבי - איזה מידע יש לך (אם בכלל) לגבי ההצלחה של התלמידים שלך, ביחס למה שיכלו להשיג לולא השתמשו בשירותיך, או השתמשו בשירות אחר? איזה מדדים אתה יכול לספק לקהל המכובד של הפורום הזה שישכנעו אותנו שהשירות שלך יותר מוצלח בממוצע ממה שספר ב - 20$ יכול לספק? ויש לי שאלות המשך לכך, אבל אמתין לתשובה קודם.

aviyulzari

New member
שאלות טובות יש לך. אענה בשמחה.

1. בחזרה לעולם המושלם. אין דבר כזה. הסיבה שאני שונא (באמת ובתמים) מבחנים שכאלה היא בדיוק מה שאמרת - אין דבר כזה מבחנים סטנדרטים באמת, כמו שאין עולם מושלם. המבחנים האלה קיימים משום ש- א. הם האופציה הזולה ביותר של כלי סינון עבור האוניברסיטאות ו - ב. בשל הלובי החזק מאד של חברות ההכנה למבחנים האלה.

2. נקודה טובה. ברור שאין לי מושג כמה היה מקבל תלמיד שלמד אצלי לולא היה מגיע אליי. גם העובדה שרוב מוחץ של התלמידים שמגיעים אליי אחרי נסיון ראשון ולא מוצלח לגשת למבחן אחרי שלמדו לבד / בקורס אוורירי משיגים ציונים גבוהים בהרבה לא אומרת הרבה, שכן בהחלט יתכן שהגורם המתערב של החזרה על המבחן הוא זה שעשה את השינוי. ועדיין, רבים הסימנים שלעבודה שלי יש אפקט, גם אם אין לכך הוכחות באקסל.

3. אומר שוב, אפשר בהחלט להתכונן למבחנים האלה לבד, בעלות סימלית. יש הרבה אנשים שעושים את זה בהצלחה. לצידם, יש הרבה אנשים שסוחבים איתם חששות גדולים ממתמטיקה (שהטמיעה בהם המורה ברכה שצעקה במקום להסביר לעומק בכיתה ג') ומאנגלית (שהטמיעה הקולגה של ברכה, ברוך, בעל השפם העבות). יש גם אנשים שאין להם חששות שכאלה, אבל שסתם אין להם רצון לארגן הררי חומר בעצמם, או למשמע את עצמם לשבת מול קורס אינטרנטי ומול שיעורי בית שאין בשר ודם ששואל אותם "הכנתתתתתתתתתת שיעוריםםםםםםם" (יש לי קול נעים אך רועם).

4. פגשתי את אשתי בטוויטר. מומלץ לכולם. אבל רק אם יש לכם משהו מעניין לומר. כלומר, אם אתם אנשים כמוני וכמו פיליפ ג'וניור.

5. קדימה, שוט.

Philip Jr

New member
האמת שקצת נגמר לי..

הסכמת איתי והיית כנה מעבר לצפוי, זה מאד לא Conducive לויכוח.

לגבי נקודה 2+3, אולי עכשיו אתה מבין קצת יותר מדוע אני חש (ואני לא לבד בזה) אנטגוניזם כלפי קורסים שונים ומשונים. לי זה לא היה מובן מאליו להוציא 200+ דולר רק על ה - GRE עוד לפני שהתכוננתי דקה. או להוציא עוד 200 דולר על TOEFL, למרות שאני דובר אנגלית מלידה, ילד להורים בריטיים ומורה לאנגלית בעברי, אבל אם אתה סטודנט בינלאומי אז אתה חייב.. ואז עוד 200 דולר על TOEFL שני (!!!), לא בגלל הציון (קיבלתי ציון מושלם), אלא כי אוניברסיטה אחת מתוך אלו שהגשתי אליהם חישבה קצת אחרת את התאריך שבו מותר להיבחן, ועבר יותר מדי זמן. ואז עוד להוציא עוד מאות ולעיתים אלפי דולרים על קורסים, כשאני לא רואה שום הוכחה לכך שהם היו עוזרים לי מעבר למה שהשגתי לבד?

ואז מה קורה? באות חברות מסוימות (או נציגיהם) ובונים בדיוק על החששות שאתה מדבר עליהם, כדי למשוך לקוחות. קצת כמו חברות ביטוח. "תראה, אתה יכול לא לקחת ביטוח חיים, אם אתה רוצה שיום אחד אשתך תישאר בלי כלום כשתיפול מבניין".. "תראה, אתה יכול לא לקחת קורס, אם אתה מוכן לקחת סיכון שלא תתקבל לדוקטורט ותהיה מנקה רחובות". אתה לא תאמין מה שמעתי מחלק מהנציגים של קורסים למבחנים סטנדרטיים.. או אולי כן.

אבל אתה נראה לי בסדר, וגם אני מרגיש יותר טוב אחרי שפרקתי עכשיו. אז יאללה, בהצלחה לכולם.

למעלה