קורס AFF....

RAFI COHEN

New member
קורס AFF....

לכל הצנחנים המתחילים שלום ב29/04 התחלתי קורס צניחה AFF בכל מקרה רציתי להמליץ לכם בחום על הקורס לכל אלה שמתלבטים ביין הקורס המשולב והקורס המואץ{AFF}. אז למרות שרק התחלתי את הקורס ועדיין אין לי אפילו צניחה אחת רק מחר יהיה לי.. עדיין יש הרגשה של יותר ידע ואני מאמין שעם כל צניחה תירכש גם יותר מקצועיות אז לכל אלו שחושבים להתמיד ולצנוח וללמוד לרחף בשמיים כדי לפי דעתי לקחת קורס AFF. לאלו שעדיין נאלצים בגלל שיקול כלכלי לעשות את ה קורס המשולב אז אל תפחדו למרות שיזרקו אותכם מהמטוס ולא תדעו כלום אל חשש תמיד יש רזרבי... בברכת שמיים כחולים רפי

taz512

New member
תגובה

תשמע אני לא בא לקטול אותך ולא בא לבקר אותך. אבל איך אתה יכול לחרוץ דעה בלי להכיר את שני הצדדים? ועוד לפני שהתחלת את הקורס? בתור מישהו שעבר את הקורס המזורז הרגשתי מוכן מאוד. ולמדתי את כל הדברים שהייתי צריך לדעת. פלוס בקורס המזורז יש לך את האירודיום שנותן לך דרך מעולה להכיר את האוויר עוד לפני שצנחת אפילו פעם אחת. אז אחי כל הכבוד על זה שאתה מצטרף אלינו הצנחנים אבל בבקשה על תחרוץ דעה לפני שאתה מכיר את שני הצדדים. טאז שד ניטרלי

RAFI COHEN

New member
תיקון

טוב קודם אני מצטאר על הביטוי הלא נכון שלי. בסך הכל לא רציתי לשלול ואני לא שולל את הקורס המשולב אני מאמין שהוא קורס די טוב סך הכל אני מרגיש סיפוק מהקורס AFF ורציתי להמליץ עליו נ.ב חוץ מזה הקורס המשולב שאתה עברת באילת שונה מהקורס שעוברים בפרדייב לא משנה מה שחשוב הוא להנות אז שיהיה לכל הצנחנים צניחה מהנה כי זה מה שחשוב. בברכת שמיים כחולים לכולם רפי

noaaaa

New member
קורס משולב

הי רפי,קודם כל המון בהצלחה מחר!!! אני כניראה אעשה את הקורס המשולב בגלל אילוצים כספיים(גם זה יקר לי,אני חוסכת עכשיו) וגם נראה לי שיותר קל להתחיל עם הצניחות האוטומטיות בקטע של הפחד וההתרגשות של ההתחלה. אני מקווה שאוכל להתמיד ויותר מכל להצליח כי החיוך עדיין לא יורד לי מהפרצוף מהטנדם!!! ושוב המון המון המון ב ה צ ל ח ה

ניתרו

New member
מה אתה אומר...

אני שמעתי על שחקני כורסה, אבל אחי, הגזמת בטירוף. כבודו עוד לא יצא מהמטוס, וכבר חורץ דינם של קורסים בני גילו, אם לא יותר. באותה הרוח ועם אותה האינטליגנציה אני יכול לאחל לך בהצלחה, ושזה לא נורא שאתה צריך שיחזיקו לך את היד המדריכים הנחמדים, כי זה בסדר, יש באלה שמתחילים עם גלגלי עזר. אבל זה דבר טיפשי להגיד, ואני לא אגיד את אותו. נשיקות, סרגיי

oferbar

New member
שיהיה בהצלחה

הדעה הרווחת שקורס מואץ טוב יותר אבל יש שיקולים לכאן ולכאן מלבד עלות כספית. בדרך כלל צנחני סטטי או קורס משולב או כל קומבינציה אחרת בונים את הבטחון בהדרגה, בעוד שב AFF זה אמור לבוא "במכה אחת". אני לא חושב שיש מתאם בין סוג הקורס לבין המשך הקריירה "הצנחנית", למרות שלא עשיתי סקר. AFF הוא מאד פופולרי בגלל שעושים את הדבר "האמיתי" כבר מהצניחה הראשונה, וזה נורא cool. המבחן האמיתי מגיע לאחר סיום הקורס והאם הצנחן ממשיך בספורט הנפלא הזה. הרבה פורשים מסיבה זו או אחרת, ללא קשר לסוג ההסמכה. לסיכום שלושה כללים בסיסיים לשינון: 1. משוך 2. בגובה הנכון 3. גוף יציב שמיים כחולים עופר

למעלה