קורס תפירה בבאר שבע

Tslil Saadon

New member
קורס תפירה בבאר שבע

שלום לכולם:)
ידוע לכם על קורס תפירה שמתקיים בבאר שבע (חוץ מקווים), לאנשים חסרי ניסיון כמוני, שמאוד רוצים ללמוד את מלאכת התפירה?

תודה ויום טוב:)

ashkeloni

New member
אם תרצי, נוכל ללמוד ביחד

אין לי יותר מדי ניסיון, ראי הוזהרת

&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
(תאשרי אותי בפייסבוק - הייתי בטוח שכבר יש לי אותך
)

ashkeloni

New member
שש שבע

קודם כל חשוב לי להגיד שאני באמת מעוניין ללמוד וחס וחלילה לא רוצה לפגוע בכבודך, ומעריך את הזמן שאת משקיעה בפורום (בתור גולש ותיק במערכת תפוז ומנהל בעבר ברור לי שלא מדובר במה וכך, ולכן מגיע לך כל הכבוד
)
&nbsp
תוכלי להצביע לי על סכנה אפשרית בעניין זה? באופן כללי, יצירה עצמית יכולה להיות מלווה בסכנות כתלות בכלי בו משתמשים. ברורה לי הסכנה במכונת תפירה (חס וחלילה לא לתפור את עצמך).
&nbsp
האם ישנם דברים שבאמת רצוי ללמוד אצל מישהו בעל ניסיון? (לצורך העניין, אימי תופרת ואוכל לקבל ממנה הדגמות בתחומים מסויימים)
כדי ללמוד דבר מה ולהיות טוב בו, אומרים שצריך להשקיע הרבה שעות, האם לדעתך כל אותן שעות למידה ואימון צריכים להיות מלווים בבעל ניסיון? הרי חלק גדול מהלמידה היא ניסיון אשר צוברים לבד.

שש שבע

New member
ללמוד תפירה , זה ללמוד טכניקה

תלמד את הטכניקה לא נכון, תאריך את הזמן תוציא את החשק, ותזרוק את המוצר,
אנחנו קוראים לזה זמן פח,
אני בהחלט חושבת שלהתארגן כמה כדי ללמוד בצותא זה רעיון טוב, אבל לא כשמישהו לא באמת יודע, זה רע,
אם יש לכם מי שילמד אתכם תלמדו יחד,נושא, אחר כך תוכלו לשבת יחד ולתרגל, קרי לתפור את מה שצריך, תהיו חברה אחד לשני ותיצרו מוטיבציה אחד לשני.
החוזקות של האחד יעזרו לשני, והחולשות יתוגברו,

רוב הלמידה בתפירה היא הניסיון? רק אחרי שאתה יודע ובקיא בטכניקות, למה?כי כשאתה תופר עוד ועוד אתה נתקל בעוד ועוד מצבים מיוחדים,
וכשאתה בקיא בטכניקה אתה יודע לטפל במצב, לומד דבר מתוך דבר,
,
כשאתה תופר במפעל עשרים שנה כפתורים, אתה תהיה הכי אלוף ומומחה בתפירת כפתורים ותו לא,
כי כל הניסיון שלך מסתכם בכפתורים, כאתה עובר מענין לענין אתה מתמקצע בכל הנושאים,
אם אמא שלך תופרת מקצועית, אז ודאי שהיא יכולה ללמד,
הדגמות זה לא מספיק, צריך ללמוד בצורה מסודרת,
אחרי שתדע לפחות בצורה בסיסית , תוכל לעשות עם עצמך מה שבא לך,
אין סכנת חיים בזה, אבל כמו שאמרתי - זמן פח.

כשאני שומעת על כמה שמתארגנים ללמוד, אני נזכרת בשיעור התורה בתוכנית ההיא "הפרלמנט"
קבוצה של לא יודעים כלום יושבים ללמוד יחד,והתוצאה למי שטיפה מבין, בדיחה.

שש שבע : סיכמת את הכל על רגל אחת !

לקח לי כמה שנים להגיע לתובנה הזאת. שלימוד תפירה זה בעצם מסע מטכניקה לטכניקה. בסוף המסע נוצר בגד וסיפוק.
ואת מסכמת זאת ממש טוב, ואיך ללמוד.
אני מציע לכל הרוצים ללמוד תפירה, לקרוא את תגובתך. היא תכין אותם הכי טוב לדרכם החדשה.

Sod ha beged

New member
תפנו לחנן קמנמן בבאר - שבע ,

חנות למכונות ומוצרי תפירה , הוא יפנה אתכם הלאה באזור שלכם , עד כמה שידוע לי יש משהיא בעומר שמלמדת
(תמסרו לו ד"ש חם מאביגיל )

למעלה