קורס תערן!

קורס תערן!

וואו אנשים היה כל כך כל כך כיף!!!! ממש ממש נהנתי ובאמת שלא רציתי לעזוב!!! עזבו שהיה חם בטירוף, שלמדנו כל היום ושהאוכל היה ג'יפה כי מה שפיצה על זה היה שהחברה של מדא פשוט פשוט מדהימים .. אחד אחד.. לא פגשתי בן אדם אחד לא נחמד בכל הקורס.. אני ממש מתגעגעת אל כולם.. ותאמינו לי שאם יכולנו הייתי נשארת שם עוד שבועיים!! ממש ממש ממליצה לכולם!!

amitp

New member
תזכירי לי

איפה האכסניה, כדי שאני אדע איפה לא ללכת לאכול צהריים...
וחוץ מזה, כמובן - ברוכה הבאה לפורום!

BiAAcH

New member
גם אני הייתי שם...

באמת היה אחלה.... אפילו שהיה חם, ודביק, והאוכל לא היה מי יודע מה, ושמעון העיף ילדים על ימין ועל שמאל, היה סבבה..... וד"א, הדסה נעורים זה לא בנתניה, זה בבית ינאי (מחלף ינאי), איך אני יודע? כי אני גר דקה משם...

paradan

New member
צודק בית ינאי, סליחה...

חחח... שנתיים ברציפות בדרך לבקר את החבריה בתער"ן התבלבלתי ונכנסתי לביתן אהרון במקום (אם אני לא טועה). למה יש לי הרגשה שגם שנה הבאה יהיה אותו סיפור...

PFM

New member
וואללה, גם אני הייתי שם...

בס"ד שתי הסיבות שהביאוני עד לחוֹר התקוע הזה: רצון לבלות את תחילת החופש עם חברים ממד"א ולקבל סיכה של הקורס... אז קיבלתי כל מה שרציתי, אפילו יותר מזה- הכרתי חבר'ה חדשים ממש מקסימים, קיבלתי סיכה נוספת עם סמיילי שמוציא לשון (כל הכבוד למתנדבת ס. ממד"א ת"א!), קצת ידע(פעם ראשונה שראיתי טרוקאר, ערכ"ל וענל"ז פתוחים, קוניוטומיה וכו'... במילה אחת- חוץ מנידל לא ראיתי אף ניתוח)... בקיצור, היה ממש כיף, למרות שהיינו 15 מטר מהים ולא נכנסנו, למרות שלא היה מזגן בחדר, ולמרות שיצא לי לישון רק 17-18 שעות בשבוע הזה...
שבוע טוב! PFM

orend123

New member
מה קורה פיטר

אתה מתלונן על המזגן? לי נתפס הגב כי ישבתי מול המזגן בכיתה... אתה חייב להודות שחגי היה המדריך הכי הכי. והפריסות שלנו היו הכי מצחיקות... משום מה איכשהו זה תמיד נגרם ע"י נשים... אהמ אהמ..

PFM

New member
חחחחח... אורן...

בס"ד לפי איך שחגי פתח לי ווריד על-אמת, אין ספק שהבנאדם מקצוען... וגם הדריך מעולה, וגם התנהג כמו בנאדם! חוץ מזה, אחד שלמד עם אל-ניניו, ועוד שלשה חבר'ה מפראמדיקס בבן-גוריון, שהיו משתלמים אצלינו בתחנה(וגם אחלה אנשים אחד-אחד!), אז אחד כזה פשוט חיב להיות פראמדיק-על!!!
והמזגן... נו, חפיף... בכיתה היה כיף דווקא... אגב, בפריסות בסוף הצטרפתי לאיזה חובשת מוזרה(אהבלה...), קצת העפתי אותה הצידה ועשיתי קיבוע לוח גב(בלי צווארון) מלא תוך דקה אחת ועשרים שניות בדיוק!! כבוד!!!
כמו שאני אומר- כל הכבוד לצה"ל!!!
שבוע טוב!

orend123

New member
רוצה לשמוע עוד כמה פרטים?

על חגי? לא רק זה, אלא שחגי גם התחיל ללמוד רפואה בירושליים. כל הכבוד לו :)

PFM

New member
מה אתה אומר?...

בס"ד חגי מתחיל משנה הבאה ללמוד באוניברסיטה העברית בי-ם?... פששששששששששששששש... כבוד! וואללה, רפואה ישראלית תזכה לבנאדם איכותי מאד! מה אני אגיד? שיהיה לו המון-מון-מון הצלחה!!! אולי אפילו יצא לי להיפגש איתו פה ושם...

flygirl

New member
חגי שלמד שנה מעל דני פארמדיקים

אחלה מדריך.....!! הדריך אותי בקורס מדריכים....

PFM

New member
קוראים לו...

בס"ד חגי קמר... למד פראמדיקס לתואר בבן גוריון...

KuKi RuLeZ

New member
הוא הדריך אותי במחזור א'

מלךךךךךךךךךךךך.... הוא גם הגיב נחמד כשהוא מצא אותי בחדרי הגברברים...

למעלה