קורס רענון

angelica1

New member
קורס רענון

השבוע קיבלתי עונש: "גברת, אם לא תשתתפי בקורס רענון נהיגה לא נחדש לך את רשיון הנהיגה!" מאחר ויומולדת שלי ואיתו ביטול הרשיון שלי קרב ובא, נחפזתי להירשם לקורס כזה בירושלים. והשבוע ישבתי שם בכיתה דחוסה עם עוד 60 אנשים מכל קצוות הקשת והגילאים. אחרי שגמרתי לשגע את כל מכרי ב-SMS ושברתי כמה שיאים במשחקי סנייק וזיכרון בפלאפון לא היתה ברירה אלא לנסות לעניין את עצמי במה שהולך בכיתה. המדריכה אז אמרה: "לפני שיוצאים לדרך חייבים לתכנן אסטרטגית את מסלול הנסיעה.." לפני שהספיקה בכלל להסביר את עצמה, נשמעה קריאה נרגשת מהצד השני של הכיתה: "זה לא בסדר שאת מדברת אלינו במושגים של מלחמות! זאת הבעיה שלכם-שבמקום לחנך את הציבור לכבוד הדדי אתם מלמדים אותם על אסטרטגיות ומלחמות! אני לא מבינה למה כל דבר צריך להפוך למאבק! ובלה בלה בלה.." כולנו יושבים שם בשוק טוטלי במיוחד כשהמדריכה הסבירה לה שאנשים מנהלים מאבקי כח בכביש ובני נוער וכו' (אתם כבר מכירים את זה ) והיא ממשיכה להתפלסף על החינוך הקלוקל. בשלב הזה כבר רצינו לרצוח אותה! תני לה לסיים מה שיש לה לומר ונלך הביתה! אני מנסה לא להידבק לסטיגמות, אבל האישה הזו היתה מתנחלת או לפחות עם חזות של דתיה לאומית. ואם היא לא חיה כאן במלחמות אז מי כן?? או שיש כאן אלמנט של איפה ואיפה..

rigoletto111

New member
../images/Emo6.gif לפחות יצאת מרועננת!

<מקווה שהספקת לעשות קצת קניות ב"מגה" שממול אם כבר הגעת לתלפיות>

rigoletto111

New member
עשיתי את הקורס המאוס ברחוב הרכבים

ותכיני גם 260- ש"ח לטובת ההוצאה הכבדה של משרד הרישוי להנפיק לך חתיכת פלסטיק חדשה.

angelica1

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif../images/Emo178.gif../images/Emo12.gif../images/Emo11.gif../images/Emo123.gif../images/Emo122.gif../images/Emo4.gif../images/Emo123.gif[-

uri80

New member
מה 260??? לי זה עלה 125

עשיתי את זה לפני שנה וחצי ואני רק מצטער שלא דחיתי את זה לצבא ואז זה היה בחינם ממה שאני זוכר זה היה פשוט בזבוז משווע של זמן

למה את שופטת אותה

אך ורק בגלל החזות שלה? היא יכולה להיות דתייה ולא להיות בדיוק מתנחלת וחייה על מלחמות. כל עוד שלא שמעת מהפה שלה מה היא חושבת, אין לך זכות לשפוט אותה. <עייף ועף לישון>

angelica1

New member
אבל יוני, א. שמעתי מה יש לה לומר

ב. מודה בסטיגמטיות אגב, היום היה החלק השני של הקורס והסתבר שהיא סטודנטית לרפואת שיניים כי היא ישבה לידי ולמדה למבחן. העיקר שזה עבר.

אני לא הייתי מתרגז

בכלל לא, קחי בחשבון, שהמרצה מקבל תשלום לפי קורס. ויש לו מספר שעות מוקצב מראש לכל קבוצה. משמע, אתם תשבו 4 פעמים 3 שעות, ולא משנה על מה יתבזבז הזמן. אז למה להתרגז?

Le Fay

New member
כל זה מהרגל על דוושת הגז? ../images/Emo12.gif

היו נחמדים?

angelica1

New member
נראה לך?? אין לי אפילו נקודה אחת

אבל היו חייבים למצוא דרך לנג'ז ולהצדיק את קיומם ולממן את עצמם-הרשות.. אז צריך לקחת "קורס רענון"

Le Fay

New member
אזני בצרות...

כי אם את זקוקה לריענון, אותי בטח ישלחו ישר לגריטה

חבל, חבל, חבל.

הקורס הזה מאוד חשוב במיוחד במדינה שלנו שמדורגת במקומות הראשונים בכמות ההרוגים מתאונות דרכים. נכון שזה משעמם אבל אם את או כל אחד אחר היו מקשיבים למדריך ומישמים 10% ממה שאמר תאמין לי שהיו נחסכים חיי אדם. אני לא מאחל לך חלילה משהו אבל במידה ותכירי מישהו קרוב שימות בתאונה בגלל נהג שלא הכיר טוב את הכללים בכביש תאמיני לי שאת תבקשי שיעשו את הקורס פעם בשנה כולל מבחן בסיום הקורס. נהיגה זהירה!

Le Fay

New member
להשקיע קצת בתשתית הכבישים

במקום בחוצי שומרון ועוקפי מחסום יעזור לא פחות - אם לא הרבה יותר; ואם כבר ריענון, שיתחילו בנהגי המשאיות.

למעלה