קורס רייקי

פומיקי5

New member
קורס רייקי

היי אני רוצה לעשות רייקי ואשמח לקבל המלצות אפשר במסרים אם זה בעייתי לפרסם פה כמה אמור לעלות קורס כזה ? המון תודה וסופ"ש נעים

נועיק

New member
אפשר לפרסם קורסים, המלצות וכו'

אבל... בלי מספרי טלפון, אפשר לשים קישור, ורק לספר התרשמויות, לא להתחיל למכור. בואו ננסה ונראה איך הולך. אשמח לקרוא המלצות על מורים טובים לרייקי!!!

mikilk

Active member
החלטה מצויינת...

אולי נתחיל מהאזור שבו את מחפשת? לכולנו יש המלצות וטיפים, אך חשוב לדעת איפה יהיה לך נוח

נועיק

New member
פשוט תכתבי, גם לקוראים השקטים

שלא כותבים בפורום אבל נהנים ממה שנכתב בו. תודה

mikilk

Active member
את יודעת...

למרות שלמדתי רייקי 1+2 פעמיים אצל מורים שונים לחלוטין למדתי רייקי 3 שצל מורה שלישי ואני מרגישה בטוחה בשלושתם אני חשה שלא אגיע אל המנוחה והנחלה עד ש... אגיע למקורות במזרח או לפחות לקורס "אמיתי" שם. וחס ושלום אינני מזלזלת במורים כאן או מפחיתה מערכם - זו תחושה שלא ניתנת להסבר. משהו באווירה ובמנטליות חסר לי. לצערי - לא רואה את זה קורה...

נועיק

New member
רייקי במזרח (שלא תתאכזבי)

פגשתי תלמידי רייקי שם, אני חושבת שמזל שפגשו אותי. הצלחתי לחבר להם בין מה שלמדו לבין מה שהם מסוגלים לתפוס. יכול להיות שאת עם הידע שלך תוכלי להבין יותר טוב אבל עקרונית לומדים אותו הדבר, רק מדברים בשפה והגיון זרים. האנרגיה היא אותה אנרגיה, המורים לא בהכרח אנרגטיים, והאוירה היא של לימודים... דוקא כאן הקורסים אמיתיים ביותר, והאנרגיה זורמת בקצב שהאנרגיה שלך יכולה להתחבר אליו הכי נכון. מעניין לשמוע מה את מחפשת, כי אני מצאתי כאן יותר אנרגיה משם...

mikilk

Active member
תודה רבה

אינני יודעת לענות. תחושת בטן... אולי חסרה לי יותר פרקטיקה, למדתי תיאוריה, עברתי חניכות, עברתי תהליכים אבל עדיין לא מוכנה לגמרי לטפל - מדי פעם שולחת מרחוק.

נועיק

New member
הפרקטיקה היא תמיד טיפול אישי

היישום לאחרים יבוא בעצמו. חוץ מזה תתחילי להציע לאנשים טיפול במחיר סמלי ביותר, תגידי שאת עושה סטאז', כך הציפיות שלהם נמוכות, המחוייבות שלך נמוכה, והפרקטיקה בדיוק במינון הנכון. אם תגיעי לחמישה טיפולים של 21 דקות לאחרים בשבוע, יש לך יופי של פרקטיקה!!!

mikilk

Active member
ללמוד רייקי...

אחת ההחלטות שאפשר לקבל - האם בקבוצה או באחד על אחד. אני ניסיתי את 2 האופציות, למדתי בפעם הראשונה אצל מורה מקסימה (אריאלה... מושב כחל שליד הכנרת) ובפעם החוזרת בקבוצה בכרמיאל. מכל אחת מהאפשרויות קיבלתי דברים אחרים ועברתי תהליכים נפלאים. בפעם השלישית למדתי (רייקי 3) בקבוצה אחרת (בקריות) אצל מורה שאני מאוד מחוברת אליו - אך לא אהבתי את אופן החניכה הקבוצצתית שעברנו. אני חושבת שקשה מאוד להמליץ - העניין הוא חיבור, לפעמים גם מורה יכול להיות מעולה, וקבוצה קצת פחות (קרה לי שהיו לי תחושות אנרגטיות לא טובות מאנשים מסויימים בקבוצה שהשפיעו על כל הקבוצה). בגלל שיצא לי ללמוד אצל 3 מורים שונים - לקבל חניכה משלושתם, קשה לי להמליץ באופן ספציפי על מורה - כי ראיתי כי אני יכולה מאוד להתחבר, בו בזמן שאחרים מרגישים אכזבה ולהיפך. בגדול - הייתי מחליטה עם עצמי אם אני מעדיפה קבוצה או 1 על 1 - מחפשת המלצות באזור שלי מאנשים או - ניתן לשלב עם סוף שבוע בצימר - או אפילו סתם סדנת סופשבוע במקום שמרגיש לנו טוב - מנסה להבין מה הרכב הקבוצה - כמות אנשים - מנסה להבין כמה שעות יוקדשו לכל שלב רייקי ומשווה - להשוות מחירים... בהצלחה

פומיקי5

New member
היי , אז ככה

לא משנה לי סופ"ש או משהו מתמשך. רצוי באזור המרכז- אבל לא קריטי אין פשוט מורים כאלה שכולם מדברים עליהם.והם המומלצים!?

mikilk

Active member
אני מניחה שכן - לא מכירה מאזור המרכז

אבל בוודאי יהיו אחרים שידעו להמליץ לך. בכל מקרה - גם אם כן - עדיין יש עניין של חיבור אישי (כימיה).

אני מכיר את כולם בכל האיזורים

את מחפשת מאסטר חלש או בינוני ? (יותר חזק יותר סיכון) עדיף שתעשי טיפול אצל המאסטר שנותן לך חניכה, אם אין כאבי ראש אז אפשר לחשוב על רייקי1 עדיף להתחיל אצל מסטר חלש ואם אין נזקים אז לחזור על התהליך אצל מסטר חזק יותר אני אישית לא מצאתי מסטר חזק שגם מטפל בזבזתי יותר מ 10000ש"ח (טיפול אצל כל מסטרית) והיתייאשתי יש מסטרים חזקים שהפסיקו לטפל וחבל אני לא אחשוף חינם המלצות! אין תמורה ללא תרומה(העברה בנקאית של 5000 להמלצה)
כך אוכל להמשיך לחפש עבורי מטפל חזק וזה עולה לי כסף+נסיעות המצב שלי על הפנים
ביי!! אגב, אני לא גולש כאן כל יום אז נא להמתין בסבלנות

נועיק

New member
כל פעם מחדש אתה מפליא אותי

ההגדרה של חלש וחזק כל-כך לא רלוונטית. האם חשבת אי פעם שזו התגובה שלך לאדם, ואין בה שום קשר לחוזק או חולשה כלשהי? הרייקי עובר במידה הנכונה, אין חלש או חזק.

יש חזק ויש חלש מניסיוני אני לא מבין אתכם...

לגעת בחשמל 120v זה חזק לגעת בסוללה 9v זה חלש אותו הדבר עם רייקי בדוק מניסיוני! לא משנה...

smile2life

New member
אז כאן הטעות שלך

ורייקי לא מודדים, מאחר ורייקי אינו רק אנרגיה - אלא תהליך!!! עד כאן ברור? כנראה שלא, מאחר ולך יש תפיסה מובנית שלא ניתן לשנות לגבי הרייקי. לי יש תפיסה מובנית כלפיך
ההקשר של המתח החשמלי לא נכון, לא רלוונטי ולא מתאים. חזור בך עכשיו או הוכח את טענתך זו. מאסטר רייקי אינו "מייצר אנרגיה ומעביר אותה". "מאסטר רייקי" אינו שולט ברזי הרייקי זה פשוט תואר מקובל למי שמכיר די והותר את הרייקי על מנת להעבירו הלאה..... ואין קשר ל"עוצמת חניכה". מידי פעם הנחנכים חווים כאבי ראש או בלבול מאחר ונפתחת להם צ'אקרת הכתר והם מתפקדים לראשונה בחייהם "צינור נקי" באמת הייתי שמח לשמוע מה נסיונך עם רייקי - ומהיכן אתה כל כך בטוח שמה שאתה אומר זו אמת צרופה? מהיכן הבטחון הזה? כי לרב האנשיחם פה מאות שעות תרגול רייקי ולפי שעות איזון של עצמם ושל אחרים. האם תוכל לאמר לי מי בשושלת העביר לך את המידע ולימד אותך לתרגל רייקי כי לא נראה לי שהעבירו לך נכון את המידע.

נועיק

New member
רייקי מגיע באותה עוצמה

האדם שמעביר אותו משבש את התדר ושם יש לך תחושות חזקות או חלשות יותר. לחפש את האדם שיעביר עוצמה יותר חזקה לדבריך, לא יוכיח שהוא טוב יותר אלא יוכיח שהוא משבש יותר את התדר. יום אחד אולי תסכים לנסות את התיאוריה שלי, ואז פתאום תגלה רייקי שונה לגמרי ממה שחשבת שיכול להיות.

תשובה כנה ואמיתית

הבנתי את מה שאמרתם כנראה שהמטפלים השונים מערבבים אנרגיות נוספות שיש להם וכנראה מכאן ההבדלים או שלא. אני מבולבל ואני לא מהנדס רייקי. אני מאשר לך לקבל את שמות המאסטרים שבדקתי ונחנכתי על ידם במסר אישי ולא לפרסום!!!מותר לך לספר לאחרים בתנאי שזה לא יכתב באינטרנט כדי למנוע חיפוש גוגל ואז המסטר ינחש שזה אני ועלול לחסום אותי(לא מזמן חסמה אותי מסטרית כי היא כבר עשתה לי פעם חניכה וסירבה לחזור עליה במסגרת הקורס וגירשה אותי ובזמן החניכות של האחרים כשאני יצאתי מהחדר חשתי לחץ בצ'קרות. והלב שלי התקשה לפעום וזה חלף לאחר דקות ספורות. מזל שלא הרגה אותי) אשלח לך רשימה במסר אישי עכשיו ! ביי!

המסר לא נשלח בהצלחה "פנה להנהלת הפורומים"

זה היה מסר אישי ארוך חבל, אין כוח לכתוב אותו שוב

נועיק

New member
פעם דיברו על כולם

אחר כך התחילו להשמיץ את כולם והיום כדאי לך ללכת למצוא לא לפי מה שאומרים, אלא לפי מה שמתאים לך. אשמח לפרט בהמשך. עכשיו ארוחת ערב.

פומיקי5

New member
אני עדיין אשמח לפירוט :)

אין לי קצה חוט או נגיעה בתחום אני מתארת לי במדובר בנושא מורכב עם המון אופציות ובכ"ז - למי שממש מתחיל - לאן הולכים ? ( אם אין תשובות - זה גם בסדר...)אני אמשיך בחיפושים..

למעלה