קורס קצינות....

קורס קצינות....

היי לכולם... אני יודעת שזה נושא שהועלה פה מספר פעמים אבל הנה הוא מועלה שוב..... קורס קצינות.... אז ככה אני סמבצית בנ``מ ובאמת שטוב לי וכיף לי בשירות שלי... השבוע הציעו לי לצאת לקצונה... השאלה שלי אם מישהו יכול להגיד לי לאיזה תפקידים אני יכולה להגיע... אני יודעת שאני לא יכולה להגיע להיות קצינת שלישות כי אם אני אצא לקורס אז זה קורס של היח``שים... בכל מקרה אם מישהו יוכל לספר לי על התפקידים ועל הקורס אני אודה לו או לה מאוד.... תודה רבה... עדי.

EddyBear

New member
קצונה

עדי, אם תשאלי אותי, את יכולה להגיע לכל תפקיד שתירצי. כמובן שלא תיהיהי קצינת שלישות. זה לא קשור אליך. את יכולה להגיע ליהיות קצינת מבצעים, קצינת חמ``ל, ועוד הרבה. יש מלא דברים שתוכלי לעשות. את תילכי לתפקיד שקשור למה שאת עושה עכשיו. חימושניקית לחימוש, משקית ת``ש לשלישות, וכו`. הקורס לא קשה. אני מאוד נהינתי. אני הייתי בבסיסי, אז אני מאמינה שביח``ש יהיה קצת יותר פיזי. אבל תתפלאי שזה לא קשור איזה קורס את עושה (בסיסי או יח``ש). הייתה לי חברה שעשתה יח``ש והיא הלכה קרוב לבית לבסיס פתוח ואני עשיתי בסיסי ועשיתי תפקידי שטח בשכם ורמאללה. אם יש עוד שאלות אני אשמח... אדי

למעלה