קורס קיץ!

BalleRinas

New member
קורס קיץ!

מישהי יכולה להגיד לי פרטים על הקורס קיץ של הבלט הישראלי? מה זה? מתי? בחינות קבלה? ובנוסף אם בא לכן על עוד קורסים טובים....ואם יש משהו באוגוסט?

מרנינית

New member
אממ

אני לומדת בבלט הישראלי וכרגע אין שום פרטים... למרות שאמרו לי מי כנראה תהיה המורה של הקורס קיץ-מריה וואחרשובה(המורה של הקורס קיץ שנה שעברה)שהיא מורה באקדמיה "ווגאנובה" בסנט פטרסבורג וסולנית לשעבר ב'קירוב'
כשיהיו פרטים,אני אודיע

עדיין אין?

אני וכמה חברות רוצות ללכת ואנחנו כבר הרבה זמן מחכות לפרטים....

BalleRinas

New member
תודה

טוב אז בקשה תודיעי כשיש פרטים... ומשנים קודמות את בטח יודעת בערך כמה זמן זה ומה יש שם... ובערך מתי זה תחילת/סוף יולי או בכלל אוגוסט?

מרנינית

New member
מממ

אני אודיע, אל תדאגי
בקשר לשאר השאלות
שנה שעברה זה התחיל אם אני לא טועה ב15 ביולי עד ה5 באוגוסט...

איך קוראים לך?!

גם אנחנו בבלט הישראלי... ואין עדין פרטים...בטח יהיה בקרוב... בערך מאמצע יולי..

ספיר יא מצחיקה.....

ספיר יא מצחיקה....את מכירה אותנו...תחשבי טיפה....אחנו יודעות מי את...את חברה של איה.....לא? חחח

BalleRinas

New member
במשך השנה

ותגידו, אתם יכולים קצת לתת לי פרטים על המקום בכלליות כאילו במשך השנה... מה רוקדים? כמה? יש בחינות וכו'..

../images/Emo8.gifבמשך השנה....

במשך השנה לומדים בקבוצות....ואולה שהיא המורה מחליטה איפה לשבץ אותך... לפי גבוה...גיל ורמה... כרגע יש 4 קבוצות שונות... זה פעמים בשבוע.... וזה בבלט הישראלי שנמצא בהר נבו 4 בת"א.... תספרי לי מה את רוקדת כמה...בת כמה את וזה....אולי אני יוכל להגיד לך לאן בערך את מתאימה..

Loony Moony

New member
|נדחפת|../images/Emo9.gif

אני ב 14, רוקדת קלאסי מתחלית השנה פעמיים בשבוע ומפסח עולה על פוינט (רוקדתעם בנות בכיתה ו') יש מצב אני מתאימה למשהו?

אמממ נראה לי את מתאימה ל...

יום שני וחמישי ב-5... גם שם יש מלא בנות בכיתה ו'... ובתיחלת השנה התחלנו מהבסיס...ממש תפור עליך....

למעלה