קורס קידום אישי

asaf eshtar

New member
קורס קידום אישי

מי מכם שמתלבט איזה קורס לעשות, מתבקש לסיים את התלבטויותיו. קורס קידום אישי הוא ללא ספק הקורס הפסיכומטרי הטוב ביותר. בתור מישהו שעשה קורס ביואל גבע ובקידום אישי, אין מה להשוות! נכון, לקידום יש גם קורסים יותר בסיסיים לחיילים או משהו, אבל הקורס האישי מצדיק את מה שאומרים עליו. קיבלתי תוכנית אישית שהותאמה לי על פי מבחן דיאגנוסטי. יש לי 4(!!) שיחות אישיות עם המדריך (20 דקות כל אחת) במהלך הקורס. קיבלתי חוברות עבודה שמתאימות לרמה שלי, ואני אשכרה מרגיש שבבית אני עובד י-ע-י-ל. שלא לדבר על התגבורים... המדריך מזמין אותי לתגבורים פעם בשבוע, ע"פ הרמה שלי בנושא. בתגבור אני יושב עם עוד 10 תלמידים בערך (שזה פשוט כלום) שכולם בדיוק ברמה שלי. יש בתגבור התייחסות אישית בטירוף לשאלות שלנו ולצרכים שלנו. ביואל גבע היינו 50 בכיתה!!! איך לא הבנתי כמה זה דפוק??! המדריך שלי ביואל גבע ידע איך קוראים לי. זהו. בגלל שהייתי בכיתה עם 50 תלמידים הוא לא הכיר אותי בכלל, והייתי בטוח שככה זה צריך להיות. המדריך שלי בקידום אישי יודע מי אני. ממש מרגישים שעל זה משלמים לו כסף. הוא יודע מה הרמה שלי בכל נושא, ולכן בשיחות האישיות העצות שלו פוגעות בול. הוא יודע בדיוק איך ללחוץ עלי כדי להוציא ממני את המקסימום. זה פשוט עולם אחר. חוץ מזה שיש לי מדריך אדיר, אני באמת מרגיש שהשיטה האישית הזו עובדת. מי שירצה פירוט מוזמן לשאול...

XnirX

New member
ביואל גבע יש לך אין סוף פגישות

עם המדריך , אבל על טעם וריח אין מה להתווכח , אתה יחיד מתוך רבים שאומרים שיואל גבע אינו מכון טוב בעוד שניתן למצוא אחוז נרחב יותר של אנשים שיאמרו על קידום שהוא אינו מספיק טוב . היתרון הגדול ביואל גבע הוא התרגול ושיטת הלימוד .. וזה בינתים הכי חשוב... אבל בינינו הכל תלוי בך.

למעלה