קורס צלילה

• פותח הנושא gng
  • פורסם בתאריך

gng

New member
קורס צלילה

אני מתכוון לעשות קורס צלילה באילת לאיזה פרטים אני צריך לשים לב כשאני נרשם לקורס שמעתי שיש שתי התאחדויות פאדי ועוד אחד זה נכון? זה משנה לאיזו רשומים ?? יש איזה מועדון מומלץ ??? תודה מראש אלון

lizard

New member
לדעתי

תעבור מועדון מועדון ותעשה רשימה. תמצא מועדון שנראה לך טוב,שרמת השירות בו גבוהה ובכללי שלא נראה מוזנח. אל תתעצל בנושא. שים לב שיש מועדונים שיכולים לדאוג לך ללינה באילת בעלות מזערית. אני אישית אוהב את אקווה ספורט. אי הבדל משמעותי ברמה של 2 כוכבים בין ההתאחדויות. (CMAS,PADI ו SSI) מיכה

פליפר.

New member
קורס צלילה

כמו שהציעו - תעבור ותבדוק מה ה"דילים" שמציעם לך מבחינת לינה וכד´. אך תלך בהכרח על הכי זול - תשאל אנשים (לא עובדי מועדון) על רמת הציוד וההדרכה ותתרשם מצורת העבודה. לגבי התאחדויות - יש הרבה ולא רק שתיים: ההתאחדות הישראלית, פאדי, ssi, acuc, naui, ואם שכחתי מישהו - אז סליחה.

קורס צלילה

שבת שלום ראשית אני שמח על החלטתך להתחיל וללמוד לצלול, כן ללמוד. דבר נוסף שעליך לדעת לשאלתך הוא רמת הלימוד והמקצועיות של המדריכים והמועדונים נותני השירות עליו אתה משלם לא מעט כסף. כמו שחברי כבר אמרו על תלך על הזול לך על הטוב חברי הפורום אכן ממליצים (לפי ניסיונם) על המועדונים 1. אקווה ספורט 2. מרינהדיוורס 3. מנטה - רד סי ספורט 4. סיאם בחר רק לאחר בדיקה אישית שלך ובאמת שם ההתאחדות לא משנה דבר עם הצוללים במועדונים השונים.(לא עם העובדים במקום) צלילה בטוחה
קיסר הדור

למעלה