קורס צלילה +45

nbk2004

New member
קורס צלילה +45

ברצוני לעשות קורס צלילה.
אני ספורטיבי ובריא \ אבל בגלל שאני מעל גיל 45 צריך אישור רופא צלילה.
קצת מרגיז הקביעה השרירותיתי הזו 45 : בגלל שעברתי את 45 אני הופך להיות משהו פחות ??? וזה לא רק בתחום הצלילה .(מציאת עבודה, וכו' ...)
בכל מקרה , לשלם תוספת של כמעט 300 ש"ח בשביל בדיקה שלטעמי מיותרת לחלוטין ( אני עוסק בספורט הרבה יוץר תובעני ובתנאים קשים , כך שאני מכיר את עצמי)
האם יש אופציות להוזלת המחיר ? מושלם בקופת חולים עוזר ?
תודה.

יכול להיות שתצליח להשיג הנחה

בכל מקרה... רק אישור של רופא צלילה תופס, רופא משפחה זה לא יעזור.
אתה צריך לעבור בדיקת מאמץ פשוטה, ושהרופא צלילה יאשר שאתה תקין.
תשאל רופא צלילה איזה בדיקות בדיוק צריך לעבור, אני לא רופא ואסור לי לתת ייעוץ רפואי

ReefDiver

New member
שמע ידידי, זה בקטנה

בעבר נדרשה בדיקה פעם ב-5 שנים אם אני לא טועה, ומעל גיל 45 פעם בשנתיים. היום זה רק חד פעמי.
חוץ מזה תחביבים עולים כסף. במידה ותתפס לתחביב, ההוצאות השנתיות שלך יהיו בסדר גודל של בין אלפים לעשרות אלפים בשנה, אז הכי עדיף להתרגל לרעיון.
לשאלותיך, אני לא מכיר אפשרות להוזלה.

bkeilat

New member
תעשה את הקורס בחו"ל, יהיה יותר קל

אם זה פרינציפ ולא כסף (סה"כ הוצאה), תוכל ללמוד לצלול בחו"ל. יש יותר מ-190 מדינות בלי חוק צלילה או רשות צלילה. דרישות לאישור רפואי בחו"ל באות מטעם הארגונים המסמיכים. ארגון פאדי (הארגון שדרכו מוסמכים 70% מהצוללים בעולם) מחייב אישור רופא (כלשהוא) אם אתה מעל גיל 45 ... אבל רק אם אתה מעשן או יש לך כולסטרול גבוה, סוכרת, לחץ דם גבוה, או היסטוריה משפחתית של בעיות לב, או אם אתה ממילא תחת השגחה רפואית. (סוכרת או לחץ דם גבוה מחייב אישור רופא בכל גיל.)
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למעלה