קורס צלילה בתאילנד

• פותח הנושא Alto
  • פורסם בתאריך

Alto

New member
קורס צלילה בתאילנד

חבר שלי מתכוון לעבור קורס בתאילנד עוד כחודש. לאחר כל הדיונים על קורסים בחו"ל ובעיקר במזרח אני רוצא להפנות אותו למקום רציני. אני מסכים שעדיף קורס בארץ, אך כיון שהוא כבר החליט על תאילנד שלפחות יעבור קורס רציני. יש המלצות? אלטו

קותי

New member
אלטו אלטו, לשאול כאן על קורס

צלילה בתאילנד, אחרי כל הדיונים, זה כמו לדבר על חבל בבית התלוי. ההמלצה היחידה שלי היא שיעבור קורס בארץ. זה לא שבתאילנד לא יכול להיות קורס מוצלח ואחראי, אבל הסיכון?!

אלטו ידידי- ברשותך דוגמא אוטנטית ../images/Emo18.gif

דורי אברבאנל ז"ל שנהרג בתאונת צלילה מחרידה ב-10.3.01 באתר הסטי"ל בחוף הוילג´ באילת. דורי ז"ל עשה את הקורס שלו בתאילנד כשהיה שם בחופשה. דורי ז"ל עשה קורס כוכב 1 ב-3 ימים וחצי וקיבל תעודת הסמכה. דורי ז"ל הוסמך וקיבל תעודת הסמכה כוכב 1 ללא שרכש את כל מה שהיה ואמור לרכוש ולילמוד. דורי ז"ל הגיע לאילת ו............הסיפור ידוע
סוף מעשה במחשבה תחילה. אין חדש תחת...............
מבחן התוצאה. פילוביץ שחף.
הערה: תעשה הכל שיעשה את הקורס בארץ !!

Alto

New member
בדיוק בגלל זה העלתי את הנושא

מה שדובר פה בפורום כבר העברתי לו יותר מפעם אחת, הבחור שם כרגע ומתכוון לעבור קורס. אז שלפחות יעשה אותו כמו שצריך ולא ישב לי על המצפון מאוחר יותר עם הוא יעבור משהו מצ´וקמק.

אבי ע

New member
ואיך תדע ? ../images/Emo39.gif

דורי עבר קורס פאדי, אז מה? תמליץ לו לא לעשות, ואם הוא יתעקש - אז שייזהר, וכשיחזור לארץ שייקח רענון יסודי לברר אם קיבל את כל ההכשרה הדרושה.

ניב ד

New member
אבי בחייך ! די עם לנפנף בדורי

כשמישהו רק אומר את המילה תאילנד !! מותר, אפשרי ורצוי לעשות קורס גם שם אם מישהו ממש רוצה.

ניב ד

New member
מכיון שרוב המועדונים בתאילנד

הם של פאדי לדעתי, תגיד לו שיחפש מועדון שהוא Padi 5 Star. לפאדי יש מעין דירוג מועדונים ואלו של החמישה כוכבים הם הטובים ביותר מבחינת תשתית, ציוד, הדרכה וכו´ - לפחות בתיאוריה. 2 - אין שום בעיה לעשות קורס בתאילנד, מיליוני אנשים עושים את זה ורובם אפילו נשארים בחיים - אני פשוט לא רוצה להיכנס שוב לויכוח הזה. 3 - כשיחזור לארץ, בכל זאת מומלץ לו (כמו לכל בוגר קורס צלילה) לצלול מספר צלילות עם צולל אחר מנוסה ליתר ביטחון.

yosseff

New member
diving in thailand

you can find in Thailand meny diving stors or club´s that are better then in israel all diving centers that are not "for israelis" are good the "Thi" diving instructors & diving centers pripering courses for israelis that do not want to pay find diving centers in "pucat" or "co pipi" then pay the normal price then you will get normal diving cours

למעלה