קורס פסיכומטרי...

קורס פסיכומטרי...

טוב, לא שאלה שקשורה לעתודה.... אבל אני מקווה שתואילו בטובכם לענות לי בכל זאת.... לכל האנשים כאן שעשו קורס פסיכומטרי: אני אשמח אם תגידו לי אצל מי עשיתם, והאם הייתם מרוצים מהקורס (לא מהתוצאה של הפסיכו, אלא מהקורס עצמו...) החלטתי כנראה לעשות קרוס... כי אין לי ממש תחת לשבת ולחרוש לבד.... אז תודה לכולכם, ושיהיה לכם יום נפלא!
שירלי

שלו א

New member
קידום אישי

לשירלי שלום, לקראת מועד מרץ 2002 עשיתי את קורס "קידום אישי" בסניפם בקריות והייתי מאוד מרוצה. ה"קידום אישי" היא תוכנית מצויינת, שמשפרת את הנק´ שאני בכל אופן הייתי חלש בהם. גם מהציון שקיבלתי בסוף הייתי מרוצה פחות או יותר.

macco

New member
לחמן

לא כולם ממליצים, אבל לפחות במקרה שלי היה קורס מצוין- קבוצה קטנה מאד(רק 9 אנשים- עשיתי את הקורס לא עם הבי"ס שלי אלא עם בי"ס אחר, שכנראה נרשמו ממנו יחסית מעט) ואחלה מדריך. כמו-כן הקורס היה יחסית קצר(70 שעות- אבל עבר טוב על כל החומר) וגם המילון קטן בהרבה מקורסים אחרים(בערך 300-400 מילים). יש כאלה שיגידו שזה חיסרון, אבל לי זה נתן הרבה יותר זמן לתרגול והגעתי לפסיכו עצמו בשיא ולא עייף יותר מדי. בכל מקרה, לא ללכת ל"קדמה", זה הקורס שהיה בבי"ס שלי, וכמעט אף אחד לא היה מרוצה ממנו וגם הציונים לא היו בשמים. בהצלחה!

eitan007

New member
שטויות, אני למדתי בקדמה..

קורס טוב, וגם זול. בקשר לציונים, 7 מתוך ה-25 שעשו איתי את הקורס קיבלו 740+. בסופו של דבר אתה יכול ליפול על מדריך מעולה גם ב"קדמה" גם ב"קידום" וגם ב"אנקורי". כנ"ל לגבי מדריכים גרועים. המלצה שלי, תלכי למקום הכי קרוב אליך הביתה, ושיהיה גם זול, לא שווה להוציא יותר מ-1500 על קורס.

למעלה