קורס פסיכומטרי חוזר

Yellow Fever

New member
קורס פסיכומטרי חוזר

למדתי שנה שעברה בתיכון תל אביב וקיבלתי ציון שלא יאמר על דפי הפורום אבל במילה אחת -אכזבה. אני, מה לעשות, לא אחת עם משמעת עצמית שיכולה ללמוד לבד גם אם היא באמת רוצה אז עכשיו דיברתי עם HIGH Q ומחר אני יבוא אליהם לירשם.. מה אתם חושבים על קורס נוסף ? מישהו עבר פעם שני קורסים ? או שהכל אותו דבר .. ? וזה בזבוז זמן וכסף ? (למרות שזה בא הכל מהפקדון ... ) תגובות, אנשים, תגובות. תודה

rotesh8

New member
נראה לי לגיטימי

אבל את יודעת מה את רוצה ללמוד וכמה פסיכו' את צריכה? לא לכל דבר צריך פסיכו' בשמיים... וחוץ מזה, אין לתיכון ת"א דיל כזה שאם לא מרוצים מהציון ניתן לעשות קורס נוסף בחצי מחיר?

Yellow Fever

New member
בתיכון תל אביב

לא אמרו לי כלום על קורס נוסף כשנרשמתי אבל אם יש סיכוי אז שווה לנסות ולשאול אותם

Yellow Fever

New member
זה בהרבה מקומות

לחמן, היי קיו, אנקורי אבל יש תנאים : להיות בכל השיעורים, להכין שיעורים וכו' וכו' ..

duduamar

New member
איזה קטנוניים../images/Emo163.gif

מה הקשר בין הצלחה במבחן לבין הגעה לשיעורים ??

Yellow Fever

New member
דווקא אפשר להבין אותם

מצד אחד, זה לא עסק ככה שמישהו יזלזל בלימודים - יגיע מתי בא לו, לא יעשה שיעורים - ועוד יצפה לקבל קורס נוסף בהנחה מצד שני, בן אדם לא ישים סתם ממש לא מעט כסף בשביל לא להשקיע... ובקשר לתיכון תל אביב - דיברתי איתם היום והם אמרו שהם יעשו לי קורס נוסף ב 3000, במקום 4000

duduamar

New member
זה נאמר בציניות...

ברור שאם הם יתנו קורס חינם אם לא תצליחי - אז זכותם לחייב אותך שתעשי הכל כדי להצליח... כולל חובת נוכחות.

flutter girl

New member
אף פעם לא הבנתי את הקטע

של להבריז משיעורי פסיכומטרי ולא לעשות את השיעורים. הפסיכומטרי הוא בשבילכם, לא בשביל המדריך... זה עוד יותר נכון מאשר לימודים בביה"ס (שזאת סתם תקופה מרדנית בלי קשר). אלה שהיו מבריזים מהשיעורים של הפסיכו תמיד גרמו לי לתמיהה רבה...

duduamar

New member
איך את מרגישה?

אם נראה לך שתוכלי ללמוד לבד, כמובן זה עדיף (מבחינה כספית, ושימי לב שלמרות שהכספים באים מהפקדון - הם עדיין שלך ועדיין חבל עליהם...) , אבל אם כמו שאמרת את לא מסוגלת ללמוד לבד, וכמו שאמר Rotesh - את חייבת פסיכו' יותר גבוה (אפשר לבדוק סיכויי קבלה באתר מידעת וכך לדעת כמה את צריכה להוציא בערך), אז כן, שווה לעשות את הקורס.

תקשיבי,

אם את ממשששששש לא יכולה ללמוד לבד כדאי לך ללכת לקורס. יש איתי מישהי שעושה עכשיו קורס פעם שניה כדי לשפר והיא אומרת שהיא לומדת מלא שיטות חדשות. בקיצור- היא ממש מרוצה! אם את רוצה אני יכולה להמליץ לך על קורס מצוין! באמת! (את יכולה לפנות אלי במסר) בהצלחה!! :)

למעלה