קורס פלרינג

Eytan1234567890

New member
קורס פלרינג

מישהו יודע על קורס כזה באיזור באר שבע? ומה אתם חושבים? שווה בכלל לעשות קורס כזה? אני מדבר יותר על ארה"ב כי לשם אני עובר בקרוב - אני יודע שלאף אחד בארץ לא איכפת מזה.

MidNight Flame

New member
המממ...

אני למשל כבר חודש ומשו מתאמן לבד עם בקבוק זכוכית רגיל לחלוטין מעל מיטה ליתר ביטחון ואני חייב לציין שאפשר ללמוד את זה לבד בלי יותר מידי בעיה.

Eytan1234567890

New member
לא חסר קואורדינציה כמוני...

כמו שבזמנו ניסיתי ללמוד ג'אגלינג עם כדורים לבד אני מניח שגם את זה לא אצליח לבד. בגלל זה אני רוצה לעשות קורס שילמד אותי את הבסיס ויעזור לאחד כמוני.

egavish

New member
דא לך שדווקא בארה"ב לא שמים על זה

עשיתי לפני שנתיים COAST TO COAST ועברתי במאה בארים- אף אחד לא עושה את זה (זה נשאר איפשהו בסביבות האייטיז). יותר מכך: חיפשתי עבודה באזור בוסטון וקצת בניו יורק- ואף אחד לא יודע מה זה בכלל פליירינג! (כשאתה מדבר איתם על זה והם מסתכלים עלייך כאילו נפלת מהמאדים- תנסה לומר "TRICKS" או "BOTTLE FLIPPING"... אולי זה יעזור. אם לא- פשוט תיקח בקבוק ותדגים להם.

MEIMIS

New member
Bottle Flipping - אני מת לשמוע את

מוש אומר את זה עם המבטא הבריטי שלו! :) חח בכל אופן.. פליירינג אתה יכול להזמין קלטות מחו"ל אם זה כ"כ דחוף לך יש קלטות של סקוט יאנג - מלך הפליירינג של ארה"ב וקנדה - יש גם את קן הול.. ועוד מוכשרים אחרים www.extreambartending.com לא יודע אם כתבתי נכון אבל בכל אופן זה "דבליו דבליו דבליו נקודה אקסטריםברטנדינג נקודה קום

למעלה