קורס פאראמדיקים צבאי

• פותח הנושא Lydo
  • פורסם בתאריך

Lydo

New member
קורס פאראמדיקים צבאי

מישהו יודע מתי מתחיל קורס פאראמדיקים צבאי? כמה קורסים נפתחים בשנה? ומה התאריכים שלהם?

Lydo

New member
אם כבר שאלתי אז..

קורס פאראמדיקים כרוך ב 8 חודשים קד"צ ללא חתימת קבע, נכון?

אז ככה

הקורס הצבאי נכון להיום פועל במתכונת חד שנתית (ממה שהבנתי, לא סגורה על זה..רוצים לפתוח 2 קורסים בשנה) ובכדי להכנס אליו יש צורך לעבור מיונים מוקדמים. החלק הקדם צבאי אורך שנה לאחריו טירונות, המשך השתלמויות והשלמה צבאית ומשם ליחידות (חטמרים בשנה ראשונה). לבנות התפקיד מוגדר כקרבי (שיוויון בן המינים הא?) ולכן ישרתו שנה סדירה נוספת (3 שנים ולא שנתיים) והבנים ישרתו רגיל.

Lydo

New member
אני שלחתי פקס

אליהם וביקשתי שישלחו לי זימונים הם אמרו "מיונים עבור עונת הגיוס אליה אתה מיועד, טרם התקיימו. אי לכך נדון בבקשתך סמוך למועד המיונים." זאת אומרת שהם מדברים שהמיונים לינואר 2005 עוד לא התקיימו או שהם החליטו שאני הולך לינואר 2006....אני נולדתי בדצמבר אגב. מה את חושבת?

מיוני הבנים לינואר 05 כבר התקיימו

וגם יש כבר תוצאות.. להמשיך להציק להם לא יזיק.. בהצלחה

paradan

New member
עד כמה שזכור לי

תקופת הקד"צ עצמה היא כ-8 חודשים.

Daffynes

New member
מיונים לפראמדיקים

אם אני רוצה ללכת לקורס, אני צריכה לבקש שישלחו לי מיונים או שהם שולחים לכל מי שמתאים? ד"א - אני מתגייסת ב-2005

בנות שהנתונים שלהן

מתאימים (קבא ופרופיל) מקבלות את התפקיד בד"כ במנילה תחת אשכול רפואה .. בנים צריכים לבקש בצו ראשון (או אם אני לא טועה) לסמן במנילה שהם מתנדבים במד"א. בכל מקרה, להציף את הלשכה בפקסים - אף פעם לא מזיק.. בכל מקרה, הקורס של 2005 - עברו המיונים שלו כבר ( למרות שאם אני לא טועה.. יש סבב נוסף ביוני, עליו אני לא סגורה..) בהצלחה..

למעלה