קורס על החברה הפלסטינית

morfios

New member
קורס על החברה הפלסטינית

בחודש נובמבר יפתח הקורס ``החברה הפלסטינית במאה העשרים: מבט מבפנים`` ומיטב המרצים יענו על שאלות העוסקות בתחומי הכלכלה, חברה, תרבות, היסטוריה וכמובן - בפוליטיקה הפלסטינית. הקורס כולל סדרת הרצאות, דיונים וסיורים בתחומי הרשות הפלסטינית ויתקיים במקביל בירושלים ובחיפה. * מספר מקומות מוגבל * דמי השתתפות סמליים לפרטים נוספים - 5605294-02, 5605227-02 או 8525251-04 בקרו באתר שלנו או שילחו לנו דואר!!!!!

a-s-inv

New member
חברה? תרבות? כלכלה?

יש דבר כזה שם? על חבורות רחוב של מרצחים לא ירצו שם? על בני 12 13 14 שמתאמנים להרוג אותנו בעוד בני דודיהם מעבר לקו הירוק מול המחשב לא ידברו שם חברה חולה ולא מגובשת מה יש להרצות עליה? זה אנחנו היהודים אומרים שאנחנו חכמים אבל הנאיביות והתמימות שלנו חוצה גבולות

דע את האוייב

למה, אחי, האנשים האלה יודעים עלינו יותר ממה שאנחנו יודעים על עצמנו, הם למדו במשך השנים את כל נקודות התורפה שלנו, ואת כל הדברים שמשפיעים עלינו, ולכן הם גם הצליחו לכרסם בדעת הקהל שלנו ולהכניע את החברה הישראלית מבחינה מורלית, אנחנו, לעומת זאת, ברובנו, לא יודעים עליהם הרבה, ואם הייתה לי האפשרות, הייתי מאוד שמח לעבור קורס כזה, לדעתי גם אנחנו צריכים ללמוד עליהם ולהכיר את החברה שלהם מבפנים, בבחינת ``דע את האוייב``, רק כך נוכל לנצח במלחמה הזאת שמתחוללת ביננו, מלחמה על ארץ ישראל, לפחות על מה שנשאר ממנה אחרי ארבע ממשלות כניעה.

a-s-inv

New member
אחי זה לא זה,,,

אני חושש שלא הבנת מה זה הקורס הזה לא מדובר במודעות אמיתית מה קורה שם זב עוד נסיון של השמאל להראות שהשד לא כל כך נורא והם בני אדם כמונו, אתה מסכים לזה? אנחנו לא יודעים באמת מה קורה שם ומה מנטליות האנשים? אנחנו לא יודעים שהם מרצחים בגנים שלהם? כלכלה יש שם בכלל? יש, קזינו וחשבונות בשויץ זה עוד נסיון של השמאל לתת לנו תחושה שיש כאן מצד שמאל עוד מדינה לידינו וצריכים להכיר אותה כדי גם אולי ליבוד איתם ולהתקשר איתם בקשרי עסקים תגיד לי צריך אותם לעסקים? יש שם מוחות? יש שם כסף? יש שם קידמה? הבעיה של אחינו היא ש,,, לעשות קורס להכיר את מפגיני האינתיפאדה הם מוכנים ולהכיר את המתנחלים ה``משוגעים`` והחרדים ה``פנאטים`` לא בא בחשבון לא נהיה נאיביים

למעלה