קורס עיצוב גיטרה

mahogany

New member
קורס עיצוב גיטרה

שלום,
מישהו מכיר קורס מקצועי לעיצוב גיטרה?
ראיתי באינטרנט את:
מישהו שמע על זה משהו יודע אם זה טוב?

אגב, יש עם התחום הזה עבודה? זה כבר פחות רלבנטי זה אחלה בכל מקרה.

תודה

horsie

New member
מזה עיצוב ? בניה?

יותף הרדוף מציע קורסי בניה סטאפ וכו....

mahogany

New member
כן

הכוונה היא לבנייה,
יותם הרדוף? אני אבדוק.
שמעת אולי על אלגרנטי? נראה דווקא טוב מישהו אחר אולי שמע?

EvilPizza

New member
יש לי כמה חברים שלמדו אצל אלגרנטי

מתוך השלושה שניים ממשיכים לעסוק בבניית גיטרות ובסה''כ כולם טוענים שהם מאד נהנו מהחוויה. מה שכן, מדובר בקורס יקר.

מני.ת

New member
יום יבוא

אני מקווה לפני הפנסיה ואני אוכל לקחת חופש לחצי שנה וללמוד בבית הספר הזה . יצאו משם כמה לוטייה מפורסמים כמו Michael Greenfield. חלום מבחינתי.

mahogany

New member
למה חופש?

הבנתי שכל הקורס שהוא שנה אקדמאית אחת זה רק יום אחד אחד בשבוע ארבע שעות כל פעם.
בטוח יש לך זמן כזה עכשיו.

מייקל גרינפילד למד באלגרנטי? על איזה בית ספר אתה מדבר?

מני.ת

New member
בלינק שהבאתי למעלה,

כתוב על התוכנית (יש למעשה כמה תוכניות) שהיא מאד מחייבת מבחינת תכנית הלימודים. באתר כתוב גם על מייקל גרינפילד שלמד אצלם.
הגעתי לאתר בית הספר דרך הלוטייה שעושה סטאפ לגיטרה שלי, ברזומה שלו מצויין בית הספר וגם שנתיים כשוליה של מייקל גרינפילד.
גם אילו היתה אופציה בבית הספר הזה של קורס של יום בשבוע לארבע שעות, הייתי צריך לטוס לשם בכל פעם... זה בטח לא פרקטי.

מתוך אתר בית הספר:
“Studying with Bryan was and is the foundation of my career.”
Studying with Bryan was and is the foundation of my career. Bryan Galloup's quarter century at the forefront of guitar repair and restoration has earned him a legendary reputation within our industry.

It has also afforded him an astounding network and a circle of friends who are no less than the luminaries of the guitar world. It is this encyclopedic knowledge of the guitar and its evolution, which has enabled him to become one of today's preeminent guitarmakers. His ability to communicate his experience and knowledge, while sharing up-to-the-minute theories and techniques, in easy to understand, no-nonsense language make his course the most important step you'll take in learning how to craft acoustic guitars. I know it was and still is the foundation of my career. I am honored to have Bryan as a friend and mentor.

Michael Greenfield, Greenfield Guitars

למעלה