קורס סייעני מוקד

UV 101

New member
קורס סייעני מוקד

שמעתי שיש קורסי סייעני מוקד בכמה אזורים למתנדבים מעל גיל 17... יש כזה דבר גם באזור ירקון?

amitp

New member
איכשהו לא נראה לי..

אני לפחות לא שמעתי על זה. ואם כבר מדברים על קורסים, למישהו יש מושג מה קורה עם קורס החובשים הבכירים שהיה אמור להפתח בירקון?

meijin007

New member
דוקא אני כן שמעתי על זה

פתחו אחד כזה בתחילת השנה בי-ם. סיעני המוקד לא עונים לטלפוני חירום (כלומר, מי שמחייג 101) אלא רק לטלפון המנהלי. הקורס פתוח מגיל 17. עד כמה שהבנתי ממתנדבת בוגרת שעשתה אותו,הקורס מאוד נדיר, ונפתח רק אחת לכמה שנים, לפחום בעיר הקודש.

amitp

New member
לא אמרתי שהקורס לא קיים, אני

דווקא מכיר אותו, אלא שלא נראה לי שהיה או יהיה בזמן הקרוב אחד בירקון.

orend123

New member
קורס תורן מוקד מסייע

כן כן ככה באמת נקרא הקורס, היו מספר איזורים שפתחו את הקורס אצליהם לפי צרכי המוקד שלהם. ההבדל בין התחנות האלה והקורס שנפתח אצלינו בחיפה זה ששלנו עבר אישור של מחלקת הדרכה ארצית ואנחנו היינו הפיילוט לקורס ארצי, למדנו בדיוק כמו קורס מוקד רגיל ועוד השלמה לפרטי המוקד האיזורי שלנו (ולא כמו תחנות אחרות שרק לימדו איך עונים למנהלתי של התחנה). מה זה נותן? כמו שנאמר נכון, רק מי שמעל גיל 18 רשאי לענות לשיחות 101 ללא השגחה (אצלינו יש 3 שכבר עושים את זה ומתפקדים כמוקדנים רגילים). מי שמתחת ל18 רשאי לענות לטלפון המנהלתי, לרשום פרטים מצוות שחייג 101, וכמו כן לענות ל101 יחד עם מוקדן. שווה לעשות את הקורס? האמתי... סתם שריפה של שבוע...

למעלה