קורס מ"כיות

דוש2

New member
קורס מ"כיות

מי שרוצה לשאול שאלות מוזמן עד היום בערב.... (אני בקורס כרגע)

justme15

New member
יופי=)

בכללי, את מרוצה? איך האנשים? הקורס של בנות בלבד, נכון? איך היציאות? (גם בקורס וגם בשירות עצמו..) תודה

דוש2

New member
אז ככה

הקורס הוא עם בנים גם ... יש 2 פלוגות שבכל פלוגה יש מחלקה אחת של בנים...הם מצחיקים ומוזרים חח.. מרוצה? תראי.. זה קשה.. וסיימתי בסה"כ טירונות, והבנות מדהימות... אז בנתיים אני בסדר.. נראה מה יהיה ! היציאות? לא משהו... חוזרים פעם בשבועיים.... אבל מתרגלים בסופו של דבר.. הכל חוויה!

justme15

New member
בקשר ליציאות..

פעם בשבועיים גם בקורס וגם בסדיר? אמרו לי שזה שבוע, אבל פעם בחודש סוגרים שבועיים..

דוש2

New member
זה ממש משתנה

בד"כ זה פעם בשבועיים שיוצאים הביתה... אבל הכל נתון לשינוי

justme15

New member
באסה

זה אומר שאפשר לוותר לגמרי על קשר עם מישהו.. טוב תודה

NsheM

New member
לא ממש לא! וגם לא יוצאים תמיד פעם

בשבועיים! אנחנו עכשיו יצאנו פעמיים רצוף, סגרנו ואז עוד שתי שבתות בבית. אמרו שבאימון מתקדם נסגור רק חצאים אבל גם זה לא בטוח. כי קו"מ כ"ד נכנסים בתחילת מרץ וגם הם בטח יסגרו. ואצלנו יש מלא בנות עם חבר... וכל שבת יש ביקורים וזה. באמת שאל תוותרי.. מה זה השטויות האלה? מתי את מתגייסת?

NsheM

New member
היי! מי זו?

אני גם בקו"מ עכשיו... איזה פלוגה ומחלקה את?

NsheM

New member
אני באופיר, מחלקה 1, פיניקס!

את יכולה לשלוח מסר אם לא בא לך להגיד...
למרות שאני בטח כבר לא יהיה פה...

דוש2

New member
היי

הכל בסדר... נגמרה הרגילה :( הולך בסדר דווקא... אבל נראה מה יהיה בקורס,אם אני יאהב בכלל את כל הקטע של להעביר שיעורים וכד'..איך הולך לך?

michalsh33

New member
שלום :]]

איפה עושים את הטירונות? בצריפין? ואני אשמח אם תוכלי לפרט טיפה מה כולל הקורס:] מה עושים בו, מה לומדים בו, איך מכשירים אותך לתפקיד? תודה !

דוש2

New member
המממ

את הטירונות והקורס עושים בבה"ד 12 בצריפין-מחנה מגל. עכשיו בקורס כל הזמן צריך להעביר שיעורים לכיתה/מחלקה שלך... בין אם זה מד"ס/א"ג/שיעור נשק/ע"ר/אבכ וכד'...

דוש2

New member
אממ

בקורס עצמו? יכול להיות.. אני לא יודעת.. מה שכן, אפשר ליפול ממנו בקלות על בעייה רפואית. לפחות 10 בנות אצלנו נפלו על רפואי... כמובן שיש את האי התאמה לתפקיד/חוסר מוטיבציה... אבל אני גם מניחה שיש אפשרות שיפסלו אותך מהתפקיד.

michalsh33

New member
מה הכוונה רופאי?

יש בנות שהמצב הרפואי שלהם מחמיר שם? =\\ ןלמה יותר בנים נושרים מהקורס מאשר בנות?

NsheM

New member
יותר בנים? כי הבנים שמגיעים לשם ה

הם לא כמו הבנות ש(בערך) רוצות להיות שם ועוברות מיונים וזה... מגיעים לשם בנים יחידים (עם פרופיל גבוהה) או כאלו עם כל מיני בעיות אחרות שמונעות מהם להיות קרביים וזה בלי מיונים או משהו, פשוט מפילים אותם לשם, אז בואי נגיד שהאיכות שלהם לא בשמיים, וגם לא הרצון להיות שם... אז הם עושים המון המון בעיות (חלקם כמובן! שלא תחשבו שאין שם בנים מקסימים) ומצליחים לצאת. וכן. יש בנות שנהיות להן בעיות רפואיות, בעיות גב, שברי מאמץ (המון המון!), ויש כאלו שמלכתחילה לא התאימו רפואית אבל הצבא בתעקש בכל זאת לשלוח אותן לשם ואז הסתבר שזה לא אפשרי. ופשוט קורעים אותנו שם. חושבים שאנחנו לוחמות או משהו. 4 מדסים בשבוע, א"ג בוקר כל יום, מיליון שבועות שטח, מלא לסחוב, ולהרים ולהזיז ולהעמיס ולפרק... ככה שבאמת אין פלא שניהיים שברי מאמץ... ומלא מלא מכיות שהן כבר בתפקיד מתגלים להם שברי מאמץ ואז או שהן יוצאות מהתפקיד לגמרי או שסתם הם מלא זמן לא בתפקיד עד שזה עובר. וזה רק ביגלל שהצבא מפגר!

למעלה