קורס משצ"ים

אני יוצאת

אם כדאי או לא כדאי אני לא יכולה להגיד לך... אני יכולה רק להגיד לך למה אני רוצה לצאת, אבל אני דיי ממהרת אז נדבר על זה כבר בפרטי (מסנג'ר...)

הקפצה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

michi05

New member
אני יוצאת כנראה

למרות שאני עדיין ממש לא סגורה על עצמי... ו... יפעת - דברי איתי =)

kedeman

New member
כדאי לצאת

אני לא אהיה (מסע חוף יותר טוב!) ונכון שהקורס עבר שינויים לא קטנים מאז שאני הייתי בו אבל.... זה עדיין הקורס הכי איכותי שיש בתנועה ומומלץ בהחלט להיות בו - הוא שונה מכל קורס שהיה לכם לפני כן ותמיד אחרי שנמצאים בו יש מלא דברים שאתם רוצים לסר לאנשים כדי שיבינו למה הקורס שווה אבל אתם לא יכולים לספר להם כי אתם יודעים שאז תהרסו להם את הפואנטות בקורס

s h e e p i t

New member
../images/Emo128.gif אני מיוחדת ../images/Emo9.gif

והומו מישו למעלה אמר

tuty fruty

New member
תצאו!!!!!!

חסר לכם ואתם לא יוצאים... זה באמת הקורס האיכותי של התנועה... מה הולך להיות שם? וואו כל כך הרבה חלק מזה שאני לא יכולה לספר כי זה פשוט יהרוס לכם... רק תזכרו לתת מעצמכם זה הכי חשוב זה יתרום לכם המון

גרובית

New member
וואי אז אני הומו?? עכשיו כאילו

בוודאות אני יכולה להגיד שאני אוהבת בנים אה... (-; דוגרי אם הייתי יכולה לא להדריך ולעשות משהו עם הרבה אבל הרבה פחות לחץ הייתי שוקלת. אבל לא...

בתור משצית את יכולה

להנחות את המדצים או לעזור בקן/סניף/מושב... לאו דווקא להדריך... תחשבי עלזה:] עדי.

גרובית

New member
אז זהו שאצלנו זה שונה...

בגלל שאנחנו צוות נורא קטן המשצ"ים נאלצים להדריך גם... ולא כל כך בא לי...

s h e e p i t

New member
תבואו אלינו...

יש כל כך הרבה משצים שלא נראה לי יהיה להם בכלל מה לעשות הם הולכים להיות צוות ענק 21 בערך [שרובם משצים
]

WillbiTe

New member
אני יוצא

ב"ה....ולמה? עשית שנתיים לא חבל ..תעשי עוד אחת וזהו : ) וגם נראה לי הולך להיות כיף מאוד בלי קשר..

למעלה